Temmuz 2010 Anneleri İlk incileriniz ne zaman çıktı

brcsdr

Toprak Özgün
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
770
0
96
İstanbul
ilk incileriniz ne zaman çıktı bakalım:86:
nasıl atlattı bebişleriniz zorluk çektilermi?yada nasıl belirtiler sergilediler:86:dişinin çıktığını ilk kim gördü nasıl fark ettiniz ve hediyesini aldınız mı?:74:

bizimki 5 ay 2 hafta 3 günlükken çıktı.nasıl olduğunu anlamadım bile:nazar:biraz uykularda düzensizlik oldu aniden ağlamalar:59:ve kulaklarını çok çekiştirdi nihayetinde bana iki tane hediye oldu:52:ilk çıktığını ben gülerken fark ettim ve kaşıkla tıklattım:46:hediyesini ilk dişi gördüğüm için ben alıcam ama ne alacağıma henüz karar veremedim:50:fikir alabilirim sizden:17:

ben hemen fikir verim canım :)) benim kızımın henüz çıkmadı am açıkar çıkmaz paylaşırım.mama sandalyesi varmı mama sandalyesi al.yada ilk arabam var ya ondan al.az kalı 9 aylarına:))

..............................................................

Son düzenleme:
ben hemen fikir verim canım :)) benim kızımın henüz çıkmadı am açıkar çıkmaz paylaşırım.mama sandalyesi varmı mama sandalyesi al.yada ilk arabam var ya ondan al.az kalı 9 aylarına:))

ayyy güzel düşünce yaa araştırmam lazım fikrin varmı resimler, falan

canım gökçek aldı.rengide hem kıa hem erkege olur.hem kullanışlı hemdegüzel bence.indirimdeymiş hepsiburda da.maksima galiba 128 tl.ben begendim rengini falan.bende almayı düşünüyorum hatta.

oyunpegbistro.jpg

canım 123 müş yanlış söylemişim.kahvaltı yapıorumda bir yandan acele gelmiş :D fiyat karışmış

bulut kaanda 5 buçuk aylıktı dişi patlamıştı ilk ben gördüm :)) bugünde 6 aylık oldu yarına yarıyaş doğumgünü ve diş hediği yapıcaz :)) diş şeklinde pasta siparişi verdim hediye yürüteç aldık babasıyla :)) dün akşamda ilk deneme sürüşünü yaptı çok sevdi :D))) :16: kraftın bir modeli tavsiye ederim içi yumuşacık :))

Son düzenleme:
bizimki daha çıkmadı salya akıtıyor damaklarıda kabardı artık ne zaman çıkacak merakla bekliyorum:34:

arda 6 ay 8 günlük çıkardı 2 gün sonrada 2cisini patlattı :))) çok şükür az da olsa salyamız azaldı

Bizimkide 3,5 aylıkken 2 tane incimiz çıkıverdi. Maşallah hiç rahatsızlanmadı ateş vs. olmadı sadece biraz öksürük vardı ve 1 ocaktada bir tane daha ve bir hafta sonrada üstten 2 tane dişimiz çıktı. Toplamda 5 tane dişimiz var:nazar: :46:

Bizimkide 3,5 aylıkken 2 tane incimiz çıkıverdi. Maşallah hiç rahatsızlanmadı ateş vs. olmadı sadece biraz öksürük vardı ve 1 ocaktada bir tane daha ve bir hafta sonrada üstten 2 tane dişimiz çıktı. Toplamda 5 tane dişimiz var:nazar: :46:
oh maş senin kıza hızlı ve eziyetsiz çıkarmış.5 diş :nazar:

bzmde alt ıkısı cıkmıştı şimdide üstten bı tanesı patladı bnde hızlı çıkıyo normalmı dıye duşunuyodum meğersem 6 dışı çıkan varmışş maşallah:nazar::nazar:

oooo MAŞAALLAH diş cıkaran yavruşlaraa:nazar: bizdede tık yok.. bakalım ne zaman cıkarıcak ilk dişimizi pambıkımm:24:

Back
X