Temizlikle ilgili üç sorum var, ben çözüm bulamıyorum...

evet banyoda bende onu kullandım zaten ernet mi ne yazıyo, sprey işe yarıyo o aslında ama dediğim gibi bütün evi zehirlerim diye korktum banyo penceresi havalanması için yeterli değil.

Umarim ise yarar kabarsin soyle bi :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yapı marketlerde falan duşakabin temizleyiciler satılıyor kireç lekelerini temizlemek için. Onu bol bol fısfıslayıp sert bir süngerle silip bekletiyorum biraz öyle. Sonra suyla duruluyorum. Bir de her duştan çıktığında kuru bezle o camları kurulayacaksın. Su leke bırakıyor.

çogu derdin icin tel temizleyicviler var top halinde onu tavsşye ederim onemli bir deterjana ihtiyacin yok ama iyi durula cunku korozyon yapiyor. banyo icin gecenlerde aklima bir fikir geldi kirec icin cok ise yaradi. bu bulasik makinasi parlaticilari bim marka olsa bile olur. acaip ise yariyor.hali boyamayi hic denemedim

ayyy çok heycanlandım şimdi. acaba üstünde ne yazıyo markası ne ki.. birde başka neyde kullanıyosunuz bunu

şimdi baktım turuncu bir sprey kutuda üzerinde güldal yağ sökücü yazıyor bim'den alıyorum ben fiyatı da uygun.
açıkcası tüm mtfağı bununla temizliyorum.
şu ocağı çektiğimizde kenarında köşesinde olan tüm yağları vsyi söküyor.
sıkıp bekletiyorum biraz sonra siliyorum.
ocağın üzerindeki aspiratörde bile işe yaradı

evet banyoda bende onu kullandım zaten ernet mi ne yazıyo, sprey işe yarıyo o aslında ama dediğim gibi bütün evi zehirlerim diye korktum banyo penceresi havalanması için yeterli değil.

O açıdan deterjanlari katmadan tek tek kullanin
bazı deterjanlar başka deterjanla karışınça zehirliyor

GT-S5660 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

kaynamış su pek işe yaramadı. birazını aldı gibi ama 4 beş defa döktüm... kesin sonuç olmadı. nasıl bi pissem yerleşmiş

Pek beklemedin sanirim cnm.cam olunca hassas birde benim aklima baska birsey gelmedi :)

Pek beklemedin sanirim cnm.cam olunca hassas birde benim aklima baska birsey gelmedi :)

canım bekletince soğudu zaten bikaç defa daha döktüm biraz bekleyip süngerin yeşil kısmıyla ovdum.. biraz daha hafifiletti. ama tamamen geçirmedi. yöntem çok güzel de benim kirler öyle yağ olmaktan çıkmış, emmiş sanki cam

cam parlatıcıyı musluk başlarında kullandım,işe yaradı, duşakabinde işe yaramadı

her duştan çıkıldığında kurulamak lazım evet, ancak öyle leke falan kalmaz. insan üşeniyor işte

saol bilgi için bi alıp deniyeyim bakayım..

cam parlatıcıyı musluk başlarında kullandım,işe yaradı, duşakabinde işe yaramadı

demekki baskalarınında isine yaramis ilk benim aklima geldi saniyordm. benim dusakabinim yaklasık 1 senedir silinmiyordu annem bana deddiki bunlari aticam artik sirke kullaniyorum al snein olsun dedim kireclerde deniim. acaip ise yaradi peki cilitbangi denedinmi oda cok yii bir deterjan

çıkmayan bir şey olunca cam ocağı deterjanlayıp sıcak su döküyorum ve bekletiyorum...

her duştan çıkıldığında kurulamak lazım evet, ancak öyle leke falan kalmaz. insan üşeniyor işte

Evet ben şimdi yalnızım bir de eşim yok yanımda. Tek başıma her çıktığımda şöyle bir bez atmaya çalışıyorum. Ama eşim olsa çocuk olsa herkesin arkasından duşu mu kurulicam diye düşünmüyor değilim :) Artık olduğu kadar valla.

Clid bangin bir sürü çeşidi var, hangisi işe yararki. bi ara turuncuyu övüyolardı ama ne içindi onu hatırlayamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…