Temizlik takıntısı:(((

Genel anlamda temiz,titiz birisiyimdir...Evliliğimin ilk zamanlarında bende sizin gibi herşeye çok dikkat ediyordum...Zamanla baktım ki temizlik için harcadğım zaman eşime harcayacağım zamandan gidiyor birbirimize zaman ayıramıyoruz hafiflettim temizlik olayını...Bende temizlik yaptıkça rahatlayanlardanım

inş olsunda bebeğim durum değişsin :

İnşallah Aminnnn

Valla çocuklardan önce elimden geldiğince titiz ve düzenliydim..Çocuklardan sonra anca kendimi iyi hissedersem o enerjim varsa temizlik yapıyorum..

Etraf bal dök yala,çamaşır suyu dök kokla durumunda olması şart değil benim için..Temizlik güzel şey ama tüm hayatımı temizliğe adayamam..Bir girdim mi işin içine çıkamam....Hayat o kadar uzun değil......

o zaman nasıl temizlik yapalım benim küçük bebeğim var. bana püf noktaalarınızı verin lütfen

Canım boşver temizliği,vaktini bebeğine ayır...Küçük bebeğinden arta kalan zamanda dinlen..Çok çok iyi hissettiğinde yaparsın arada temizlik....

benim tek püf noktam
çok hızlı çalışırım çok seriyimdir
bütün temizliğim 2 saat sürüyor sanahlarıda erken kalktığım için 11 de işim biter bazen yemeğim bile hazır olur
çocuğun uyuduğu zaman hızlı hızlı işlere gir sende anlamazsın nasıl bitiyor

İnsan çocuk uyuduğu zaman kendine vakit ayırmak istiyor..Enerjini öyle bir alıyor ki çocuk..Yok gazı,maması,alt temizliği,oyalaması vs vs :) Hele küçük bir bebekse ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağı belli olmuyor..Yani evcilik oynar gibi olamıyor çocuk bakımı malesef... İnşallah iş ,temizlik yapmaya vaktiniz ,haliniz olur..Ben bu enerjiyi pek bulamamıştım..

Son düzenleyen: Moderatör:

Genel anlamda düzenli bir ev olursa zaten çabuk bitiyor düzenlemeyle uğraşılmadığı için bende 2 saatte bitiririm...

ablamın iki çocuğu var ama ablamda benim gibidir.
üstüne çocukları alır her akşam sahilde yürürüz
biz bide fazla yorulan insan değiliz gayette bakımlıyız yani enerjimiz yerinde nerden buluyorsak böle enerrjiyi
ama işte dediğin gibide oluyor
bazen

Ben hem ikiz bebek sahibi hem de aile,arkadaş,dostlardan çok çok uzak bir şehirde olup ,şehir merkezinden çok uzakta yaşayıp tek başıma bakmak zorunda olduğum için bulamamıştım o enerjiyi..Belki çocuklarımın arasında yaş farkı olsa belki daha kolay olurdu..Şu an tatilde annemlerdeyim..Bir çok şeye vaktim oluyor çok şükür..Saç bakımına,makyajıma vs ye...Yine çocuklara tek başıma bakmama rağmen...

Son düzenleyen: Moderatör:

ikiz bakmak zordur ya
sen boşver temizliği
çocuklarına bak onların ilgiye ihtiyaçları var
ay benimde ikizim olur inş

Evliliğin ilk zamanları bu takıntı çok olur. Zaman geçtikçe azalır merak etmeyin. Size tavsiyem temizlik diye diye kendinize ve eşinize eziyet etmeyin.

Evliliğin ilk zamanları bu takıntı çok olur. Zaman geçtikçe azalır merak etmeyin. Size tavsiyem temizlik diye diye kendinize ve eşinize eziyet etmeyin.

Galiba ilk heves esyalarım yenı ondan sanırım ben de sızın gıbı düsünüom ılk adımımı attım zaten yapmıyorum süreklı temızlık. Umarım ayarı tuttururum bıkaç ay sonra da cok pasaklı oldum dıye yazmıyayım buraya

Son düzenleme:

Yok korkmayın :) Bir süre sonra ortayı buluyorsunuz :)

bende size özendim pasaklının tekiyim hahayt :=) siz ne güsel mis gibi evde oturuyorsunuz....

Son düzenleme:
bende size özendim pasaklının tekiyim hahayt :=) siz ne güsel mis gibi evde oturuyorsunuz....

ehheehe ama ben pek memnun değilim bu halımden kurtulmaya calısıyorum. o kadar cok ısterım kı söyle ayaklarımı uzatarak ısten gelıp bı gün yatmak ama yok kımse benden ıste beklemıyor. ama ben kurtluyum ılla bi is cıkarırım kendıme ınan. işte bunu yenmeye calısıyorum. mısal pazar gününden berı ısten glenıce yemek yıyoruz esımle sadece bulasıkları makıneye dızıyom. ütüm var yapmıcam çünkü üç tane gömlek okadar ısteyınce yapcam. bı de camasır sepetım dolmaya basladı. dolunca yıkıcam. evıde haftada bır süpürp sılcem toz alcam. ayda bır yada ıkı ayda dıpkose hallederım.kesın kararlıyım rahat olcam.bıktım valla kendımdenDD

ehheehe ama ben pek memnun değilim bu halımden kurtulmaya calısıyorum. o kadar cok ısterım kı söyle ayaklarımı uzatarak ısten gelıp bı gün yatmak ama yok kımse benden ıste beklemıyor. ama ben kurtluyum ılla bi is cıkarırım kendıme ınan. işte bunu yenmeye calısıyorum. mısal pazar gününden berı ısten glenıce yemek yıyoruz esımle sadece bulasıkları makıneye dızıyom. ütüm var yapmıcam çünkü üç tane gömlek okadar ısteyınce yapcam. bı de camasır sepetım dolmaya basladı. dolunca yıkıcam. evıde haftada bır süpürp sılcem toz alcam. ayda bır yada ıkı ayda dıpkose hallederım.kesın kararlıyım rahat olcam.bıktım valla kendımdenDD

ehheehe ama ben pek memnun değilim bu halımden kurtulmaya calısıyorum. o kadar cok ısterım kı söyle ayaklarımı uzatarak ısten gelıp bı gün yatmak ama yok kımse benden ıste beklemıyor. ama ben kurtluyum ılla bi is cıkarırım kendıme ınan. işte bunu yenmeye calısıyorum. mısal pazar gününden berı ısten gelınce yemek yıyoruz esımle sadece bulasıkları makıneye dızıyom. ütüm var yapmıcam çünkü üç tane gömlek okadar ısteyınce yapcam. bı de camasır sepetım dolmaya basladı. dolunca yıkıcam. evıde haftada bır süpürp sılcem toz alcam. ayda bır yada ıkı ayda dıpkose hallederım.kesın kararlıyım rahat olcam.bıktım valla kendımdenDD

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…