Temizlikçi Konusunda Deneyimli Hanımlardan Fikir İstiyorum

ayyy ben çok salak birini buldum y,ne yaaa yaşım küçük idye mi rhat etsin diye yine takla attığımdan mı bilmiyorum yeminle gittiğind banyo dolabının altına düşmüş sabun orada duruyordu el işi kanaviçelerini buruşuturp eline alıyor falan tam bir öküz 30 kere söyledim hâlâ daha lake yemek masasını süpürgeyle temizliyor yaaaa

Şöyle karar verdim annemle de konuşup, camları tümden sildir yarım yamalak olmasın dedi.
Mutfak dolabı-camlar-fayanslar ve yetişirse banyonun fayansları silinecek. Nasıl oldu sizce böyle?

Olabilir tabii ama baska mesajda silm süpürme olmayacak demissiniz tum bu sayilan isler yapilirken ki ozellikle camlar silinirken yerler de kirlenebiliyo oralar nolacak?yoksa tabii ki de dediginiz gibi olur neden olmasin. Hayda hayda yetisir.

Olabilir tabii ama baska mesajda silm süpürme olmayacak demissiniz tum bu sayilan isler yapilirken ki ozellikle camlar silinirken yerler de kirlenebiliyo oralar nolacak?yoksa tabii ki de dediginiz gibi olur neden olmasin. Hayda hayda yetisir.
Onu düşünmemişimmm Silme süpürme olmayacak derken günlük ortalık işini kastetmiştim. Büyük işlerim olsun da yerleri ben hallederim artık.

halılarını sildirme hem koku yapar hemde cok temiz olmaz..halılarının hepsini yıkamaya ver zaten bu kadar çok işi yapamaz hem halı hem koltuk silmeye güç dayanmaz ki sen bide mutfak duvarlarınıda sildireceksin asla yetişmez

sadece nerede oturuyorsunuz bende evime yardımcı abla arıyorum size gelen bana da gelse diye soruyorum :)

Koltuk ve halıda varsa yetişmez,zaten koltuklarıda sildirme derim,bu işin uzmanları sanayi tipi makine ile yıkıyorlar koltukları pırıl pırıl oluyor..

tum gun? gayet rahat yetistirebilmesi lazim canim.
3 saatte evimi (3 katli, salon haricinde ayrica koskocaman birde yemek odasi vardi) gayet rahat siliyor supuruyordu, ayrica her geldiginde ya yukarilarin camlarini yada asagilarin camlarini siliyordu (camlarim cok buyuktu).

Rahatca hepsini yaptir canim, biraz kivraksa kadin hepsini gayet rahat yetistirir.

Şöyle karar verdim annemle de konuşup, camları tümden sildir yarım yamalak olmasın dedi.
Mutfak dolabı-camlar-fayanslar ve yetişirse banyonun fayansları silinecek. Nasıl oldu sizce böyle?

Çok iyi banyoyu sildir mutlaka
Mutfak dolabını 1 saat
Camları 1 saat
Fayanslari 1.5 saat
Banyo 1 saat
Toplam 5 saate biter işi bak gör onlar hızlı yapar

Fazla değil aslında ama iş çok gibi görününce Baştan savma yapıyorlar
Ben şirketten çağırıyorum
Ama sirketten gelip bir odami komple toz içinde bırakanlar oldu
Referansla alicam ben artık

Dolapların içi olsaydı ve camların dışı çok fazla olurdu
Bana sorarsan 2 gune böl
Böylece kendini de yapmak zorunda hisseder
Veya şirketten 2 kişi gelsin
Zaten aynı parayi alıyorlar hemen hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…