- 30 Nisan 2008
- 45.779
- 24.642
- 398
- Konu Sahibi ayseayseli
O değilde bi süredir hamileydim kurtaj oldum , ondan oncede cocugun derslerı fılan temizliğim gelmiş benim yahu imrendim resmen 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencillik yapsa hiçbir işe el atmaz.Çoğu kadın bile ev işini sevmezken erkekten beklemek ne kadar mantıklı.Riskli gebelik mi sizin ki?O yüzden mi siz yapmak istemiyorsunuz?ama ben her hafta vermek istemiyorum onun yerine bebeğime bişe alırım diyorum eşim bencillik yapmış olmuyor mu bu durumda. bi çok arkadaşım var ihtiyaç duymadan birlikte yapıyorlar. temizlikten bu kadar nefret edecek ne var onu anlamıyourm
Eşin tam benim kafadan valla, ben de çamaşırlıktan alıp , sadece o gün giyeceğimi ütülüyorum.
Aynı şekilde eve gidince hiç iş yapasım olmuyor hafta sonu siler süpürüm.
Ama 2 kişinin işi de çok vakit almaz sanki, kıyı köşe abartmıyorsanız.
yoo değil ama her şeyi kendim yapınca belim ağrıyor kendimi parçalıyorum biraz galiba.Bencillik yapsa hiçbir işe el atmaz.Çoğu kadın bile ev işini sevmezken erkekten beklemek ne kadar mantıklı.Riskli gebelik mi sizin ki?O yüzden mi siz yapmak istemiyorsunuz?
Yer varmış demek kibunun aynını bi asker eşinden duydum. aynen bu şekilde yapıyorlamış![]()
Ama karşınızdaki kişi sizin kızkardeşiniz değil ki,eşiniz.Eşiniz temizlikçi fikrine ne diyor?Çok vakit almıyor genelde ama tek ben yapınca kendimi enayi gibi hissediyorum mesela ben ondan iki saat sonra çıkıyorum evden kendi pijamamı katlarken onunkini de katlarım beş sn de ama derdim o yapsın
evet 1 yılın sonunda bunu anlamaya başladım sanırım napalımama siz eşşinizi kökten değiştirmeye çalışıyorsunuz,elinden geldiğince yardım ediyor,temizlik vs yapıyormuş..temizliği sevdirmeye çalışmayın..kimse değişmez bu saatten sonra..
Ama doğru söylüyor kirliye sepete Atsın yeter sabah giydiği pijamayı akşam giyecekse katlamasa ne olur ki onun da dinlenmeye ihtiyacı var sizin deilk yıl kendim bakmayı düşünüyorum sonra annem var yakında o bakar sanırım. ne biliyim ne var azıcık toplu olsaydı çıldırtıyor beni zaman kaybı ona göre gel film izleyelim diyor![]()
Ailede size yardımcı olabilecek kız kardeş vs var mı? Ne bilim abla kardeş üstünden yaparsınız. Hamileliğin ne kadar zorlu geçiyor bilmiyorum tabi. Ben de hamişim ve çalışıyorum, aynen benim eş de yardım eder sağ olsun, ortalığı süpürür, çamaşırı asar vs. Yine sizde tek eşinmiş dağınık olan, bizde ikimiz de dağınığız, şu aralar hatta ben fena dağınığım. :)
Yardımcı almak, ya da her gün her gün karşılayamam diyorsanız 15 günde bir almak uygun gibi görünüyor. En azından kimseye minnetiniz olmaz. 15te bir full yaptır temizliğini, dağınıklığı da "Niye toplamadın" değil de, gördüğün yerde "Hayatım eğilemiyorum, yardım eder misin birlikte toplayalım" deyip ufak ufak halletseniz? Hamişsiniz, titizliği azcık bırakıp tatil yapıyor gibi düşünseniz? :/
her hafta gerek yok ama 15 günde bir alalım diyor yani o parayı çok düşünmüyor kendim d çalıştığım için acıyorum ben paraya. he cam sileceğimiz zaman alıyoruz çünkü cam hiç silmedim yani genel temizliğe geliyor zaten biri 1.5 ayda birAma karşınızdaki kişi sizin kızkardeşiniz değil ki,eşiniz.Eşiniz temizlikçi fikrine ne diyor?
arkadaşlar merhaba, eşim de ben de çalışıyoruz yaklaşık 1.5 yıllık evliyiz.
eşim yapı gereği dağınık, üstüne başına beden temizliğine dikkat eder ama pijama katlamaymış ev tozluymuş bunlar umrunda olmaz benden de beklemez. ama ben titizim biraz her yer toplu olsun istiyorum. şuanda da 5 ayı geçti hamileliğim.
ister istemez kıyamadığı için ev süpürüp siliyor ama dağınıklığı aynı. çamaşırlar askıdan alıp giyer ay şunları da katlayayım demez.
orta halliyiz kiradayız her hafta birini alamam malum bebek masrafları da olmaya başladı.
eşim yapma diyor ben yapıyorum ya da onu zorluyorum sonuçta yapmadan olur mu ama o öyle alışmış bekar evi gibi sanıyor. bazen tartışıyoruz. eşim değişmez biliyorum zorla titiz yapamam onu ama bu da beni geriyor işte huzursuzluk çıkıyor söylenmeye başlıyorum niye attın niye katlamadın vs.
benim işim ona göre daha rahat ve yakın onunki yorucu işten gelip ev toplamak istemiyorum yapmayalım diyor. benim de içim rahat etmiyor.
ne yapmalıyım kendimizi zorlayıp yardımcı abla tutmalı mıyız sizce. eşim bu konuda karışmaz ona yaptırmayayım da kim yaparsa yapsın
Ondan sonra çıkıp ondan önce evde oluyorsunuz sanırım.Çok vakit almıyor genelde ama tek ben yapınca kendimi enayi gibi hissediyorum mesela ben ondan iki saat sonra çıkıyorum evden kendi pijamamı katlarken onunkini de katlarım beş sn de ama derdim o yapsın
ayyy okurken bunaldım yanlış anlamayın yani ben yapamam da o yüzden. tam eşimin kafasıAma doğru söylüyor kirliye sepete Atsın yeter sabah giydiği pijamayı akşam giyecekse katlamasa ne olur ki onun da dinlenmeye ihtiyacı var sizin de
Mesela akşam eve gittim ev giysîlerimi giydim gece yatağın içine atılmış pijamalarını alıp giyip ev giysilerimi yatak odasındaki koltuğa attım
Sabah dolaptan alıp üstümü giydim çorabım çamaşırlkta idi onu oradan alıp giydim pijamaları da yatağa attım atletimi de
Eve gidince atleti yataktan alıp ev giysilerini koltuktan alıp giyeceğim üstümden çıkan kirliler sepete
Gece de yatağın içinden pijamaları alır giyerim oldu bitti yatak toplamak vs de yok gördüğümüz gibi
Bu rutini onları katlayıp yatağı örtsem de yapacağım ve bu bana bir şey kazandırmayacak o zaman zamanımı neden harcayayım dünyaya tekrar gelmeyeceğiz ki
Eşya bana hizmet etsin ben ona değil hayat felsefem
Ondan sonra çıkıp ondan önce evde oluyorsunuz sanırım.
Böyle küçük şeyler için kendinizi doldurmayın ama bazı şeyler öğretebilirsiniz.
Mesela çamaşır sepetine girmeyen şey yıkanmaz gibi.
Adamın sizden beklememesi güzel valla. Kadının temizlediği evin üzerinden tekrar geçen adamlar biliyorum. Yaptığın hiç bir işi beğenmeyip, bütün gün totonun üzerine mi oturdun iması veren adamlar... Çok daha itici emin olun.
Yaşam alanınız önceliğiniz olsun, çamaşır/ ütü boş bir odada durabilir. Huzurdan önemlisi yok.
Ay valla öpte başına koy enişteyi. Kırma kalbini. Çok ince hesap yapma, enayi gibi hissediyorum falan diye.çamaşır sepetiyle barışık Allahtan onda sorun yok:) evet o benden beklemiyor ben ondan önce evde olduğum için bi çeşit yapıyorum sadece çorba yapsam bile bişe demez yani. ona iş yaptırmayayım da nolursa olsun)
kardeşim var ama kendi pisliğimizi ona temizletmek ayıp geliyor bana koskoca insanlarız ne bileyim. hamileliğim şan bel ağrıları dışında çok zorlu değil şükür. öyle rica edince tamam söz dikkat edicem diyor iki gün sonra yine aynı ben kendimi yeyip bitirdiğimle kalıyorumsonra da sinir geliyor illa her seferinde rica etmek mi lazım diye. bu sefer söyleniyorum diye aramız bozuluyor
Ay valla öpte başına koy enişteyi. Kırma kalbini. Çok ince hesap yapma, enayi gibi hissediyorum falan diye.
Ya evde oturduğu halde, ben çorba makarnayı yemekten saymam diyen adamlara bizzat şahit oldum. Salatasıyla minimum 4 seçenek olacak sofrada