- 25 Mart 2014
- 4.535
- 2.573
- 178
- Konu Sahibi kucukkurbaga04
-
1- siyah cam ankastre ocağımın yerleşmiş yağlarını çıkaramıyorum(çamaşır suyu, krem çif, ernek kireç ve kir sökücü aspirin kullandım işe yaramadı)
2- banyodaki temperli camlı duşa kabindeki lekeleri çıkaramıyorum
3- halı boyatma diye birey varmış, nette pls diye biyerden gördüm, yaptıran oldu mu? yada başka bir şekilde boyatan oldu mu?
Cevapları için şimdiden teşekkürler
valla ankastremi spreyli cifi skyorum sonra sari bezlerle siliyorum sonra sari bezi yikayip tekrar siliyorum sonra mikrofiberli beZle kuruluyorum boyle temizleniyor
Ayrica dusakabinimede kirec cozucu skiyorum.bulasik sungerinin yesil kismiyla surtuyorum sonra duruluyorum sonra mikrofiberli bezle kuruluyorum sizde deneyin haftada 1 kere kesin yapyorum bunu
Dusakabin icin tel sunger kullanıyorum cok guzel geçiyor
canım ateş çıkan yerin yakınında ciddi yağlar var, ne ara okadar ihmal ettim onu bile hatırlamıyorum. yerleşmiş çıkmıyo. krem çifi denedim süngerin yeşil kısmıyla bastırıyorum çıkmıyo...
ne sıkıyosun aynı zamnada. tel sünger şu yumuşak olanlardan mı çizmiyomu
Kaynar su dokup bekletin silin sonra tekrar kaynar su dokun.kirler yumusayincaya kadar devam edin cogunlukla ikinci seferde yetet.iyi kurulayin ki ates kisminda sorun olmasin.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hicbisey sikmiyorum direk surtuyorum hic cizmiyor ufak bi yerinde deneyin
kireç çözücü sırasında boğulmuyomusun.. bikere denedim, bayılacak gibi oldum.
canım ateş çıkan yerin yakınında ciddi yağlar var, ne ara okadar ihmal ettim onu bile hatırlamıyorum. yerleşmiş çıkmıyo. krem çifi denedim süngerin yeşil kısmıyla bastırıyorum çıkmıyo...
Bımde sprey sıkıcı içerisinde yag çözücü var aspiratördeki ne kadar yag varsa ocakta yapısmıs zor cıkan yaglardada muthış etkılı onu kullanmanızı tavsiye ederim..
Canim banyo icin spreyler varya ondan kullan dusakabine.ankastrede de o lekeleri bende ckaramadm ki her yemek yaptikten sonra silerim.servisine sordm o yaglar yanmis cikmaz dedi
kireç çözücü sırasında boğulmuyomusun.. bikere denedim, bayılacak gibi oldum.
Süngerle filan çok zorlamayın cizersiniz yüzeyini beyaz beyaz izler oluşur bu sefer.
Madem lekeler çok zorlu o zaman markasının teknik servisini arayın. Şimdi ismini hatırlayamadığım bir marka var, özel bir temizleyici ve özel çizmeyen kazıma bıçağı. Krem şeklindeki temizleyiciyi yüzeye bolca sürüp bekletiyorsunuz, sonra bıçağıyla gösterildiği şekilde yapışmış kirleri kazıyorsunuz. Bıçak özel oldugu için çizmiyor, cam bıcağı.
BİM'deki yağ skücünün (gürdal mıydı gülday mıydı öyle bir şey) sökemediği yağ görmedim henüz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?