Temizlik takıntısı:(((

bende size özendim pasaklının tekiyim hahayt :=) siz ne güsel mis gibi evde oturuyorsunuz....

ehheehe ama ben pek memnun değilim bu halımden kurtulmaya calısıyorum. o kadar cok ısterım kı söyle ayaklarımı uzatarak ısten gelıp bı gün yatmak ama yok kımse benden ıste beklemıyor. ama ben kurtluyum ılla bi is cıkarırım kendıme ınan. işte bunu yenmeye calısıyorum. mısal pazar gününden berı ısten gelınce yemek yıyoruz esımle sadece bulasıkları makıneye dızıyom. ütüm var yapmıcam çünkü üç tane gömlek okadar ısteyınce yapcam. bı de camasır sepetım dolmaya basladı. dolunca yıkıcam. evıde haftada bır süpürp sılcem toz alcam. ayda bır yada ıkı ayda dıpkose hallederım.kesın kararlıyım rahat olcam.bıktım valla kendımdenDD

Her gün evini baştan aşağı temizleyen hanımların evlerinin m2'lerini merak ediyorum :) Benim evim 150 m2, tamamına 1 günüm yetmiyor. Ki çokta kasmam kendimi temizlik diye diye, pis değilim tabi ki ama temiz yeri sürekli temizlemenin de bir manası yok. Hayata 1 kere geliyoruz her gün temizlik yapmaktansa kitap okumayı tercih ediyorum mesela :) Ama tabi ki sizinki istem dışı bence... Kendinize başka meşguliyetler bulsanız belki rahatlarsınız.

Her şeyin fazlası zarar olduğu gibi temzilkte öyle ama
bende elimden gelse hergün süpüresim geliyo evi
Geçenlerde yaptım her gün süpürdüm
Çok şükürki bıraktım takıntıya dönüşecekti

kızlar bugün temizlik yapmayışımın 5.günü. aksam eve gıdınce paso yatıyorum:)) dün de esımle dısarı cıktık üstelık ben dedım cıkalım dıe temızlık aklıma gelmedi.sadece aksam eve gıttığmde uykuya yakın şu 4 gün de evı ne temızlerdım oof ütü de var dedım dıe gecırdım ıçımden ama nafile haftada bırgünümü ayırcam. esım sen boyle ol ben sana hep yardım ederım 1 gün de elbırlığıyle hallederız dıyo. eeee canıma mınnet ıyımıs bu yontem bosuna kendımı harap edıp germısım

Ben çok titiz değilim ama düzeni severim. Etrafımdakiler bana takıntılısın diyor eşimde dahil buna.Ama ben öyle biri olduğumu düşünmüyorum.Bunların hayatımızda olması gerektiğine inanıyorum. Evimin her zaman düzenli olması isterim. Eşim bırak kalsın dışarı çıkalım gelince yaparsın der ya dışarda başıma birşey gelse veya yolda biri arasa size gelmek istiyoruz diye bende bunları düşünüp her zaman aldığımız şeyi yerine koymayı adet edinmişim. Akşamları değil sadece mutfakta ne zaman birşey yapsak su içtik veya yemek yedik o tezgah her zaman düzenli bulaşıksız olmalı. Şimdide eşimle sifon yüzünden tartışmalara başladık. Sifonumuz lt olarak iki kademeli o düşük kademesini kullanır hep onuda birazcık kaldırıyorki az su geliyor olmaliki klozetteki su sarımsı duruyor devamlı bende devamlı tam çeksene şunu dediğimde na var sende gir bir seferde çek işte diyor. Bende gidiyorum sifonu çekiyorum sonra tuvaletimi yapıyorum en son tekrar sifonu çekiyorum tartışma konusu oluyor. Ne o ben takıntılıymışım peh peh peh.

Kayınvalidem yemek yapar kepçeyle yemeğin tadına bakmayı bırakın kepçede kalanlarıda yalıyor birde bende yapma öyle diyorum gördüğümde elinden alırım kepçeyi kirliye atarım yoksa tencereye tekrar sokar valla.Yaşlı saçları dökülüyor birde yağlı saçları var eller eller saçlarını yemek yapar vs offf birde uzun tırnaklı insanların yaptığı yemeklerden çok tiksinirim oda görümcemde var.

Marketten veya pazardan poşetle gelindiğinde o poşetler ya dışarda yere değdirilmeyecek yada eve girince önce yere gazete serilecek. Benim çocuğum var bütün gün yerlerde oynuyor. Yeri geliyor elindeki birşey yere düşse ağzına atıyor.

Çalışıyorum hafta içi temizlik yapamıyorum.Çocuk uyunca etrafı toparlarım oyuncaklarını falan ve yemekten sonra yeri süpürürüm.Cumartesi günü evin her yerini siler süpürür toz alırım 15 günde birde koltukların altlarını silerim. Camlarımı silmeyeli 1.5 ay oldu silmem lazım dedikçe eşim temiz camlar neyi varki der bende neyi yokki herşeyi var maşallah tozu, pisliği, yağmur damlaları herşey var diyorum.

Banyoya girince duşakabinbin önüne ayak havlusu seriyorum çıkarken ayaklarımızı kurulayalımda banyonun diğer yerlerinede ıslak basmayalım diye o bile takıntıymış.

Ya ben takıntılımıyım soruyorum arkadaşlar. Bu işleride bu sırada yapmasam kim yapacak birikecek birikecek yine beeennnn.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…