Temizlikci Parasi Acil

lilipit

Bitkin
Kayıtlı Üye
18 Temmuz 2013
13.030
14.808
298
kizlar merhaba
İsyerimde calisan hizmet gorevlisine evimin temizlenecegini soyledim, evime misafir olarak gelmisti biliyor evimi
Koltuk mutfak dolabi camlar ve supur sil var, halilar yok, evim 3+1, bir odasi bos, bi odada sadece koseli koltuk var baska esya yok bana 130 olur dedi
Cuma aksam dolaplari yapayim dedi tmm dedim aksam uc bucuk saatte sadece bi kismini yapti bitiremedi, acayip yavas yapiyor, ertesi gun kaldigi yerden sabah 9 da basladi aksam 10 a kadar bitiremedi,
Bende bitiremeyecegini anladigim icin, kucuk balkon camini sildim, bebegimin odamdaki besigini, yatak odasinin gardolap dahil tozunu aldim, salonun tozunu aldim kapilari falan sildim ustelik feci hastayim
Aksam ona 15o verdim yoruldu die
Kalani yarin iki saate bititirim dedi, sabah 9 dan beri yapio suan banyoda
Bu arada bende perdeleri yikayip astim kirlentleri falan yikadim onlari silmedi yani
Simdi bugunde neredeyse gun boyu calistigi icin para vermem gerekir mi?
Basta anlastigimiz ucretten az fazla verdigim 150 yeter mi?
Cok yavas degilmi ya?

kizlar merhaba
İsyerimde calisan hizmet gorevlisine evimin temizlenecegini soyledim, evime misafir olarak gelmisti biliyor evimi
Koltuk mutfak dolabi camlar ve supur sil var, halilar yok, evim 3+1, bir odasi bos, bi odada sadece koseli koltuk var baska esya yok bana 130 olur dedi
Cuma aksam dolaplari yapayim dedi tmm dedim aksam uc bucuk saatte sadece bi kismini yapti bitiremedi, acayip yavas yapiyor, ertesi gun kaldigi yerden sabah 9 da basladi aksam 10 a kadar bitiremedi,
Bende bitiremeyecegini anladigim icin, kucuk balkon camini sildim, bebegimin odamdaki besigini, yatak odasinin gardolap dahil tozunu aldim, salonun tozunu aldim kapilari falan sildim ustelik feci hastayim
Bu arada bende perdeleri yikayip astim kirlentleri falan yikadim onlari silmedi yani
Cok yavas degilmi ya?
İş yoğun burda 200-250 alıyorlar ama sende yapmışsın konuşup orta yolu bulun bence çünkü tam gün geliyorsa yapılması gerekenleri yapması gerekiyo ozaman herkes bi süpürüp siler toz alır 5-6 saatte oh ne güzel bence konuşun

İş yoğun burda 200-250 alıyorlar ama sende yapmışsın konuşup orta yolu bulun bence çünkü tam gün geliyorsa yapılması gerekenleri yapması gerekiyo ozaman herkes bi süpürüp siler toz alır 5-6 saatte oh ne güzel bence konuşun
Oylede baktim olmuyor hasta halimle esyalari avizeleri kapilari ve balkon camini sildim, perdeleri yikayip astim
Bu yuzden veresim gelmio
Ama vicdanda yapiyrm ondan kararsi kaldim

Bence vermelisiniz , sonuçta kolay bir iş de değil ...
Karın tokluguna çalışıyo öyle insanlar . Çok üzülüyorum.

3+1 in işi öyle kolay bitmez . Biz annem ben kız kardesim girisiyoruz 3 günü buluyor gene .
Daha once bi gunde bitmisti ancak sadece mutfak dolabi yoktu
150 vermistim
Ama bu bi gunde okadarini yapamadi
Bide ustelik bende is yaptim
Ay bilemedim ya hala of

2+1 evimi temizlettim geçen hafta
fiyat konuşmadık en fazla 150 dir zaten dedim firsatci kadın 200 tl istedi çıkarken. E mecbur verdim hata bende çünkü.
Gitti birde baktım ki çocuk odasının camini silmemis camuruyla duruyor cam.

Ben kaziklandim aslında bu işin oluru max 150 tl.
tek bir gün.
Seninki yavaş olduğu için 2 gün sürüyor.
150 vermissin gönlünden kopmuş bence daha verme. Verirsen de bi sigara parası en fazla. .

Çok mu ıncık cıncık var

Zira işin büyüğünü siz yapmışsınız o ne yaptı ki
Mutfak dolabini, buzdolabini sildi, bir buyuk balkon cami ve odalarin camini sildi, 2 li koltuk 3 koltuk 1 tane tekli koltuj ve kose koltugu sildi, yerleri sildi bide banyo tuvalet, esyanin tozunu falan ben aldim onun ki kaba is

Daha once bi gunde bitmisti ancak sadece mutfak dolabi yoktu
150 vermistim
Ama bu bi gunde okadarini yapamadi
Bide ustelik bende is yaptim
Ay bilemedim ya hala of
İçinize sinmiyorsa bugün de 50-100 TL falan verin, bir daha çağırmayın.

Ama bu yapmanız gereken bir şey değil bence.

2+1 evimi temizlettim geçen hafta
fiyat konuşmadık en fazla 140 dir zaten dedim firsatci kadın 200 tl istedi çıkarken. E mecbur verdim hata bende çünkü.
Gitti birde baktım ki çocuk odasının camini silmemis camuruyla duruyor cam.

Ben kaziklandim aslında bu işin oluru max 140 tl.
tek bir gün.
Seninki yavaş olduğu için 2 gün sürüyor.
150 vermissin gönlünden kopmuş bence daha verme. Verirsen de bi sigara parası en fazla. .
Yuh ya ne yaptida istio 200 hali falan da sildimi

kizlar merhaba
Cok yavas degilmi ya?
3+1 birgünde biter ,sabah 8-9 başlasa akşam 5-6 ya iş kalmaz.Siz zaten 1 gün için anlaşmışsınız 130 lira ve 150 lira vermişssiniz kendisi günlere bölmüş ve işin çogunu siz yapmışsınız başka para vermenize gerek yok.

Daha oncede kac kez cagirdim temizlikci bukadar yavas degillerdi ve ayni sekildeydi temizlikleri

3+1 birgünde biter ,sabah 8-9 başlasa akşam 5-6 ya iş kalmaz.Siz zaten 1 gün için anlaşmışsınız 130 lira ve 150 lira vermişssiniz kendisi günlere bölmüş ve işin çogunu siz yapmışsınız başka para vermenize gerek yok.
Tesekkur edrrim banada bu mantikli gelio vicdan yapmiyim demi

Tesekkur edrrim banada bu mantikli gelio vicdan yapmiyim demi
Aynen siz birgün için çagırmışsınız günlere bölen o siz değilsiniz eskiden bir tanıdığım vardı evlere giden artık gitmiyor kadın koca evleri bir günde bitirirdi tüm gün 3+1 165 -185 mt evleri.

Yuh ya ne yaptida istio 200 hali falan da sildimi

Hayır halılar yikamaya gitmişti.
Mutfak dolabı biraz fazla onları sildi heralde o yüzden bu kadar çok istedi bilmiyorum ama içime oturdu kesinlikle 200 tl lik bir iş yoktu evde .
Eliyle evi sildi supurdu kapıların tozunu aldi balkonu falan da ben yıkadım yardım ettim bu kadar işte

Mutfak dolabı biraz fazla onları sildi heralde o yüzden bu kadar çok istedi bilmiyorum ama içime oturdu kesinlikle 200 tl lik bir iş yoktu evde .
Eliyle evi sildi supurdu kapıların tozunu aldi balkonu falan da ben yıkadım yardım ettim bu kadar işte
Bencede ederi 130-140 mis

140 bile çok o zaman hiç iş yapmamış kadın 2+1 ev hem de.

Ay deli olacam hala banyoda bitirrmedi yaaa
Bende hastayim oglumda hasta annemde hasta
Oglum annemde, beklemekten perisan olduk
Nefret ediyrm su temizlik muhabbetinden yaa

Back
X