- 29 Aralık 2014
- 1.004
- 963
- 158
- Konu Sahibi dikenlertaci
Aynen canim abartılı yapılıyorsa mutlaka yardım alınmalı. Ben geçtim o sayıları şu an normal şekilde herşey bir tek kap kaşık yeniden yıkama kaldı onun içinde biraz daha yardim almam gerekli sonra bitti gitti.Evet temizim ama titiz olmak istemiyorum çünkü bu çok tehlikeli yerlere gidiyor labirent gibi gittikçe kayboluyorsun korkunç bir şey. Ama herşeyin bir sebebi varmış eğer bu durumda olan kişiler sonradan olduysa benim gibi mutlaka yardim alsınlar yaşamış oldukları bir olayın sonuçu olabilir! Önemseyelim lütfen kendimizi ...Temizlik bir terapi yöntemi olabilir ama titizlik kesinlikle bir semptomdur.
Obsesyon tehlikeli bir durum almadan ne güzel ki farketmişsiniz, umarım bugünleri gülerek anacağınız şekilde hatırlarsınız.
Ben ciddi anlamda üzülüyorum titizlik takıntılı insanlara.
Elbette eller düzenli yemek öncesi sonrası, iş yapmadan önce, wc sonrası, eve girişte falan yıkanır ama bu sayı 10 bilemedim 15 i geçmez ki.
Günlük duş, ağız ve vücut bakımı, saydığımız gibi 10 15 el yıkama, temiz kıyafetler ev, dışarı ve yatak olarak ayrılan bitti gitti:)