bende severım temızlıgı duzenı,su anda zaman ayırmam gereken daha onemlı ıslerım oldugu ıcın temızlıgı 2.plana ıttım gıbı.sızın de bu tarz ıslerınız olursa bu takıntınız gececektır.hele kı cocuk olunca hepten ertelerız herhalde.
hadi temizliğinizi,ütünüzü anlayabilirimde sepetteki 1-2 çamaşır için hergün makine mi çalıştırıyorsunuz:26:
yazık o elektriğe,yazık o suya ne gereği var.makina dlsun öyle yıkayın
Evet haklısınız bunu da düsünmüyor değilim. Çocuk sahibi olmaktan da ayrı korkuyorum. Annem gecende onu dıyor bana. Kızım sen bu düzen merakın yüzünden cocuğunu da koltuğa bağlarsın kirletmesın dıye evı dıyo:)))
Çok doğru ve sizin bu dediklerinizi düsünüp üstüne üstlük duramayıp yapıyorum ve çok geriliyorum yapamayınca:) yeni evliyim diye mi acaba genç kızken umrum değildibıkar mıyım sizce?
temiz, titiz ve düzenli olmanız çok hoş
çünkü ben temiz ve düzenli insanlara bayılırım,
ancak bu düzen ve temizlik yapma isteğiniz, eşinizin sizinle dışarıda gezme isteğini geri çeveirecek, uykusuz bıracak ve eşinizin takıntılı olduğunuzu söyleyecek kadar ileri bir duruma geldiyse bir an önce bu gidişe dur demeniz gerekiyor
çünkü erkekler için her ne kadar temiz bir ev, ütülü gömlekler, lezzetli yemekler yapan bir eş olursa olsun ,
eşiyle dışarıya çıkıp hoş vakit geçirmek, birlikte bişeyler yapmak daha önemli
gerçi erkekleri mutlu etmek imkansız ama neyse....
genc kızken umrunuz da olmayıp sımdı yenı evlenınce temızlık takıntısı basladı ıse ;
acaba esınıze marifetlerınızı gosterme merakınız olabılır mı ?
hanı ben temız derlı toplu ınsanım ,bak gor nasıl bır kız aldın kıymetımı bıl
dıye acaba bır cabanız olabılır mı esınıze karsı
ağır gelen evlilik değil ev işleri çalısan bi bayansınız bu kdr titiz olmaya gerek yok ev işi sadıktır sizi evde bekler merak etmeyintemizlk icin haftasonu esınızle dısarı cıkın gelın bakın evde yine duruyor iş:)) bu yuzden temizlk ıcın hayattan calmaya gerek yok plan yaparsanız daha iyi olur bu sizden cok karsı tarafı yıpratır vitrin içi dısı temizlıgı ayda yada 15te bir yapın cnm ne gerek vr ynı
temizlige düşkün olabilirsiniz ama dikkat edinde eşinizi ihmal etmeyin....kendini eve, temizliğe adayan insanlar bir süre sonra eşlerini kendilerinden uzaklaştırıyor... şahsen benim evim kirli olsa, yada evde yapacak bir işim olsa bile eşim dışarı çıkalım derse hiç birşey gözüme görünmez, çıkarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?