- 1 Nisan 2012
- 3.281
- 577
- 198
tabi erken farkına varmışssınız.. zaten 2 kişisiniz, evinizde öyle çok kirlenmez...hergün tedirgin bir şekilde temizlik yapmak için birşeyler aramayın... mesela lavoboyu haftada 2 kere temizleyebilrisiniz...genel temizliği hafta 1 gün yapın... hafta içide ev çok tozluysa üstün körü elektirk süpürgesine verin...çamaşırlarıda birikmeden atmayın makineye... ütü çok fazla birikmeden yapın... başkada birşey yok...yeni evlisiniz sanırım, halılardaki yünler heryere dağılıyordur, bi süre sonra oda gececek...ama bunun farkına varmak büyük bır adımdır değıl mı? çünkü ben boyle bırı değıldım, esımle nısanlıyken flört ederken süreklı gezerdık ama kendı evım olnca değisti onemlı olan dengeyı sağlamam ve temızlığı 2. hatta belkde en sona atmk hayatta. yapcam ama kararlıyım yencem ıçımdekı takıntımı.
Bende temizliie düzene çok önem veren ve titizlik hastası olan bir annenin kızıyım sizi çok iyi anlıyorum :)
Evlenmeden önce yıllarca annemin evimizin heryerini kaldırıp (masa sandalye halı allah neverdiyse butarz :) ) süpürüp silip yerleştirir toz alırdı..zaman zaman yardım ederdim elbet ama hergün temizlenen evde baldöksen yalanır tabiri caizze benim temizlememe fırsat gelmesdi düşünün :)hafta içi hafta sonu hiç fark etmez o enerjisiylee her daim temizlik modunda olabilirdi annem okul döneminde hafta sonunun keyfini çıkarmak isterdik yada iş yorgunlugu ama bı bakmışız eletrik süpürgesiyle uyanırdık ah aman yrabbi annemlee uğrasırdım ben pasaklı olucam görüceksin sebebim olucaksın derdim heryeri pis götürebilir de derdim gelin görün ki yıllar geçti ben şuan 1 yılı dolduracağım yuvamda ssonuçç öyle bi annenin kızıda onun gibi olurmuş :) bendede inanılmaz bi düzen takıntısı var herşey muntazam yerli yerinde olacak iğnedne iplie herşeyee bayılıyorum düzenli ve temiz olunca ilk zamanlar hiç oturmadığımıı fark ettirdi eşim sürekli sehpalarda duran kumanda telefona kadar kaldırıyor olmam evleri sürekli kaldırıp halıları çırpıp silip yerleştirmem aman yrabbi eşim ne var bu evde neolur kumadan burda dursun falan :) diye dalga geçerdi eşimde çok düzenli ve titiz olduğu için pek gözüne batmam ama normalden fazla olunca o bilee kızıyor neolur canına acı artık bı hafta iş yapma bana sözver faalan diyor :)temizlik muhabbetinde sana önerim eşini bunaltmaman canım afedersiizz ama evimizi pislik götürsün hafta sonu sadece önemli olan birlikte birşeyler yapabilecek fırsatımız olsun birbirmizi ihmal etmeyelim :))) geçenlerde eşim dediki ben evi temizleyip toparlıyacaktım bırak bikerede bizim evimiz dağıınık olsun gel otur yanıma boşverrr dedi :) bazen insan dağınık olmayı bile isteyebiliyormuş. unutmauın erkekler temiz kadından hoslanır ama bu domestoslar ciflerle evi temizleyi ve ter kokup yorgunluktan ölüp dert yakınan yorgun kadından hoslanmaz :)))
bende böyleyim,biliyormusunuzgözükmeyen vitrin dolaplarının içindeki eşyalar bile düzensizse kafama takarım,hep temizlik yapmak isterdim şimdi yapamıyorum her yer dört dörtlük olsun istiyorum..yalnız değilsiniz anlıyacağınız,ne yapmak gerek bilmiyorum
canım takamamaya çalıs ınan o kadar da onemlı değıl:))) bak su kadarını dıyım esımın nısanda bana getırdığı nısan cıceğımı yıkadım gecenlerdekomık ama traji komık. bı baktım kı hayat gıdıyor yoruluyom kendıme bakamıyom esımı ıhmal edıom ıkı gıdım toz yüzündn kı ıkımızde calısıyoz ne kırlencek kı ev. farkına vardım. yapmıyorum suanda. haftada bır sil süpür. esımde yardım edıyor. yanı son bı haftadır yapmıyorum yapmıcam da haftasonu gezcem yencem bu takıntıyı.bence sende dene.haberleselım sonrada.bu haftasonu napcaz bakalım
hiç sevmiyorum öyle titiz insanların evine de gitmeyi.....bir kere gittim farkında olmadan.....çay bardağımız her boşaldığında tek tek yıkayıp.kurulayıp yerine koyuyordu.bu yüzden salona yanımıza gelemedi merak ettim bu nereye kayboluyor sürekli diye....gittim baktım ki her bardaktan sonra avabonun içinide çifliyor..o günden sonra böyle birini ne evime alırım nede giderim dedim....bende evimi temizlerim..pis de değilim titizde değilim....normal derecede...fazlası hastalıktır...birde üstelik iki kişi....sürekli temizlemek...bence buda biraz hastalık derecesine giriyor...ömrünü temizlikle mi geçireceksin..çıkın eşinle dışarı gezin tozun...hayatın tadını çıkarmaya bakın....böyle davrandıkca bazı eşlerde rahatsız oluyor..
temizliği çok sewerim hergün sil süpür toz al lavoba temizle
hergünde 2 saatimi ayırırım
ondan sonra gez toz oh miis bizde iki kişiyiz eşim dağınık napalım arkasını toparlarım bende
bazı kadınlar ütü yapmayı sevmez ben bayılırım ütüye
evime gelen misafirde memnun ayrılır evimden asla rahatsız etmem
temiz kadınları seviyorum ya
yaşasın temizlik..
bu arada çalışıyor musunuz?yoksa aksamları mı yapıyorsunuz her gün?
hayır çalışmıyorum onun için rahatım
ama çalışsamda durum değişmezdi
temzlik benim için ön planda
kocam derse gel gezelim herşeyi bırakır giderim yani giderimde aklım evde olur o başka
Çocuğunuz olunca durumlar değişir.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?