Doğuma Hazırlık temizlik

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

fadiming

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2012
1.621
1.323
133
40
hanımlar yarın 36.haftamı dolduruyorum inş.ev temizliğine başlamadım daha.siz ne zaman yaptınız ev temizliğini ve kişisel temizliğinizi, ağda kaş vs?

ben şimdiden her ikisi içinde zorlanıyorum geçen gün halıları kaldırıp komple süpürdüm sildim nefes nefese kaldım akşam yerimden kalkamadım kişisel temizlik zorlaştı bikini bölgesi için napcam bilmiyorum

ben kuaföre yaptırıyorum.zaten ilerki haftalarda kendin yapman çok zor ben artık orayı göremiyorum bile:))

Ben de göremiyorum,kendim de yapamadığım için kuaför de halldeiyorum. 37.haftamda izne çıkınca ev temizliğini de annemle halldeceğiz,bence yalnız yapmamaya çalış yardımcı olan biri olsun yanında canım

ben ilk doğumumu 37+3 de yapmıştım hiç beklemiyordum ama ne tesadüf ki 1 gün önce kişisel temizliğimi yapmıştım,ağda yapmıştım kendim şimdi ise zaten birkaç yıl önce 2 seans lazer epilasyon yaptırmıştım epey faydasını görmüştüm 2 günde bir jilet yapıyorum sorun olmuyor hamileliğimin başında doktoruma danıştım eğer onay verseydi bir seans daha lazer yaptıracaktım çok iyi olacaktı ama izin vermedi
evimse yeni taşındığım için zor dönemleri atlattım neyse ki yeterince yoruldum zaten daha fazla yorulmayı düşünmüyorum

bizde kayınvalidemle ve annemle salon ve yatak odamın dolap içlerini komple boşaltıp örtülerini yıkayıp temizledik yani görünmeyen kısmın temizliği bitti..ev temizliğin, zaten ben yapmıyorum haftada 1 eşimin annesi gelip yapıyor sağolsun..35.ya da 36. haftada kadın gelecek...

kendi temizliğime gelince zaten yıllardır kuaförde yaptırıyorum ayda bir yetiyordu ama bu haftadan sonra 15de 1 gidip çıkanları temizletecm çoğalmasın diye..artık ne zaman nolacağı belli olmazz.

Kızlar ben de kuaföre gidip aldırıyordum normalde ama hamile kaldığımdan beri jiletle almaya başladım.Şimdi 15. haftadayım.Siz hep kuaföre gittiniz mi gebelik boyunca?
Ben de tekrar gitmeyi düşünüyorum.

Ben bugun kisisel temizligimi yaptim jiletle.Bacaklari falan epilator le.
Ev temizligimi duzenli olarak yapiyorum zaten bugun temizligimi de yaptim doguma hazirim:)
Bir kizim var ve dinlenmeye vaktim yok maalesef..bazen esim yardim ediyo Hatta gecen hafta tamamen o yapti temizligi sagolsun..

Ben bugun kisisel temizligimi yaptim jiletle.Bacaklari falan epilator le.
Ev temizligimi duzenli olarak yapiyorum zaten bugun temizligimi de yaptim doguma hazirim:)
Bir kizim var ve dinlenmeye vaktim yok maalesef..bazen esim yardim ediyo Hatta gecen hafta tamamen o yapti temizligi sagolsun..

kişisel temizliği jiletle yapmakta zor olmuyormu görebilmek çok zorlaştı artık malesef :( kuaföre gitmeyede korkuyorum cildim çok hassas hemen tahriş oluyor bide şimdi öyle bi sorun çıkmasın diye düşünüyorum..doğum için sorunlardan biride bu sanırım

ben şimdiden her ikisi içinde zorlanıyorum geçen gün halıları kaldırıp komple süpürdüm sildim nefes nefese kaldım akşam yerimden kalkamadım kişisel temizlik zorlaştı bikini bölgesi için napcam bilmiyorum

evet görmek imkansız oldu artık. agda yaptırmakta istemiyorum çünkü çok hassas ve yara olan cildim var napıcam bilmiyorum :( tam doğum zamanına denk getirip temiz olmakta biraz tesadüfmü acaba

evi temizledik ağdacıyada gittim çantamızda hazır hadi bakalım prensesim 2013 olsunda gel artık

ev temizliği her halükarda yapılır da şu kişisel temizlik benimde kafamı çok kurcalıyor kuaföre gitmeye de çok utanıyorum ben ya çünkü burası küçük bi ilçe ve 3 bayan kuaförü var üçünü de tanıyorum nasıl gidip açayım oramı buramı tanımasam bi daha görmesem kesin giderdim:17: jiletle hallediyorum şimdilik ama doğuma hazır olamayabilirim bu da ayrı bi tasa ya:26:

evet kişisel temizlik zorluyor bu aralar. ağda çok tahriş edici buda çeşitli sorunlar yaratbilirmbu dönemde mikrop kapmak daha kolaylaşır mesela birde ağda da fazla acı yaşamak rahimde kasılmalara sebep olabiliyormuş bunuda istemem son haftalarda.. jiletle de zor oluyor tabi yapmak görmeden hemde hergün ama en acısız olanı bu sanırım

Back
X