Temizlik takıntısı hayatımı ve evliliğimi mahvediyor çok yoruldumm

hipnoz bu tip takıntılarda fayda sağlıyor. öncelikle sizin bile farkına varamadığınız altta yatan sebep bulunur sonrası için ne gerekiyorsa yapılır. burda önemli olan bu tedaviyi yapacak kişinin yetkili ve tecrübeli olmasıdır.

merak ediyorum ailenizde bu konuyla alakalı sıkıntı yaşayan başka biri var mı? fazla temiz yada fazla pis? mesela arkadaşım ilk tuvalet eğitimi aldığı dönem annesi üstü kirlenmesin diye bütün kıyafetlerini çıkardığı için 30 yaşında evde yada dışarda tuvalete girmek için bütün kıyafetlerini çıkarmadan rahat edemiyordu. illa ki sizin de bu derece takıntılı olmanızın bir nedeni vardır..

Sizin başınıza gelmediği için saçma bulmuş olabilirsiniz. Ama ne yazık ki bu kadar ileri derecede takıntılık var. Benimde başıma gelmeseydi belki bende öyle rahat konuşurdum.

Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun senden insaAllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Ben öyle demek istedim herkes yanlış anladı cokmu zor sizin gibi davranmak anlamadim
Ben senin ne demek istediğini anladim. Bak bi arkadaş yurtta kalinca atlattim demis ki bak o da %100 işler. Bende de temizlik takıntısı vardı aynı o arkadasin dediği gibi kurtuldum.Bi de evdeysen dışarı cik. Bi ise falan gir kursa yazıl. Başka tuvaletleri kullanmaya mecbur birak kendini. Yani evde kolay tabi hemen banyoya falan girmek sabredemiyorsun. Dışarda olsan mecbur kalsan sabretmek zorunda kalirsin ve böyle böyle asarsin.

Cocugunun altini temizlemeye zorla kendini. Gunde en az 3 posta b*k temizleyince alisiyorsun. Benim oglum 4 yasinda hala bazen altina yapiyor ve kakasi bildigin insan kakasi kivaminda. Ben o kadar takintiliydim artik klozete atilan oyuncagi ciplak elimle alip cope atacak seviyeye geldim

Çocukken temizlik ve tuvalet hijyeni konusunda beyninize kazınan bir olay olmuş beyninizde kalmış etkilenmiş olabilirsiniz ilaç tedavisi değilde hipnoterapi ile bu dertten kurulabileceğini düşünüyorum

10-20 ibrik suyu klozet temizliğinde kullanıyorsunuz sanmıştım oysa taharette kullanıyormuşsunuz.
Acaba akan su olmaması mı sizi etkiliyor ? Rahatsızlığınız yurtdışına gidince mi başladı ?
Neden klozete musluk yaptırmıyorsunuz ? Hiç olmuyorsa hortum çekebilirsiniz.

Teyemmüme mi yönelsen ne bileyim tıpın yetersiz kaldığı konuya ben nasıl çare bulayım
Allah Allah ya bu nasıl bi yaklaşımdır
arkadas burada ne kadar caresiz oldugunu yazmiş siz teyemmümdem girip
ben neyapabilirimle baglamişşsınız
illede bişey yazma zorunlulugumu hissediyorsunuz

Şimdi sizin trk takıntınız teharetle alakalı sanırım.
öncelikle bu kadar olmasada bu tarz bi olayı bende 10yıl evvel bende yasamıstım
tabi benimki tam anlamıyla temizlik rahatsızlıgıydı ve gunde 1lt deterjan kullanıyordum
Nasılmi kurtuldum
Tamamen işi beynimde bitirdim
hasta oldugumu kabul edip
hastalıgım depresince
yapma normal ol.az once yıkadım felan gibi seylerle sürekli kendime telkinde bulunfum ve kurtuldum
hersey beyinde nitıyor

Allah Allah ya bu nasıl bi yaklaşımdır
arkadas burada ne kadar caresiz oldugunu yazmiş siz teyemmümdem girip
ben neyapabilirimle baglamişşsınız
illede bişey yazma zorunlulugumu hissediyorsunuz

Canım ben onu biraz şaka maksadıyla yazdım ama yanlış anlaşıldıysa ondan ve sizden özür dilerim yani. Mantıken kaç tane doktor değiştirdim demiş. Ayrıca benimde hastalık takıntım var iyi anlıyorum arkadaşı çok zor. Bana da şunu kapar mıyım dediğim yok direk kanser olursun falan derlerdi hoşuma giderdi rahatlardım biraz. Ona istinaden yazdım ama yanlış anlaşıldı birazcık galiba. İkinci yorumda falan yazsaymışım keşke..
Ben senin beni nasıl gördüğünü anladım Gülce'cim ama gerçekten öyle bir niyetle yazmadım senden ve konu sahibi arkadaştan özür dilemiş olayım senin vesilenle.

Kendini telkin ederek aşarsın ancak. Bikaç gün olması gerektiği gibi davran. Gerektiği kadar yıka mesela çatlasan da abartma. Yeterince temiz zaten diye düşün. Başka türlü aşamazsın

Bence oncelikle cocugunun altini degistirmekle ise basla degistir elini 1 kere yika daha sonra kendini oyalamak isin cocugunla oyunlar oyna unutmak icin yavas yavas cozulecektir sorunun

Obsessive compulsive cleaners'daki gibi baska insanlarin evini temizleyerek takintinla yuzleşmeye çalişsan?

Temizlikte takıntı haline getirmek gerçekten baş edilmesi zor bir şeydir. Görmezden gelseniz ne kadar sabredebiliyorsunuz en fazla ?

Bir de burcunuzu merak ettim başak mı ?
bendede var aynı takıntı başak burcuyum :)
bu derece degil tabi ,ilk zamanlar öyleydim taa üniverste yıllarında sonra zaman zaman küçük artışlar azalmalar oldu şimdide aklıma gelmiyor degil ama kendimi tutuyorum
bu hastalık igrenç birşey sadece yaşayanlar bilir alllah kimsenin başına vermesin

Temizlik takıntısı olan bir insan çocuğunu pis birakamaz eviyle ilgilenmemezlik yapamaz seninki temizlik takıntısı falan değil temizlik takıntısı olan bebeğini de temizler bu nasıl sadece belli yerlere oluşmuş bir takıntı ? Yazık günah o bebeğini hiç mi dusunmuyorsun iyi sen temiz ol bebeğin koksun sinir oldum ya. Eşit davran temizlik hastası olacaksan heryerde aynı olacaksın sen kendini bu şekilde isimlendirerek kendini kandiriyosun haberin yok. Banyodan ve wc den çıkamayan insanlar benim gözümde çok itici geliyor pek de temiz görünmüyor nasıl duruyosun orada o kadar ben duramam ıyyyy midem bulanır ne kadar temiz de olsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…