Temizlikci Parasi Acil

Normalde camlar+toz alma+silme süpürme + banyolarin yıkanması mutfağın temizlenmesi vs 1 gün sürer ve fiyatı 130 lira. 3+1 de camların silinmesi zaten yarım gün. Gerisini de yarım günde yapması lazım.

Perdelerin yıkanıp asilmasi kapıların kaloriferlerin avizelerin dolap içlerinin silinmesi vs benle bence ek iş. Özellikle doların içlerinin silinmesi çok zaman alır.

Yani sizin yaptirdiginiz is 1.5 günlük. 150 vermissiniz zaten 50 lira daha verseniz yeter bence. Daha fazla vermeyin. Kendi temizlikci olmadığı için evet yavaş yapıyor. Ama kendi evini temizler gibi detaylı ve ugrasarak yaptığı için olabilir. Evlere temizliğe giden biri olsa eli cabuklasirdi.

Mutfak dolabini, buzdolabini sildi, bir buyuk balkon cami ve odalarin camini sildi, 2 li koltuk 3 koltuk 1 tane tekli koltuj ve kose koltugu sildi, yerleri sildi bide banyo tuvalet, esyanin tozunu falan ben aldim onun ki kaba is

canım bu işler kolay degıl ustelık kadın ne kadar yavaş olursa olsun bu saydıkların az bir iş degıl bence tıtızlenmış kadın temız yapmış tanıdıksın dıye toz almak kolay şeyler onlar işten bıle sayılmaz sadece koltukları sılmek koskoca bır gununu alır ınsanın cunku toz almaya benzemez bastıra bastıra sılmek lazım temızlemek lazım deterjanlı ayrı duru suyla ayrı sılmek lazım mutfak dolapları buzdolabı bnyo tuvalet ovmak da bır gunluk ış cunku gunluk temızlık yapıyormuş gıbı elının ucuyla yapamazsın dip koşe ovalamak lazım butun duvar fayanslarını yıkamak lazım yada sılmek lazım lutfen emegını kucumsemeyın şurada yazan işi yapmaya kalksanız sız uc gunde ıcınden cıkmazdınız dıkkat edersen camlara gırmedım bıle asıl senın yaptıgın kba iş toz almak da iş degıl bu kadar işi bır gunde bıtırmesını beklemenız sacma gercekten...

Normalde camlar+toz alma+silme süpürme + banyolarin yıkanması mutfağın temizlenmesi vs 1 gün sürer ve fiyatı 130 lira. 3+1 de camların silinmesi zaten yarım gün. Gerisini de yarım günde yapması lazım.

Perdelerin yıkanıp asilmasi kapıların kaloriferlerin avizelerin dolap içlerinin silinmesi vs benle bence ek iş. Özellikle doların içlerinin silinmesi çok zaman alır.

Yani sizin yaptirdiginiz is 1.5 günlük. 150 vermissiniz zaten 50 lira daha verseniz yeter bence. Daha fazla vermeyin. Kendi temizlikci olmadığı için evet yavaş yapıyor. Ama kendi evini temizler gibi detaylı ve ugrasarak yaptığı için olabilir. Evlere temizliğe giden biri olsa eli cabuklasirdi.

bence yapılan temızlıgı evın oncekı ve sonrakı halını gormeden konuştugunuz ıcın kul hakkına gırıyorsunuz... ustelı kadın evdekı butun koltukları sılmış Allah aşkına başlı başına koltuk sılmek bır gunluk iş. ayrıca elının yavaş oldugunu nereden bılıyorsunuz belkı ev fazla kırlıydı ve kadın tertemız yapmak ıcın ugraştı? bunu hıc bırımız bılemeyız cunku orada degıldık cunku gormedık.

Koltuk silme, cam silme, tüm evi süpür sil toz al, dolapları tüm evi silme, wc banyo falan zaten 130 az demiş bence. Zaten başka ne kaldı ki? Yapılabilecek her şeyi söylemişsiniz ve az istemiş. Hem de bir günde bitecek iş değil. Cam çerçeve koltuk silme, dolap silme bunlar yorucu ve Zaman alan şeyler. Ama o onun sorunu tabii. Yine de yavaş yapıyorsa fazla verme gibi bir yükümlülüğünüz yok, baştan ona göre fiyat istemeliydi.

kizlar merhaba
İsyerimde calisan hizmet gorevlisine evimin temizlenecegini soyledim, evime misafir olarak gelmisti biliyor evimi
Koltuk mutfak dolabi camlar ve supur sil var, halilar yok, evim 3+1, bir odasi bos, bi odada sadece koseli koltuk var baska esya yok bana 130 olur dedi
Cuma aksam dolaplari yapayim dedi tmm dedim aksam uc bucuk saatte sadece bi kismini yapti bitiremedi, acayip yavas yapiyor, ertesi gun kaldigi yerden sabah 9 da basladi aksam 10 a kadar bitiremedi,
Bende bitiremeyecegini anladigim icin, kucuk balkon camini sildim, bebegimin odamdaki besigini, yatak odasinin gardolap dahil tozunu aldim, salonun tozunu aldim kapilari falan sildim ustelik feci hastayim
Aksam ona 15o verdim yoruldu die
Kalani yarin iki saate bititirim dedi, sabah 9 dan beri yapio suan banyoda
Bu arada bende perdeleri yikayip astim kirlentleri falan yikadim onlari silmedi yani
Simdi bugunde neredeyse gun boyu calistigi icin para vermem gerekir mi?
Basta anlastigimiz ucretten az fazla verdigim 150 yeter mi?
Cok yavas degilmi ya?
Yeter canim daha vermene gerek yok bence eger agir yapipta temiz yapiyorsa biraz sabirli olun derim

Mutfak derken
Davlumbazin tozunu aldi
Dolaplari silip icindekileri geri yerlestirdi
Yani yikanmadi icindekiler
Buzdolabilmde disi cekik ve bostu ve de temizdi
tüm gun temizlige gelenler mutfaga hic girmiyor. benim 2+1 eve kadin mutfaga hic girmedi sadece camini sildi. ee mutfak kaldi dedim. ona ayri gun oluyor o da dolap yerlestirmesi sizden ben silip silip pesimden sizin yerlestirmeniz lazim dedi. bence kesinlikle iki gunluk hakki kadinin. son durumda ne yaptiniz bilemem

bence yapılan temızlıgı evın oncekı ve sonrakı halını gormeden konuştugunuz ıcın kul hakkına gırıyorsunuz... ustelı kadın evdekı butun koltukları sılmış Allah aşkına başlı başına koltuk sılmek bır gunluk iş. ayrıca elının yavaş oldugunu nereden bılıyorsunuz belkı ev fazla kırlıydı ve kadın tertemız yapmak ıcın ugraştı? bunu hıc bırımız bılemeyız cunku orada degıldık cunku gormedık.

Tabii ki evin eski halini bilemiyorum yeni halini de görmedim. Varsayım bulunarak yanıt veriyorum. Benim evime duzenli temizlikci geliyor onun kac saatte ne yaptigini bilerek yorum yapiyorum. Ayrica benim ayni evime daha once eli yavas temizlikciler de geldi. Onlarinda kac saatte ne is yaptigini biliyorum. Koltukları silmiş demişsiniz o detayı fark etmemiştim. Ama sizde evde en az bir koltük takimi olduğunu düşünerek varsayımda bulunuyorsunuz. Ve sanırım evin çok çok pis olduğunu varsayiyorsunuz. Yoksa bir evin temizligi 3 gun nasil surer. İki alternatif var o zaman ya söyle aylarca bir süpürge bile çekilmemis 5 tane ogrencinin kaldigi leş bir ev. Ki oyle bir evi de temizlikciye 1 gün de temizletmisligim de var. Ya da kadının eli yavaş.

Bence okuduğunuzu da pek anlamamissiniz yoksa kul hakkına girmek falan çok abartılı laflar bunlar. Konu Sahibi bazı şeyler anlatmış ben de sorduğu soruya bir mantık çerçevesinde bunu da açıklayarak yorum yapıyorum.

umarım üzerine daha vermemişsindir. bu temizlik yapan hatunlar abartıyorlar bence. misal ben gaziantepteyim. buranın sıcağı 50 derece hissediliyor. fıstık topluyor insanlar sabahtan akşama kadar 45 lira günlüğü. hatunlar serin evde çay, kahve, mola, telefon, yemek derken günün bir kısmını öldürüp 150 lira alıyor.
biraz vicdan yani. ben o kadar çalıştım okudum günlüğüm o paraya gelmiyor yani.

Arkadaslar vicdanim el vermiyor ben 50 tl daha vericem
Sadece kendime kiziyrm
Bnm bi aldigim temizlikci daha var iki kisi 260 liraya herseyi yapip 10 da baslayip 6 da bitiriolar
En aZindan ben is yapmazdim
Benim hasta hasta 2,5 gunum mahvolmazdi
Bu arada bunun ortalama bi tarifesi var insanlar ona gore yorum yapiyor, ogrenci evi ya da pis bi kadin evi olmadikca farkli bi durum olamaz, ki kari koca calisan aksamdan aksama eve giren, evinde yemek pismeyen bi ev ayrica 3 aydirda bos duruo, temizleyip bosalttim (esim goreve gittigi icin annrmde kaliyrm)
Yani asiri kirli daginik pislik icinde bi ev degil rutin bi temizlik ve rutin bi tarifrye bagli
Yorum yapan herkese tesekkur ederim :)

İlden ile değişir fiyat, burda 120 lira. O ev normalde bir günde biter. Yavaş yapıp parayı fazla verdirtiyor bazıları

3+1 ev
koltuk cam mutfak dolabı
2,5 günde mi bitmedi bu? ben anlamadım sanırım.

halı, koltuk, cam siliyor yahu insanlar geldiklerinde siz de mutfak dolabı varmış. o oyalar biraz ama 1 günde biter bu iş. günlüğü de 120-130 filandır bu işlerin.

ben de çok zorlanırdım ama vermeyin. inşaat işçisinin günlüğü 100 tl yahu.

Oylede baktim olmuyor hasta halimle esyalari avizeleri kapilari ve balkon camini sildim, perdeleri yikayip astim
Bu yuzden veresim gelmio
Ama vicdanda yapiyrm ondan kararsi kaldim

Vicdanın rahat değilse ver bi 50 lira daha ne olacak. İhtiyaç sahibi biri olarak gör onu ve Allah rızası için ver . Bir daha cagirmszsin memnun kalmadiysan

hayır ben nasıl tahammul ettın ona şaşırdım,bence sen kendın vicadnın için vermişin,ama bence ondada sıkıntı varmış,iki kez yardımcı aldım,evımızde mobılya yok,buna rağmen sınırden kendım yaptım,ve yemınlıyım dahada almıyorum,üstelik fazlasıyla ödedim,halı sıldırmedım,2+1 evımız,ve süpürürken bıle eşya oynatmıyorsın,mocılya süs incık cıncık tablo saat vs yok,bom boş,

hayır ben nasıl tahammul ettın ona şaşırdım,bence sen kendın vicadnın için vermişin,ama bence ondada sıkıntı varmış,iki kez yardımcı aldım,evımızde mobılya yok,buna rağmen sınırden kendım yaptım,ve yemınlıyım dahada almıyorum,üstelik fazlasıyla ödedim,halı sıldırmedım,2+1 evımız,ve süpürürken bıle eşya oynatmıyorsın,mocılya süs incık cıncık tablo saat vs yok,bom boş,
aynı ben :KK50:
henüz yemin aşamasına gelmedim ama az kaldı.

Kucuk tuvalette bi saat oyalandi kontrol edeyim dedim
Tuvalet lambasini silmemis ustunun tozu duruo
Banyoda kimbilir kaca bitecek miy miy deli oldum ya
Küçük tuvalette bir saatte ne ile oyalanılır biri bana anlatsın!
Çok afedersiniz bir kaç kişi tuvaletin heryerine ayrı ayrı pislemiş ve öylece bırakılmış olsa gene bir saat sürmez

Bir daha çağırmayın o kadını, adı belli çocuğunu annene bıraktığın gün kendin temizliğe girişsen şimdiye mis gb otuyor olurdun, yorgunluksa yine yoruldun, vaktin çalındı, paran gitti, şimdi o kadının hakkı mıydı gerçekten o para?

Bilmiyorum ya kadın 8yıldır temizliğe gidiyormuş bir de hayretler içindeyim.

Back
X