Tüp Bebek Merkezleri Temmuz 2010'da Umutlananlar (tüp bebek tedavisine başlayanlar) BURAYA

phaselis

Guru
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2009
942
1.424
333
Merhaba Arkadaşlar...
Ben 12 gün önce başladım tedavime.Tüplerimin ikiside kapalı olduğu için tüp bebek yaptırmak zorundaydım. 2009'da başka bir merkezde ilk denememi yaptım ve sonuç olumsuz. Çok araştırdım, soruşturdum ve Umut Tüp Bebekte Dr. Ulun Uluğ'da karar kıldım. 5 gündürde iğneye başladım. İstedim ki tedaviye bu ay başlayanlar burada buluşalım ve deneyimlerimizi, hissettiklerimizi paylaşalım. Beni yalnız bırakmayın.Sevgiler a.s.

merhaba phaselis
bende tüplerimdeki sorun yüzünden bu ay tüp bebek tedavisne başladım.bu ilk denemem.antalya tüp bebek merkezinde tedavi görüyorum.bende daha önce dış gebelik geçirdim.sonra hsg çektirince iki tüpümünde görevini yerine getirmediğini öğrendik.tam kapalı değil ama geçiş çok az o yüzdende dış gebelik yaşadım zaten.tedavilerimiz sonucunda hayırlısıyla bebişlerimizi kucağımıza alırız inşallah.ben 10 temmuzda başladım.bu hafta sonuna doğru yumurtalar toplanacak bir aksilik çıkmazsa.

selam arkadaşlar, bizdede erkek infertilitesi var, bizde başladık ve prş.günü yumurtalarım toplanacak, bakalım umarım hepimiz güzel sonuçlar alırız, yılmak yok...

Hakkımızda hayırlısı olur inşallah. İyi haberlerinizi bekliyorum arkadaşlar. Benim uzun protokol olduğu için uzun uzun sabretmem gerekiyor. Benim tahminim sonuçlarım ağustosta belli olur bi aksilik çıkmazsa. henüz yolun başında sayılırım. İlk denemem olumsuz sonuçlandığı için yine aynı şeyleri yaşamak çok uzak bi ihtimal gibi gelmiyor. Umarım bu sefer olumlu sonuçlanır.

Merhaba Arkadaşlar bende tedaviye başlamak için adım atanlardanım...Yarın dr la görüşmemiz var..uzunca bir araştırmalar sonra amerikan hastanesinde karar kıldık...bende pko var eşimdede erkek infert var...bakalım yarın bizede nasıl bir yol çizilecek.....
phaselis ve soway sizler epey yol almışsınız hayırlısı olsun...en kısa sürede hamiş kalırsınız inşallah inşallahhhhhhhhhh

bnde kımde ılk denememı yapacagım
rabbım bu yolda olan herkesın gonlune gore versın
herseyden once rabbım hayırlısını versın
maddı manevı allh herkese sabır versın
ıı sonuclarlan buraya donmek umuduylan
ben cok korkuyorum ama kızlarrrr

Güzel dualarını Allahım İnşallah kabul etsin:Saruboceq: Tutmayacak diyemi korkuyorsun yoksa tedavi sürecindenmi? Allah sabrını veriyor korkma

teşekkürler sarıcivciv. Bilmiyorum ben daha başındayım diyorum çünkü önümde daha çoook zaman var. Uzun protokol ve yeni başladım düşün artık :))) Biran önce ne olacaksa olsun artık diyorum ama öyle pat diyede hamiş kalamıyoruz işte kaydirigubbakcemile3

meraba kızlar ben 4 temmuzda transfer yaptırdım 17 sinde de sonuc aldım ama negatif cıktı.insaallah siz hepiniz olumlu sonuc alırsınız

Geçmiş olsun runne, umarım bundan sonraki denemen olumlu sonuçlanır. Bir sene önce bende senin şuan yaşadıklarını yaşamıştım. Seni çok iyi anlıyorum. Ümidimizi hiç bir zaman kaybetmeyelim. Allah isteyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah.
brcburcu sende sonucu bizimle paylaşırsan memnun oluruz çok merak ettim. Hayırlısı inşallah olumlu sonuçlanmıştır.

merhaba topıgımız hayırlı ve bolllllllll bebııslı olsun

bende 2,denememdeyım ve ıkısınıde ulun beyde denıyorum
sıddetlı erkek ınfertılıtesı var hamdolsun baska bırsey yok dedıler.
bakalım umutla cıktık yola ve suan uzun protokolle tedavı goruyorum lucrınde 19,gundeyım
menegonda 4,gundeyım
hadı bakalım paylasalım bılgılerımzıı guzel gunlerımızı ınsalah bacılar yarın umuttayım ınsalah gorusuruzzzzzzzzz

Slm..ben de dün lucrine başladım..yasmin ve lucrini birlikte kullanıyorum uzun protokol benimki de eylülde ancak belli olacak bakalım...Anlamadığım tek şey bu uzun kısa veya başka türlü tüp bebek tedavilerinde doktor neye göre karar veriyor.??Allah hepimizin dualarını kabul eder inşallah ..

amiiiiiiiiiin canım bende ayın 4 unde basladım bende sonucu ramazana alıcam ınsallah bakalım
bır aksılık olmazsa ınsallah
benım ılk denemem kısa protokoldu ıkınıcısı uzun protokol
bende pek bılmıyorum
genelde uzun protokolde daha fazla yumurta elde edılıyor bakalım hayırlısı sen burlara takılma canım tedavın hayırlı olsun
nerde denıyorsun ve kacıncı denemen

henüz ilk denemem olacak...2,5 yıllık doktorumu ani bir kararla bırakıp ankara anatolya tüp bebek merkezinde tedaviye başladım. eski doktorum beni çok oyaladı daha pazartesi günü tekrar ameliyat olmazsan tüp bebek denemeye başlayamazsın dedi başka bir doktora daha gidelim dedik o da hiç sorun yok hemen başlayabiliriz ameliyata gerek yok dedi ve ani bir kararla başladık bizde bakalım hangi doktor haklı çıkacak ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…