- 19 Ekim 2016
- 23
- 2
- 1
- Konu Sahibi Nergiscicegi
-
Sendede oylemiydi tuvalette nasıl yikanisanda sürekli orda idrar ve diski olduğunu dusunuyormuydun?Sen ustune git.yoksa asamazssin.
Git simdi lavaboya cikista ellerini iki defa yika daha fazla degil banyo felan yapma.hadi git gel buradayiz
Sanki ben klozette oturunca böyle idrar yapınca yana doğru gidiyor idrar bazen etraflarina sicriyor ozaman nasıl temizlenecezSendede oylemiydi tuvalette nasıl yikanisanda sürekli orda idrar ve diski olduğunu dusunuyormuydun?
Allah allah cok tuhafsiniz ya gercekten cocugnuza nasil vakit ayriyosunuz bosanirsaniz artik tuvaletten cikmazsin esinde sana her ay nafaka yerine camasir suyu gonderir koliyle cocugnuzla ilgilenin disari cikin parka gidin burda siz nasil tuvaletinizi yapip temizliyosunuz die sormayin benceSanki ben klozette oturunca böyle idrar yapınca yana doğru gidiyor idrar bazen etraflarina sicriyor ozaman nasıl temizlenecez
Ya hayır tabi ki :)İyi de taeyang totomuzu nasıl elleyip yıkadıgımızı mı anlatalım ?
Peki..
Sol elimi klozetten içeri bacak aramdan yani ileriye dogru sokup, taharet musluğunu açıyorum ama yok önce taharet muslugunu açıp sonra elimi sokuyorum
Sonra şaaap şap şap şap şapur şupur .
Mis gibi.
Tuvalet kagıdını elime alıp kuruluyorum bir güzel.
İşlem tamam.
Umarım işe yaramıştır bu kutsal bilgi.
Hayir size yazmiyayim diyorum çok ileri gidiyorsunuz ben istermiydim öyle olmayı ozaman İnsaAllah seninde başına gelir kocana bu yüzden bosanirsin.unutmaAllah allah cok tuhafsiniz ya gercekten cocugnuza nasil vakit ayriyosunuz bosanirsaniz artik tuvaletten cikmazsin esinde sana her ay nafaka yerine camasir suyu gonderir koliyle cocugnuzla ilgilenin disari cikin parka gidin burda siz nasil tuvaletinizi yapip temizliyosunuz die sormayin bence
klozette olmuyor da alaturka tuvalette bugün işerken ayakkabıma çiş yaptım sıcaklık hissettim eve gidince hemen makineye atmam lazım. :)Sanki ben klozette oturunca böyle idrar yapınca yana doğru gidiyor idrar bazen etraflarina sicriyor ozaman nasıl temizlenecez
Beddua etme yeri degil hanimefendi dikkat et uslubuna terbiyeli olHayir size yazmiyayim diyorum çok ileri gidiyorsunuz ben istermiydim öyle olmayı ozaman İnsaAllah seninde başına gelir kocana bu yüzden bosanirsin.unutma
Yok yapmayiz desek ne demesek ne .sonucta biyerine bisey sicradiysa insan temizlik acisinda gider yikkanir temiz kiyafet giyer.ama acaba sicramismidir ben gidiyim dus aliyim diyede her wc sonrasi banyo takinti olur.Peki bu yüzden banyo yaparmisiniz yoksa sadece elbisenizimi degistirirsiniz?
Sen benimle öyle konuştuğun icin karşılığı da böyle olurBeddua etme yeri degil hanimefendi dikkat et uslubuna terbiyeli ol
Tedavi de ya birşyeleri eksik yapıyor ya da yarım bırakıyorsundur.Bu işi tedaviyle çözersin.Merhaba arkadaşlar, konudanda anlaşılacağı gibi benim artık hayatimi mahveden temizlik takıntısı.Temizlik diyorum ama sorun artık aldı başını gitti. Benim TUVALET VE BANYO TAKINTIM var. Artık evliliğine fazlasiyla zarar veriyor bu iki yere girip çıkmam neredeyse günümün çoğunu alıyor. Tuvalette en az yarım kalıyorum ve neredeyse 10 veya 20 ibrik dolusu şu harcıyorum her gittiğimde. Ciktiktan sonra banyoya girip ellerimi saatlerce yıkıyorum ve hatta banyoya giriyorum bazen ve saatlerce kendimi temizliyorum. Surekli aklımda idrar ve diski var. Başka birşey düşünemiyorum. Heryeri kirli görüyorum. Ama sureklı bunlarla ilgilendiğim için ne evle ilgilenebiliyorum nede kocam ve çocuğumla. Ne yapacağımızı şaşırdık denemedigimiz tedavi çeşidi kalmadı neredeyse. Birçok psikiyatriye gittim çeşitli ilaçlar kullandım ama yok iyilesemiyorum. Birçok terapi yöntemleride denedik yok olmuyor. Çocuğumun altını bile ben değiştiremiyorum ve bu beni çok üzüyor. Lütfen Allah rızası için birinin bit fikri varsa yardım etsin. Çok ama çok zor durumdayım. Şimdiden tesekkurler.
Bak peygamber efendimiz bir hadisinde diyorki suyun temizleyemeyecegi şey yok yani olaki camasirina sıçradı sadece o kısmı yıkamak yeterli oluyor. Bence üstüne gitmelisin. Banyo tuvalet takıntısı deyince ben de banyoyu tuvaleti çok yıkıyorsun sandım benim de takıntım var. Yabancı biri veya bir çocuk yapsın arkasından ben de tuvaleti yıkama ihtiyacı duyuyorum ama baktım çocuklarla yapamadığım da oldu sonra dedim demekki yapmadan da duruluyormus.Peki bu yüzden banyo yaparmisiniz yoksa sadece elbisenizimi degistirirsiniz?
satın alıp taktırabilirsin. çoğu Türk öyle yapıyor.Ayrıca yurtdisindayim bunlarin klozetin de taharet musluğu yok malesef ibrigi gidip banyodan doldurup yikayabiliyoruz kendimizi
Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun senden insaAllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Ben öyle demek istedim herkes yanlış anladı cokmu zor sizin gibi davranmak anlamadimCanim sadece suyla temizleyip kurula. Bacaklarina sicradigini düşünüyorsan oturdugun yere kadar olan bacak arani da yika.Sadece cişini yapiyorsan 2 masrafa su yeter. büyüğünü yapiyorsan 3 masrafa kullan sonra tuvalet kagidiyla kurula. Unutma su herşeyi temizler ne idrar ne diski kalır sen güven bana. Namaz abdestinde bile 1 kere yıkamak farz.demek ki temizlik için yeterli. Bi de pantolonunu cekiyosun toton gün içinde kapalı hiç Bi yere temas etmiyo. Mikrop falan zaten kalmamıştı ama olaki kaldı bi yere temas edip yayılmasına imkan yok. Pantolonu totona temas etmeyen elinle çek ve iki kere elini dirsegine kadar sabunla yika. Toplam 1 dk yikasan yeter oh mis gibi tertemiz oldun bile.umarim yardimci olabilmisimdir. Ben boyle yapiyorum ki bende wc den tiksinirim hassasim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?