Sorularına sırayla cvp vermeye çalışayım.
- ben şifadan da Erol Bey'den de hiç memnun değilim. Çok ilgisizler, oraya gelen herkese koyün muamelesi yapıyorlar bence. Geç kan siran, geç ultrasona vb. Tüm tedavim boyunca bir kisi bulamadım doğru dürüst konuşacak. Cengiz bey var ama ona ulaşmak çok zor. İlkinde benim çok ağrım oldu transferden sonra, 1 gün boyunca Cengiz beye ulaşmaya çalıştım. Çok yogunlar bu yüzden de çok ilgisizler. Şifada tek memnun oldugum hemşireler, 5. katın tüm hemşireleri güler yüzlü, ne sorarsan ilgileniyorlar. Maalesef onlar yetkili değil. Dondurulmuslarim olmasa asla gitmezdim tekrar.
- 7 tane embriyom donduruldu, yalnis bilmiyorsam 4. gündü.
- 31 yaşındayım, 1 tane transfer edilecek.
- progestan fitili 1 sabah 1 aksam 2 ser tane koyuyorum dünden beri. Özel birsey yapmadım. Sabahkilerden sonra ayaktaydim hep, gece yatarken koydum.
- gecen sefer beni de Yozgat'ı yatırdılar ama bu sefer sırtustu yatacağım. Senin de dediğin gibi çok zorlandım, her yerim ağrıdı 3.saat kalktım sinirle.
- transfer sonrası yattığım odaya kimse gelmedi, 2 kere Hemsire çağırdım ama gelen olmadı. Esimin dolabın icinde bulduğu ördeğe yaptım ben de tuvaletimi, ahtim var bu sefer tutup en son yatağa yapacagım

) saka bir yana ilgisizlikleri beni çok yordu ve üzdü.
- son olarak benim kendi isim, izin almam gerekmiyor. Gecen sefer ilk gün yattım, sonra ise dondüm. Bu sefer en az 3 gün evdeyim, yatacağım dayanabildigim kadar. Sonrasını ben de bilmiyorum.
Transfer sonrası İnternet'e giremeyecek olmana uzuldum, vaktimiz çok olacak haberlesirdik ama kısmet. Ben buralardayim.