Ben hergün sabah kalktığımda kahvaltı için çayımı koyarım o kaynayana kadar yatak çarşafımı silkeler yatağımı düzeltir yatak odasının camını açar önünde temizlerim toz girmesin diye kahvaltımı yaparım öğleni bulur zaten kalkıp bunları yapmam evi hergün mutlaka makine ile süpürür vileda ile silerim ama tozları hergün almam makina ile evi çekerken süpürgeyi şöyle bi mobilyanın üstüne tutarıö zaten toz kalmaz mutfak tezgahım mobilya olduğu için en ufak bi şey bile çok kirli gösteriyor o yüzden çamaşır suyu ile fısfıs sıkar silerim lavabomu klozetimi sirke domestos banyo fısfısı ile sıcak suyla yıkarım hafta da bir kere de büyük temzlik koltukların arkası falan. Nevresim takımlarınıda 2hafta da bir yıkarım günde 2 saatimi almaz bu yaptıklarım yapmayınca huzursuz oluruö sonuçta ev burası ekmek dökülüyor yemek dökülüyor birde birgün iki gün yapmayınca temzlemesi daha zor oluyor bazıları temzlik yapmaktan hoşlanmaz ama ben seviyorum temizlik yapmaktan hatta hamileliğim ilk 8 haftasında hastaydım temizlik yapamıyordum diye ağlamışlığım var büyüklerimizin bir sözü var kendini temiz tut azrail gelir evini temiz tut misafir gelir he bu arada yatmadan önce de evi toparlarım güzelce öyle yatarım