Temmuz 2011 dondurulmuş tedavisine başlayacaklar...

rana_82

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2011
1.018
4
106
Ankara
Merhaba arkadaşlar...mayıs ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşadım...negatifle sonuçlandı...doktorum temmuz ayında dondurulmuşlardan deneyebileceğimizi söyledi ve blast emriyodan 2 tane konulacak inş. 3 tane dondurulmuşum var...hayırlısı inş.

temmz ayında dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlarla burada buluşalım istedim...şimdiden moral depolayalım dedim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

ranacım iyiki açmışsın bu topiği, burda deneyimlerimizi paylaşırız, birlikte adımlarımızı atarız yeni tedavimize...

benimde ikinci denemem negatif sonuçlandı, adetim bitince adam akıllı bir muaneden sonra gerekirse histeroskopi olarak bir sonraki tedavime dondurulmuşlarımla başlayacağım, inşallah topik uğurlu gelir ve bol hamiş arkadaşlarımıs olur burdaaa:32::52::66:

Merhaba arkadaşlar...mayıs ayında ilk tüp bebek deneyimini yaşadım...negatifle sonuçlandı...doktorum temmuz ayında dondurulmuşlardan deneyebileceğimizi söyledi ve blast emriyodan 2 tane konulacak inş. 3 tane dondurulmuşum var...hayırlısı inş.

temmz ayında dondurulmuşlarla deneyecek arkadaşlarla burada buluşalım istedim...şimdiden moral depolayalım dedim...:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

merhaba,
merkezin neresi.ikinci denemede 2 tane embriyo transfer edilebiliyor mu?
ben de aynı durumdayım.mart ayında denedik olmadı,hayırlısıyla inşallah dondurulmuşlarla deneyeceğim.

merhaba,
merkezin neresi.ikinci denemede 2 tane embriyo transfer edilebiliyor mu?
ben de aynı durumdayım.mart ayında denedik olmadı,hayırlısıyla inşallah dondurulmuşlarla deneyeceğim.

canım ben ankara gazi hastanesinde yaptırdım ...normalde edilmiyor ama doktorum olabilir dedi...inşallah bir aksilik olmazsa temmuzda tedavie başlayacağım bakalım...sen nerde yaptırdın doktorundan rica et bence...

ranacım iyiki açmışsın bu topiği, burda deneyimlerimizi paylaşırız, birlikte adımlarımızı atarız yeni tedavimize...

benimde ikinci denemem negatif sonuçlandı, adetim bitince adam akıllı bir muaneden sonra gerekirse histeroskopi olarak bir sonraki tedavime dondurulmuşlarımla başlayacağım, inşallah topik uğurlu gelir ve bol hamiş arkadaşlarımıs olur burdaaa:32::52::66:

canım teşekkür ederim...özelde paylaşmak daha iyi oluyor aynı sürecten geçiliyor çünkü...senin şuan ne aşamada yani temmuz adetinden sonra başlayacaksın değilmi?bende bakalım muhtemelen 13 temmuz gibi adetim olcak.... histereskopi niçin? doktor adetin olduğnda gel kist felan oluşmadığı sürece tedaviye başlarız dedi. bu arada nerdesin hangi merkeze yaptırıyrsun?

canım teşekkür ederim...özelde paylaşmak daha iyi oluyor aynı sürecten geçiliyor çünkü...senin şuan ne aşamada yani temmuz adetinden sonra başlayacaksın değilmi?bende bakalım muhtemelen 13 temmuz gibi adetim olcak.... histereskopi niçin? doktor adetin olduğnda gel kist felan oluşmadığı sürece tedaviye başlarız dedi. bu arada nerdesin hangi merkeze yaptırıyrsun?

cnm temmuz adetinde başlamak istiyorum, histeroskopi sebebi ilk gebeliğimde kürtaj geçti başımdan, tutmuştu, ikincisinde bende hiç bir sorun yokken tutmadı ve ebriyolar çok kaliteliydi. her kürtajdan sonra histeroskopi yada rahim filmi çekilmek gerekiyormuş çünkü yapışıklıklar olabiliyormuş, bende tutmamasını buna bağlıyorum, o yüzden üçüncü tedavime başlamadan gereken önlemi almak istiyorum, bazen biz kendimiz kendimize yol göstermek zorundayız, doktorlar maalesef herzaman herşeyi söylemiyorlar bize:(( emin adımlar atarak başlayacağım.

gaziyi bende çok düşünüyorum ama şuan gittiğim merkez özel ankara tüp bebek merkezi...:34:

kızlar selam buraya mı taşındınız?bı kist olayı için hani oluşup oluşmadıgınız bilmiyoruz ama olduysa diye şu soğan kürünü yapsak nasıl olur? bir de dondurulmuslar eger ayrı ayrı dondurulduysa hepsinin çözülmesine gerek kalmıyormus.mesela benm 5 tane var.eger 5i de biryerde değil de 2+2+1 şeklinde ise 3 defa falan kullanabiliyrmsusm ben onları...benmkini nasıl yapmıslardır acaba yaa.üniversite hastanesi hepsi bir arada dondurulmustur di mi?sizinkiler nasıl olmus?

selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 1 haftadır estrafen tb kullanıyorum ama neticede temmuz ayı içinde embriyolar eğer nasipse yerleştirilecek... hepimiz temmuz dondurulmuş anneleri oluruz inşallah ve bu topicte beraber yürürüz...hepinize sevgiler

Son düzenleme:
selam arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum ben 1 haftadır estrafen tb kullanıyorum ama neticede temmuz ayı içinde embriyolar eğer nasipse yerleştirilecek... hepimiz temmuz dondurulmuş anneleri oluruz inşallah ve bu topicte beraber yürürüz...hepinize sevgiler

hayırlısı olsun canım ...dualarımız sennle

İnşallah canım...

kızlar selam buraya mı taşındınız?bı kist olayı için hani oluşup oluşmadıgınız bilmiyoruz ama olduysa diye şu soğan kürünü yapsak nasıl olur? bir de dondurulmuslar eger ayrı ayrı dondurulduysa hepsinin çözülmesine gerek kalmıyormus.mesela benm 5 tane var.eger 5i de biryerde değil de 2+2+1 şeklinde ise 3 defa falan kullanabiliyrmsusm ben onları...benmkini nasıl yapmıslardır acaba yaa.üniversite hastanesi hepsi bir arada dondurulmustur di mi?sizinkiler nasıl olmus?

evet lale1 birde öyle br ihtimal var kist olayı...doktora teemuzda dondurulmuşları deneyebilir miyiz deyince o da kontrol ederiz kist felan oluşmamışsa başlarız dedi...dediğin gibi maydanoz soğan denesek mi yaaaaaaaaaa...bu arada benimkide üni.hastanesi kesin hepsini dondurmuşlardır...ama sormakta fayda var...

canım ben ankara gazi hastanesinde yaptırdım ...normalde edilmiyor ama doktorum olabilir dedi...inşallah bir aksilik olmazsa temmuzda tedavie başlayacağım bakalım...sen nerde yaptırdın doktorundan rica et bence...

benim doktorum izmirde erol tavmergen.bana iki embriyo transfer demeyeceğini söyledi.bu sistem böyle olmaz ki,doktordan doktora değişiyor. bazısı ilk denemede bile 2 embriyo koyuyor.

benim doktorum izmirde erol tavmergen.bana iki embriyo transfer demeyeceğini söyledi.bu sistem böyle olmaz ki,doktordan doktora değişiyor. bazısı ilk denemede bile 2 embriyo koyuyor.

evet canım maalesef değişiyor...hastaneye gittiğimde doktorla özel görüşüp gerekirse para verip 2 tane konulabileceğini söylemişlerdi...ama ben hiç teklif etmeden doktor dedi..2nci bu şekilde yapalım diye...doktordan doktora değişiyor işte...

arkadaşlar

adet olduktan sonra yaklaşık kaç gün sonra transfer oluyor dondurulmuşlarda....birde ilk deneme sonunda kahverengi akıntım bitmedi ve bugün sol tarafında ağrım var kasıklarımda...bu şekilde olan varmı?

inşallah...sen nerede tedavi görüyorsun?kaç embriyo transfer edilecek?

bilgisi olan var mı?

yumurtaların toplandığı gün birinci gün mü sayılıyor.benim dondurulmuşlarım var da kaçıncı gün dondurulmuş olduğunu merak ediyorum.

dondurulmuş tedavisine başlayanlar adet görmenizden itibaren hangi ilaçları kullanmaya başladınız?ve kaç gün sonra embriyo transfer edildi

bilgisi olan var mı?

yumurtaların toplandığı gün birinci gün mü sayılıyor.benim dondurulmuşlarım var da kaçıncı gün dondurulmuş olduğunu merak ediyorum.

dondurulmuş tedavisine başlayanlar adet görmenizden itibaren hangi ilaçları kullanmaya başladınız?ve kaç gün sonra embriyo transfer edildi

mensin 2. nü estrafem tb 3*1 kullanmaya başlıyorsun .12. gün gittik endometrium kalınlığına baktı hocam progesteron ovül 3*1 başladık. eswtrafem i 2*1 e geçtik. takriben mens siklusun 16. günü transfer yapıldı.

hayırlısı bakalımmm

merhaba kader arkadaslarım.rabbım hepınıze hayırlı ve saglıklı cıfter cıfter bebekler nasıp etsın ınsaaalh emeklerımızı bosa cıkarmasın.ben de bugun adet oldum ve yarın baslıyoruz ınsaalh hayırlısyla dondurulmuslarım la....ben de negatıf tup deneyımımden sonra yenıden baslama kararı alanlardanım.bız de genetık sorun var .kızlar dua edelım bırbırımıze ...ınsaalh dondurulmuslarımın genetıklerı saglıklıdır da tutunma ve dusme rıskı yasamam.kızlar bır de transfer anı cok zor gecıyr benım sızınkıde oylemı cok kasıyorum sanırım ya cok korkuyorum...sonrasında ıgne verılıyrmu acaba?....neler yemelıyız kızlar bu tutunmayı saglayıcı bılgınız var mı?neler yapmalıyız bu donemde ?paylasalım ınsaaalh....hepınızın rabbım yar ve yardımcısı olsun

Back
X