Bu adam degismez tatlim, cunku annesi boyle yetistirmis. O yuzden hep diyorum erkek annelerine cok is dusuyor diye. Benim esim suyunu bile kendi almazmis bekarken..gel bu adama duzenli olmayi titiz olmayi ogret..tuvalet 5 ay temizlenmese ev 1 yil suprulmese.camasirlar 3 ay yikanmasa neden boyle demez

valla iyi mi kotu mu bilmiyorum..hani cok herseye dirdir eden ve mizmizlanan,, yok pantolonum neden utulenmedi, yok gomlegim yikanmadi mi filan dese o da sinir bozucu..bu isin bi orta yolu olmali.
Dun aksam yatmadan camasirlari topla demistim, sabah bi baktim 6 bucukta camasirlar hala asili..kaldirmam gerekiyordu zaten..niye camasirlari toplamadin? Dedim..unuttum dedi..yani boyle..bende niye unutuyosun? Dedim

haha diyor..unutmanin sebebimi olur?
Bak biz kadinlar odaya girince bile o camasirlari gorup toplariz aklimizin bi kosesinde olur..ya gercekten unutuyorlar ya da bize kitir atiyorlar.
Ha buarada bak dun aksam ufaklikla uyudum zaten basim cok agriyodu, birsey yapacak halim olsaydi mutfagi o halde birakmazdim..
Sabah 6,30 kalktim once mutfagi toparladim..bulasiklari toparladim vs..
Sonra salona gectim daginikliklari hallettim, orayi burayi duzelttim..camasirlari toparladim..
O sirada ufaklik mizmizlandi onun sutunu isittim icirdim..biberonunu filan yikadim..o sirada meyvesini yedirdim. derken benim gitme vaktim geldi catti..hemen bi dus aldim giyindim ciktim.
Bugunluk esim evde oldugundan boyle oldu, gunluk rutinimiz bu degil tabi..ama esim benim yaptigim bu isleri hayatta yetistiremezdi o kisa sure icinde..ha zamaninda yontulmamis iste ne yaparsin
Ama sunu diyeyimki kadinlar cok baska dusunuyorlar genelde..erkeklerde alismissa alismistir alismadiysada cok zor alistirmak..dunyaya baska gozle bakiyorlar sanki.
Senin rahatsiz oldugun seyleri onlar gormuyor bile..ugrasmak istemiyorlar birde…bencillik mi bu? Evet bencillik bencede…
Ya boyle kendini deli ede ede duracaksin, ya kendini cok yoracaksin bebeginle daha yorucu olacak hersey..ya da bi yardimci alacaksin..
Benim yardimci almak gibi durumum olsaydi alirdim herhalde..