Canim bende öyleydim surekli de el yıkarım mesela. Bu obsesif kompulsif gibi duruyor anlattıkların. Dogru tanıyı doktor koyacaktır. Ilacta verecektir. Ben 8 sene kullandim. Evet takıntılarım gecti ancak,o zaman edindigim alışkanlıklar hala duruyor.
Mesela banyoya dusa girdiğimde terlikle girmek.
Afedersin tuvaleti yaptiktan sonra tarahat muslugmu o muslugu acarken tuvalet kağıdıyla açmak,bulasiklari yikayinca koklamak. (Elde yikanan bulasiklar) guzel kokuyorsa temizdir

Sonra mesela kiyafeti 2 saat giysen bile kirli sepetine atmak. Bazen atmadigim oluyor ama giymiyorum orda utu masasinda duruyor öylece. Tik huy iste :)
Bu aliskanliklar bende malesef kaldı
Ama umrumda degil dogrusu
Bunun icin tekrar ilac kullanamicam hic yeter senelerce kullandim
Babadan geciyormus diye birsey duymustum obsesif icin baba geninden
Bence git ama psikologa git yapma boyle canına Yazik degilmi
Mesela bide seyde var bende aklima geldi lavaboda el yikayinca su sicrayinca bezle silmek hemen kupkuru olmasi lazim. Ocak kontrol etme falan onlar gecti . Dun gece aklima geldi galiba hastaligim nuksediyo

dedimki kalkmicam yataktan eger ocak yanmis olsa esim benden once su icmeye girmisti görürdü
Kalkmadim uyudum :) yani gunde 3 4 kere toz almak zor. Ben seni anliyorum ama vende gunde 2 kez ev silerdim :) bir sabah bir de aksam tekrardan