- 21 Ekim 2015
- 2.545
- 5.235
- 78
Temizligi sabahları yaparım 1 saatimi alır ama gün icinde yerde psilik görsem egilip alırım giderim silgi bezini getirir tekrar silerimSürekli evi temizleme hissi kapliyo icimi.Evi ne kadar temizlesemde ertesi gün tekrar temizleme ihtiyaci duyuyorum.Siz hergun neler yapiyonuz saatli olarak kac gunde bir ne temizligi veya buyuk temizlik yapiyonuz yardimci olurmusunuz.(Bide saatli hareket ederim böyle olan varmi
Ben esim evdeyken bulasikari bike yijiyamiyorum.Hosuna gitmiyo o evdeykwn is yapmambende bu temizlik takıntısı zmana zman coşuyo
sürekli olmadığı için pekde dert etmiyorum açıkçası
bide eskisi kadar kendimi yormuyorum
önce tezgahı pis bırakmamaya calışıyorum
çamaşır çıktıkça yıkıyorum makinanın dolmasını beklemiyorum
eğer misaitsem hergün akşam süpürürüm evi yemekten sonra ... yemekten sonra yere pek kırıntı dökülmüyo ertesi gün temiz oluyo
genelde gece yatmadan toz alırım sabah sabah uğraşmam
gece yatmadan tuvalet banyoyuda temizlerim ama bu rutini değiştirmek istiyorum çünkü sbaah eşim genelde banyoyu batırıp işe gidiyo
gece evi toplayıp yatarım
tam boyle haberleri izlerken sesinide açarım evin heryerrinden duyayım diye 1 saat imi harcadıgımda gunluk temizliği hallediyorum
buyuk temizliğide birbucuk ayda vaktım varsa ayda bır yaparım
ıkı gune bölerim
birinci gün mutfak çekmece içleri
ikinci gün cam kapı silme süpürme...
perdeleri iki ayda bir mutfak perdesini ayda bır yıkıyorum
eskıden temızlık dıye canımı çıkarıyodum sonra salladım hepsini.... ama ara ara bu temızlık şeysi bendede oluy kendinize bi uğraş falan bulsanız ilginizi dağıtsanız
MasaALLAH ben bitaneyle kahvalti bile yapamiyorum cogu zaman.Bende ikiz kız var ama bende haftada bir sık köşe temizliği yaparım genel olan her gün makine tutarım ve ortalık toplama derken akşam olur ama bu arada kahvemi içerim nettw gezerim çocukları hava iyise parka götürürüm
Ben esim evdeyken bulasikari bike yijiyamiyorum.Hosuna gitmiyo o evdeykwn is yapmam
Anlamadimaynı vakittemi kalkıyosunuz?
Ay bu sallamis haliniz mi? Masallah diye diye okudum sonunda da artik sallamiyorum'u saskinlikla okudum :Obende bu temizlik takıntısı zmana zman coşuyo
sürekli olmadığı için pekde dert etmiyorum açıkçası
bide eskisi kadar kendimi yormuyorum
önce tezgahı pis bırakmamaya calışıyorum
çamaşır çıktıkça yıkıyorum makinanın dolmasını beklemiyorum
eğer misaitsem hergün akşam süpürürüm evi yemekten sonra ... yemekten sonra yere pek kırıntı dökülmüyo ertesi gün temiz oluyo
genelde gece yatmadan toz alırım sabah sabah uğraşmam
gece yatmadan tuvalet banyoyuda temizlerim ama bu rutini değiştirmek istiyorum çünkü sbaah eşim genelde banyoyu batırıp işe gidiyo
gece evi toplayıp yatarım
tam boyle haberleri izlerken sesinide açarım evin heryerrinden duyayım diye 1 saat imi harcadıgımda gunluk temizliği hallediyorum
buyuk temizliğide birbucuk ayda vaktım varsa ayda bır yaparım
ıkı gune bölerim
birinci gün mutfak çekmece içleri
ikinci gün cam kapı silme süpürme...
perdeleri iki ayda bir mutfak perdesini ayda bır yıkıyorum
eskıden temızlık dıye canımı çıkarıyodum sonra salladım hepsini.... ama ara ara bu temızlık şeysi bendede oluy kendinize bi uğraş falan bulsanız ilginizi dağıtsanız
sabahları aynı saatte mi uyanıyosunuz?Anlamadim
Yok benim kizim gece gic uyumadigi icin sabah uyuyorum biraz bebek hep ilgi isteyen bi cocuk.Bi seferde bitmiyo isimsabahları aynı saatte mi uyanıyosunuz?
eğer bir saat önce kalkarsanız çogu ıusınızı bıtırebılırsınız gun sıze kalır
evet bu sallamamış halim:)Ay bu sallamis haliniz mi? Masallah diye diye okudum sonunda da artik sallamiyorum'u saskinlikla okudum :O
kendinize liste yapın ve listeden dışarı asla çıkmayın ek bi iş falan yapmayın ertesi güne kalsın...Yok benim kizim gece gic uyumadigi icin sabah uyuyorum biraz bebek hep ilgi isteyen bi cocuk.Bi seferde bitmiyo isim
Ben zaten planli is yapan bi insanim.Suyumu bike programli icerim abartmiyorum.Ama bebek durmayinca islerde kaliyo.Kakinca bnm aklim hep iste oluyo cok stresli oluyorum dunyanin sonu oluyo sanki :))))kendinize liste yapın ve listeden dışarı asla çıkmayın ek bi iş falan yapmayın ertesi güne kalsın...
bazı topiklerde bununla ilgili temizlik planları falan yapmışlar gayet kullanışlı hoş olmuş
ay ne güldüm bu yorumaBen de istiyorum o hastalıktanzira evi b.k götürüyor
hahah bnde guldum.Keske normal dozunda olsam.En azindan kafaya takmasamay ne güldüm bu yorumakusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?