- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
inş olsunda bebeğim durum değişsin :
o zaman nasıl temizlik yapalım benim küçük bebeğim var. bana püf noktaalarınızı verin lütfen
benim tek püf noktam
çok hızlı çalışırım çok seriyimdir
bütün temizliğim 2 saat sürüyor sanahlarıda erken kalktığım için 11 de işim biter bazen yemeğim bile hazır olur
çocuğun uyuduğu zaman hızlı hızlı işlere gir sende anlamazsın nasıl bitiyor
benim tek püf noktam
çok hızlı çalışırım çok seriyimdir
bütün temizliğim 2 saat sürüyor sanahlarıda erken kalktığım için 11 de işim biter bazen yemeğim bile hazır olur
çocuğun uyuduğu zaman hızlı hızlı işlere gir sende anlamazsın nasıl bitiyor
İnsan çocuk uyuduğu zaman kendine vakit ayırmak istiyor..Enerjini öyle bir alıyor ki çocuk..Yok gazı,maması,alt temizliği,oyalaması vs vs :) Hele küçük bir bebekse ne zaman uyuyup ne zaman uyanacağı belli olmuyor..Yani evcilik oynar gibi olamıyor çocuk bakımı malesef...İnşallah iş ,temizlik yapmaya vaktiniz ,haliniz olur..Ben bu enerjiyi pek bulamamıştım..
ablamın iki çocuğu var ama ablamda benim gibidir.
üstüne çocukları alır her akşam sahilde yürürüz
biz bide fazla yorulan insan değiliz gayette bakımlıyız yani enerjimiz yerinde nerden buluyorsak böle enerrjiyi
ama işte dediğin gibide oluyor
bazen
Ben hem ikiz bebek sahibi hem de aile,arkadaş,dostlardan çok çok uzak bir şehirde olup tek başıma bakmak zorunda olduğum için bulamamıştım o enerjiyi..Belki çocuklarımın arasında yaş farkı olsa belki daha kolay olurdu..Şu an tatilde annemlerdeyim..Bir çok şeye vaktim oluyor çok şükür..Saç bakımına,makyajıma vs ye...Yine çocuklara tek bakmama rağmen...
ikiz bakmak zordur ya
sen boşver temizliği
çocuklarına bak onların ilgiye ihtiyaçları var
ay benimde ikizim olur inş
Evliliğin ilk zamanları bu takıntı çok olur. Zaman geçtikçe azalır merak etmeyin. Size tavsiyem temizlik diye diye kendinize ve eşinize eziyet etmeyin.
Galiba ilk heves esyalarım yenı ondan sanırım ben de sızın gıbı düsünüom ılk adımımı attım zaten yapmıyorum süreklı temızlık. Umarım ayarı tuttururum bıkaç ay sonra da cok pasaklı oldum dıye yazmıyayım buraya
bende size özendim pasaklının tekiyim hahayt :=) siz ne güsel mis gibi evde oturuyorsunuz....
bende size özendim pasaklının tekiyim hahayt :=) siz ne güsel mis gibi evde oturuyorsunuz....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?