Benim aklimda hep temizlik planlari oluyo surekli.Isimi bitirince yani.Simsi buyuk temizligim bitti bidahakinin planini yapmaya basladimBende oyleyim hergun ev supuruyorum siliyorum ama hala pis gelir heryer illaki camsir suyu ve deterjan kokusu olacak evde en fazla sprmedigim iki gundur sonra gece kabus goruyorum her yer boceklenmis fln ama yoruluyorum yapmasamda olmuyor
bence de psikologla görüşün, çünkü takıntı gerçekten zor, hem zihniniz hem vücudunuz yoruluyorhahah bnde guldum.Keske normal dozunda olsam.En azindan kafaya takmasam
Evle ilgilenmek guzel de bir sure sonra sosyal hayat kalmiyor. Bir ara ben de cok takintiliydim, arkadaslarla bulustugumuzda aklimdan yikanmasi gereken camasirlar, fircalanmasi gereken halilar geciyordu, bir cay icip kendimi eve atiyordum.evet bu sallamamış halim:)
eskiden bin beterdim hergün balkon yıkar, makinadan ne çıkarsa ütülerdim uc saat aralıksız ütü yaptıgımı bilirim...
haftada bır camları silerdim oğlum olduktan sonra normal ayarına indirdim şükür:)
takıntılıyım elimde diil:)
Iki haftada birmi.Sizin hayatinizdan istiyorum.Cayi cok seven biriyim lakin kendine hic deger vermiyorum hep ev hep ev.Aksine annmde boyleydi dahada beter.O beni rahat buyutmedigi icin bnce boyleyim.Misal esim bi kiyafetini alirken dierlerinin kat hizasi bizulmamaki.Yoksa cok stresleniyorumtemizlik neredeyse hiç umrumda değil evdeysem geç ve sağlam bir kahvaltı yaparım tv internet çay kahve nadiren evde spor derken temizlik kalır, zaten kirleten de yok benim orda pek toz da yok evim de göstermiyor kirini, dağınık bırakmıyorum çamaşırı bulaşığı hallediyorum en iyi ihtimalle 2 haftada bir gün süpürüp siliyorum maksimum 2 saat onu bile zor yapıyorum, 1 yıldır ütü yapmadım, annemse temizlik hastası evi ve gezmeleri onun herşeyi. anneme tepki olarak rahat olduğumu düşünüyorum bi rahat vermedi çünkü. tlc kanalında obsessive compulsive cleaners diye bi program var onu izleyebilirsiniz
Canını yoldami buldun yaslaninca belim elin kemiklerin hep sana hesap soracak çocuğuna faydali olamicaksin hizmetcimisin sen kararında yap evladınla oynas hersey boşBenim aklimda hep temizlik planlari oluyo surekli.Isimi bitirince yani.Simsi buyuk temizligim bitti bidahakinin planini yapmaya basladim
Bnde nerde olursam olayim ruhum evin temizligiyle mesgulEvle ilgilenmek guzel de bir sure sonra sosyal hayat kalmiyor. Bir ara ben de cok takintiliydim, arkadaslarla bulustugumuzda aklimdan yikanmasi gereken camasirlar, fircalanmasi gereken halilar geciyordu, bir cay icip kendimi eve atiyordum.
Calismaya baslayinca enerjim kalmadi, ama yine de evim temiz :)
Bazen is yerinde bile hayal ediyorum kendimi koltuk silerken icimi bi huzur kapliyor anlik :))
bu bi hastalikmis arastirdim okb deniliyor.Belitileri var bndeCanını yoldami buldun yaslaninca belim elin kemiklerin hep sana hesap soracak çocuğuna faydali olamicaksin hizmetcimisin sen kararında yap evladınla oynas hersey boş
halimden memnunum, evime nadiren gelen olur misafir gelmeden temizlerim temizlemesem de göze batacak bi kir olmuyor, bence temizlik bize hizmet etmeli biz temizliğe hizmet etmemeliyiz hayatımızın merkezine oturtmak saçma geliyor bana, yani temizlik yapmak için yaşamak, kahvaltı yapmadan temizlik yapmak falan. ananem de temizlik hastası kızlarına küçük yaşta çok ağır işler yaptırmış alıştırmış annem bize yaptırmadı onu izlerken rahatsız oluyordumIki haftada birmi.Sizin hayatinizdan istiyorum.Cayi cok seven biriyim lakin kendine hic deger vermiyorum hep ev hep ev.Aksine annmde boyleydi dahada beter.O beni rahat buyutmedigi icin bnce boyleyim.Misal esim bi kiyafetini alirken dierlerinin kat hizasi bizulmamaki.Yoksa cok stresleniyorum
Ben bazen günde 10 saat temizlik yaparım bendede okb var çok zor düzensiz bir hayattı düşünemiyorum her şey çok düzendüzenldir evimdetemizlik rahatsızlığı . sürekli temizlik yapma hissi geliyor . bununla ilgili trt belgesel kanalında bir belgesel vardı . birisi günde 6 saat temizlik yapıyormuş mesela.
Temizlikle geçen hayat boşa geçen bir hayattır.Sürekli evi temizleme hissi kapliyo icimi.Evi ne kadar temizlesemde ertesi gün tekrar temizleme ihtiyaci duyuyorum.Siz hergun neler yapiyonuz saatli olarak kac gunde bir ne temizligi veya buyuk temizlik yapiyonuz yardimci olurmusunuz.(Bide saatli hareket ederim böyle olan varmi
Hemde çok yoruluyorum belime ağrılar giriyor evimde 150 metre kare küçükte deil sürekli temizlik düşüncesi beni çok zorluyor ama yapmadanda duramıyorum ev temiz ve düzenli olunca içime huzur doğuyorzarar vermiyor mu ? hem o kadar kimyasal hem de yorulmuyor musunuz fiziksel ve psikolojik olarak ? Allah kolaylık versin canım .ikra_571
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?