- 28 Mart 2014
- 2.883
- 2.361
- 133
- Konu Sahibi Nergiscicegi
-
Belki siz nasıl tuvalette temizlendiginizı söylerseniz bir yararı olmazmi
Ya lütfen belki yararlı olur ozaman belki derim onlar öyle yapıyor bende öyle yapmalıyım diye
Ben senin ne demek istediğini anladim. Bak bi arkadaş yurtta kalinca atlattim demis ki bak o da %100 işler. Bende de temizlik takıntısı vardı aynı o arkadasin dediği gibi kurtuldum.Bi de evdeysen dışarı cik. Bi ise falan gir kursa yazıl. Başka tuvaletleri kullanmaya mecbur birak kendini. Yani evde kolay tabi hemen banyoya falan girmek sabredemiyorsun. Dışarda olsan mecbur kalsan sabretmek zorunda kalirsin ve böyle böyle asarsin.Çok teşekkür ederim canim Allah razı olsun senden insaAllah bebeğini sağ salim kucağına alırsın. Ben öyle demek istedim herkes yanlış anladı cokmu zor sizin gibi davranmak anlamadim
Merhaba arkadaşlar, konudanda anlaşılacağı gibi benim artık hayatimi mahveden temizlik takıntısı.Temizlik diyorum ama sorun artık aldı başını gitti. Benim TUVALET VE BANYO TAKINTIM var. Artık evliliğine fazlasiyla zarar veriyor bu iki yere girip çıkmam neredeyse günümün çoğunu alıyor. Tuvalette en az yarım kalıyorum ve neredeyse 10 veya 20 ibrik dolusu şu harcıyorum her gittiğimde. Ciktiktan sonra banyoya girip ellerimi saatlerce yıkıyorum ve hatta banyoya giriyorum bazen ve saatlerce kendimi temizliyorum. Surekli aklımda idrar ve diski var. Başka birşey düşünemiyorum. Heryeri kirli görüyorum. Ama sureklı bunlarla ilgilendiğim için ne evle ilgilenebiliyorum nede kocam ve çocuğumla. Ne yapacağımızı şaşırdık denemedigimiz tedavi çeşidi kalmadı neredeyse. Birçok psikiyatriye gittim çeşitli ilaçlar kullandım ama yok iyilesemiyorum. Birçok terapi yöntemleride denedik yok olmuyor. Çocuğumun altını bile ben değiştiremiyorum ve bu beni çok üzüyor. Lütfen Allah rızası için birinin bit fikri varsa yardım etsin. Çok ama çok zor durumdayım. Şimdiden tesekkurler.
Allah Allah ya bu nasıl bi yaklaşımdırTeyemmüme mi yönelsen ne bileyim tıpın yetersiz kaldığı konuya ben nasıl çare bulayım
Allah Allah ya bu nasıl bi yaklaşımdır
arkadas burada ne kadar caresiz oldugunu yazmiş siz teyemmümdem girip
ben neyapabilirimle baglamişşsınız
illede bişey yazma zorunlulugumu hissediyorsunuz
bendede var aynı takıntı başak burcuyum :)Temizlikte takıntı haline getirmek gerçekten baş edilmesi zor bir şeydir. Görmezden gelseniz ne kadar sabredebiliyorsunuz en fazla ?
Bir de burcunuzu merak ettim başak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?