Temizlik takıntısı hayatımı ve evliliğimi mahvediyor çok yoruldumm

Allah yardım etsin,çok zor bir durum.kesinlikle bir uzmanla tedavi

Sanki ben klozette oturunca böyle idrar yapınca yana doğru gidiyor idrar bazen etraflarina sicriyor ozaman nasıl temizlenecez
Allah allah cok tuhafsiniz ya gercekten cocugnuza nasil vakit ayriyosunuz bosanirsaniz artik tuvaletten cikmazsin esinde sana her ay nafaka yerine camasir suyu gonderir koliyle cocugnuzla ilgilenin disari cikin parka gidin burda siz nasil tuvaletinizi yapip temizliyosunuz die sormayin bence

Unv benim de boyle bi oda arkadasim vardi.yataginin ustune oturmaya korkardik:)telefonunu islak mendilin ustune koyardi baska bi mendille uzun sure silerdi ellerini dk yikardi.bigun annesigil gelmisti ziyarete annesi dolabi actiginda t-shirt yere dusmustu.saatlerce aglamisti kadin napcani sasirdiydi gitti yikadi etti annesine kizmisti bide.hic unutmuyorum.o da ilac kullaniyordu tedavi goruyodu ama bi faydasini gormedigini de soyluyordu.hatta dr bigun sakasina ayakkabini cikar demis sonrada kokuyo demis aglamis resmen:)dr ne diyecegini bilememis.
Psikolojik bisey bu durum bilincaltinda bi sorun olabilir.

Cok asiri titizlik vucudunu tahris eder. Bende senin gibiydim banyoda yuzumu bile çitiliyordum. Ellerimin ustunde egzama olustu doktor suyla sabunla mumkun oldugunca baglantini kesiceksin dedi.fazla titizlik sana yarar degil zararda getirebilir.

Ya hayır tabi ki :)
Ama sırf sordu diye fake damgası olmasın hemen. Var öyle abartı vakalar.

Hayir size yazmiyayim diyorum çok ileri gidiyorsunuz ben istermiydim öyle olmayı ozaman İnsaAllah seninde başına gelir kocana bu yüzden bosanirsin.unutma

Sanki ben klozette oturunca böyle idrar yapınca yana doğru gidiyor idrar bazen etraflarina sicriyor ozaman nasıl temizlenecez
klozette olmuyor da alaturka tuvalette bugün işerken ayakkabıma çiş yaptım sıcaklık hissettim eve gidince hemen makineye atmam lazım. :)

Peki bu yüzden banyo yaparmisiniz yoksa sadece elbisenizimi degistirirsiniz?

Yok yapmayiz desek ne demesek ne .sonucta biyerine bisey sicradiysa insan temizlik acisinda gider yikkanir temiz kiyafet giyer.ama acaba sicramismidir ben gidiyim dus aliyim diyede her wc sonrasi banyo takinti olur.
Sonucta 3yasinda ogreniyoz tuvalet egitimini.

Tedavi de ya birşyeleri eksik yapıyor ya da yarım bırakıyorsundur.Bu işi tedaviyle çözersin.

Bak peygamber efendimiz bir hadisinde diyorki suyun temizleyemeyecegi şey yok yani olaki camasirina sıçradı sadece o kısmı yıkamak yeterli oluyor. Bence üstüne gitmelisin. Banyo tuvalet takıntısı deyince ben de banyoyu tuvaleti çok yıkıyorsun sandım benim de takıntım var. Yabancı biri veya bir çocuk yapsın arkasından ben de tuvaleti yıkama ihtiyacı duyuyorum ama baktım çocuklarla yapamadığım da oldu sonra dedim demekki yapmadan da duruluyormus.

Ayrıca yurtdisindayim bunlarin klozetin de taharet musluğu yok malesef ibrigi gidip banyodan doldurup yikayabiliyoruz kendimizi
satın alıp taktırabilirsin. çoğu Türk öyle yapıyor.
bulamadım deme, netten sipariş ver.

Bi tanıdıkta aynı sorunlar vardı. Ellerini dakikalarca yıkamak, hergun defalarca banyo yapmak. Her banyosu da yarım saatten fazla suruyor. Annesinin yaptığı temizlige güvenmiyordu, kendi temizliyordu wc sini banyosunu. Ve evet onun banyosu ayrı kesinlikle kimse giremez, orada el bile yikayamaz. Belki on senedir bu durumda. Son bir iki senedir ilaçlarla terapiyle normallesmeye başladı. Ne diyim Allah şifa versin sana da..

Canim sadece suyla temizleyip kurula. Bacaklarina sicradigini düşünüyorsan oturdugun yere kadar olan bacak arani da yika.Sadece cişini yapiyorsan 2 masrafa su yeter. büyüğünü yapiyorsan 4 masrafa kullan sonra tuvalet kagidiyla kurula. Unutma su herşeyi temizler ne idrar ne diski kalır sen güven bana. Namaz abdestinde bile 1 kere yıkamak farz.demek ki temizlik için yeterli. Bi de pantolonunu cekiyosun toton gün içinde kapalı hiç Bi yere temas etmiyo. Mikrop falan zaten kalmamıştı ama olaki cok cok kucuk bi ihtimal kaldı bi yere temas edip yayılmasına imkan yok. Pantolonu totona temas etmeyen elinle çek ve iki kere elini dirsegine kadar sabunla yika. Toplam 1 dk yikasan yeter oh mis gibi tertemiz oldun bile. umarim yardimci olabilmisimdir. Ben boyle yapiyorum ki bende wc den tiksinirim hassasim.

Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun senden insaAllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Ben öyle demek istedim herkes yanlış anladı cokmu zor sizin gibi davranmak anlamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…