- 7 Kasım 2012
- 11.717
- 12.042
- 498
- Konu Sahibi PembePaltolu
-
160 m2 lik ev için sanki fazla gibi geldi ,yani ya fayans ya koltuk birini çıkarman daha doğru olur tabi evindeki eşya yoğunluğunu bilmiyorum
Bu seferlik ya mutfak dolap ya salon halı olsun bir dahakine de diğerini yapar
Bence çok olmuş
İş arttıkça özen detay azalır haliyle
Ben bir günde evimi herşeyiyle temizleyip çıkamıyorum gelen kadın ne yapsın
Evinin buyuklugunu hesaba katmadim ona gore mutfakta buyukse koltuk ve haliyi baska zamana birakin bence.Yetisir tabi kolay gelsin simdiden bence distanda sildirin camlari temiz cama sadece leke olur.
Siz toz alirsiniz oda supurur ve elle yerleri siler dolap ustlerini falan siler biter.
Halıları yıkamaya versen. Koltuk ve halı silmek bana hiç hijyenik gelmiyor. Hem de evin büyük yetiştiremeyebilir
Doğuma yakın halıları vereceğim zaten yıkamaya, sadece kabası gitsin diye şimdi yıkatsam doğuma kadar kirlenir diye. Zaten geçen ay sildim halıları pek kirli değil.
Ben hiç halı silmedim ya sabunla mı siliniyor neyle siliniyor onu bile bilmiyorum,komik belki ama :) Açık renk olduğu için sürekli yıkattırıyorum. Koltukları da bilerek yıkanabilen kılıftan almıştım. Banyoyla mutfağın büyük değilse belki hepsi yetişir ama dediğim gibi 160 metrekare ev zor olurDoğuma yakın halıları vereceğim zaten yıkamaya, sadece kabası gitsin diye şimdi yıkatsam doğuma kadar kirlenir diye. Zaten geçen ay sildim halıları pek kirli değil.
Bence de fazla.Merhabalar
Konuyu fikir sahibi olmak için açtım:
Ben ilk defa temizlikçi alacağım tam gün ve 1 kişi olacak. Yapılacak işler de bu şekilde:
Evim 3+1 160 metrakare ama iki odayı kullanmıyorum.
-Camlar sadece içten silinecek (Havalar yağışlı olduğu için içten silmenin anlamı yok diye düşündüm)
-Mutfak dolaplarının dış yüzeyi silinecek
-Mutfak duvarlarım komple fayans, tüm fayanslar silinecek
-Salonumdaki koltuk-halı silinecek.
-Banyo kabin,fayans temizlecenek
Ben de bu arada tülleri yıkayacağım, ona vereceğim o asacak. Hamile olduğum için merdivene çıkamıyorum çünkü.
Tam gün gelecek sizce işler fazla mı? Fazlaysa neler fazla? Yoksa 1 günde yetişir mi?
Ben hiç halı silmedim ya sabunla mı siliniyor neyle siliniyor onu bile bilmiyorum,komik belki ama :) Açık renk olduğu için sürekli yıkattırıyorum. Koltukları da bilerek yıkanabilen kılıftan almıştım. Banyoyla mutfağın büyük değilse belki hepsi yetişir ama dediğim gibi 160 metrekare ev zor olur
Aslında yetiştiredebilir gelen kadına bağlı, sadece mutfak-banyo duvarlarının temizlenmesi ve halı-koltuk silinmesi beraber olunca şüpheli :) Ne olur ne olmaz,en önemsizini en sona koysun bencemuhtemelen evin 100 m2 si kullanımda.
balkonları falan da yıkatmayacğını düşünerek böyle hesapladım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?