1. Kural hiç bir ev yağ dok bal yala olmaz. Herkes kendi evinin pis yerini kendisi bilirBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk tozallah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.
Halılardandır muhtemelen. Evlendiğim ilk zamanlar günlük ev süpürürdüm işten gelince halının yerde öbek öbek tüyleri olurdu. Uzun bir süre geçmedi yıkamaya da gitti geldi aynıydı. Sonra bir gün büyük temizlik yapıyordum halıları sarıp kaldırdım altını falan silip süpürmek için garip bi şekilde ondan sonra dökülmedi ne alaka bilmiyorumBaşlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Eşyalar yeni dedim koltuk yıkama çagırdım deterjan koydurmadan sadece su ve parfüm ile koltuk sandalye halı temizlettim kısa programda da olsa perdeleri de ben yıkadım. Butun evı bal dök yala yaptım 2 gün geçti yine her yer pamuk pamuk tozallah aşkına bi çözüm önerisi. Ayrıca temizlikle ilgili pratik bilgilerinize de talibim.
Temiz değil işte halı özellikle yeni olunca sureklı pamukcuklar çıkıyor. Eşimde ilk bi sen goruyorsun bu tozları dedi elini aldım sürsüm haklısın dedi. Bu arada yazımda öyle gorunmus olabılır ama aşırı titiz biri değilim kesinlikle ama hani pislik içinde de yaşayamam.10 gunde zaten temiz olan evde mi bu kadar is yaptiniz
Benim size tavsiyem ancak oturun dinlenin, keyif kahvesi için, olabilir.
Yaziktir ya.
Bi sure sonra tuylenmesi kesilir bende de oyle oluyodu . Ya yikamaya vermek lazim halilari ya da duzenli supurmek.Başlık aradım bulamadım umarım yine buraya açıyorum diye ceza yemem ama evlenelı 10 gun oldu kafayı yemek uzereyım. Her gun supur sil arkamı dönuyorum toz
Evde olunca bıde sanırım yeterli gelmedi.halılar yeni olduğundan 2-3 yıkamadan sonra ancak bitiyor o toz maalesef
Yıkamaya vermedım de koltuk yıkama evde temizledi. O zaman bı 2 hafta daha dayanaym.Bi sure sonra tuylenmesi kesilir bende de oyle oluyodu . Ya yikamaya vermek lazim halilari ya da duzenli supurmek.
Temiz değil işte halı özellikle yeni olunca sureklı pamukcuklar çıkıyor. Eşimde ilk bi sen goruyorsun bu tozları dedi elini aldım sürsüm haklısın dedi. Bu arada yazımda öyle gorunmus olabılır ama aşırı titiz biri değilim kesinlikle ama hani pislik içinde de yaşayamam.
İlk dikey süpürge istiyordum ama fiyatları aynı aşago yukarı robot supurge dusuneyım o zamanHalıların yeni olmasından kaynaklanıyor malesef. Robot supurge büyük ölçüde azaltacaktir
Bende sirkeliyorum sürekli şimdi ınkar edemem yıkamadan sonra azaldı ama hala bir toz olayı var.Halılardandır muhtemelen. Evlendiğim ilk zamanlar günlük ev süpürürdüm işten gelince halının yerde öbek öbek tüyleri olurdu. Uzun bir süre geçmedi yıkamaya da gitti geldi aynıydı. Sonra bir gün büyük temizlik yapıyordum halıları sarıp kaldırdım altını falan silip süpürmek için garip bi şekilde ondan sonra dökülmedi ne alaka bilmiyorum
Geçiyor da insanı mahvediyor. Bir de tencere kapağı yuvarlıyorlar onu da yapmıştım ben.Bende sirkeliyorum sürekli şimdi ınkar edemem yıkamadan sonra azaldı ama hala bir toz olayı var.
benimki 3. yıkamada düzelmiştiEvde olunca bıde sanırım yeterli gelmedi.
Acaba yeni evlilerde ne zaman düzeldi bu toz olayı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?