Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

canım ben raporumu aldım şükür...
gerçi daha elime geçmedi heyetten geçti haftaya alıcam ama olsun
aslında yarın alacaktık raporu ama bu hafta seminerler dolayısı ile vaktim olmadı...
ben balıkesirde görev yapıyorum...
tüp bebek raporunu izmirde çıkarttım...
haftaya salı raporu alıp istanbula geçicez...
daha önce yazdığım gibi tedavim umut tüp bebek merkezinde olacak...
raporumu aldıktan sonra druma ilaçlarımı yazdırıp alıcam...
fiyat konusunu konuşmadık daha gidince tam olarak öğrenicez...
canım dediğin gibi raporlu bile baya masraflı oluyor...
bizim için nekadar indirrim alabilirsek okadar kar...
inş bunca emeğin karşılığında yüzümüz güler

hoşgeldinnnnnnnnnnnn
canım tedavin hayırlı olsun şimdiden...
inş bu tedavinde güler yüzünüz
sen benden önce başlayacaksın hadi bakalım arka arkaya hamiş oluruz inş

Merhaba kızlar
Benim ilk denemem olacak ve ilk yolaçıkışım
temmuza kaldı hayallerim sizin gibi
Hayırlısı diyerek başlıyorum bakalım hayata
Bana yer varmı aranızda?

merhaba canım hoşgeldin
benimde ilk denemem olacak...
tatlı bi heyecan var üzerimde...
inş gönlümüzden geçtiği gibi olur herrşey

canım çok üzüldüm inş bu denemende kavuşursun bebişine
rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin

kızlar merhaba bende temmuz adetiyla başlicam bu benim 3. denemem olacak herkeze başarılar diliyorum bu zorlu süreçte allah yardımcımız olsun

canım allah yardımcınız olsun...
inş bu denemeniz size getiir mucizenizi

Eşim spermiogram testini vericek. Ben 1 defa aşılama 1 defa tüp bebek ve laparoskopi yaptırdım. Ayrıca 2 tanede çekilmiş HSG var ameliyat öncesi ve sonrası inşallah çok uğraştırmazlar.

slm kızlar
bizim genetik test sonuçları çıktı kromozomlarla ilgili bir sorun yok şükür ama bende kan pıhtılaşması çıktı
belkide ilk bebeğim bu yüzden tutmadı gerçi coraspirin kullanmıştım ama demekki kısmet değildi bilemiyorum...inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldürür...sanırım biraz korkmaya başladım kanpıhtılaşması olup düşük yapanları çok duyuyorummm

sağol canım inşallah dediğin gibi peş peşe veririz güzel haberleriiiigelsinler artık üzmesinler daha fazla bizi

Eşim spermiogram testini vericek. Ben 1 defa aşılama 1 defa tüp bebek ve laparoskopi yaptırdım. Ayrıca 2 tanede çekilmiş HSG var ameliyat öncesi ve sonrası inşallah çok uğraştırmazlar.

uğraşacağını sanmıyorum canım .her engel çıkışında ya da uzamasında geriliriyoruz,napalım insan sakin olamıyor ama tüm bu uğraşlarımız tatlı uğraş olarak kalır anılarımızda,bebişlerimizi kucağımıza alınca zaten hepsini unutur gideriz Allah'ın izniyle...

çok şükür canım.kan pıhtılaşmasını da coraspin ile takibe alıyorlar zaten.şu an hamile olan bir arkadaşım da bebeğinin karnında ölmesi sebebiyle ve doktorunun mutlaka coraspin başlamalıyız demesi üzerine şimdi düzenli olarak kullanıyor.inş aynı sıkıntıyı tekrar yaşamazsın.sanırım senin kontrollerin daha sık ve takibin daha dikkatli olacak gibime geliyor.doktorunla herşeyi konuşmaya çalış,kafana takılanları sor ki soru işaretlerine cevap versin.cevabını bilmediğimiz soru ve konularda kendi kafamızda olmadık şeyler kuruyoruz bu da bizi üzüyor.ayrıca herkeste düşük olacak diye bir genelleme yok rabbim istedi mi,nasip etti mi 2.kattan da düşsek o bebeğe birşey olmaz.biz yeter ki içten dua edelim,rabbime güvenelim.

inşallah canım ya bir sıkıntı yaşamam bende
dediğin gibi allah yeterki ol desinnn
çok inanıyorum bu sefer olacak

inşallah canım ya bir sıkıntı yaşamam bende
dediğin gibi allah yeterki ol desinnn
çok inanıyorum bu sefer olacak

amin canım inş .nedense benim de içimde kıpırtılar var ama yine nötr olmaya çalışıp kendimi kötüye hazırlıyorum
sonrası hüsran olunca çok zor oluyor

slm canım gözün aydın kromozomlarda bi soun yokmuş...
canım sıkma canını sonuçta tüp bebekte tutma şansı düşük zaten...
hadi sizde bu soun vardı diğer arkadaşlardan da çok tutmayan var...
yani bu nasip meselesi sen kötüyü düşünme...
inş bu defa sorununa yönelik daha iyi bi takip yapılır...
iyi düşün iyi olsun canım
bizim genetik sonuçlarıda bu ay sonunda belli olacak...

sağol canım inşallah dediğin gibi peş peşe veririz güzel haberleriiiigelsinler artık üzmesinler daha fazla bizi

inş üzülmiycez canım
rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize nasip eder inş anne olmayı

bahar hocam seminer bitmiş,gelmişsiniz o zaman hoşgelmişsiniz..
ben de geldiğim gibi girdim arkadaşlar napmışlar diye merak ettim:)

bahar hocam seminer bitmiş,gelmişsiniz o zaman hoşgelmişsiniz..
ben de geldiğim gibi girdim arkadaşlar napmışlar diye merak ettim:)

merhaba hocam hoşbulduk
gittik 1 saat durduk imza atıp geldik
gelir gelmez geçtim bende pcnin başına

merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.sperm azlığından bahsedilmiş.sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynozunu şiddetle öneriyor bir çok dr.

doğru diyorsun canımmm bütün negatif enerjiyi attım üzerimdennnnben çok inanıyorum olacak busefer dediğin gibi ne yapılması gerekirsa o yapılacaktır mutlaka allah da nasip ettikten sonra birşeycik olmaz inşallahhh
bende bu mübarek günlerin bize uğurlu geleceğinie inanıyorummmmmm

hahhh şöyle topla kendini tatlım
inş budefa herşey daha güzel olacak...
şimdiden hayal kurmaya başladım inş gerçekleşir

Çok teşekkür ederim, inşallah hepberaber bebişlerimize kavuşuruz

merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.sperm azlığından bahsedilmiş.sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynozunu şiddetle öneriyor bir çok dr.

Eşim 3 ay içti keçiboynuzu kürünü, varikosel ameliyatıda oldu, ikiside değiştirmedi, şimdi proxeed plus içiyor inşallah şifa olur ama bende duydum keçi boynuzunun iyi geldiğini inşallah hepimiz en kısa zamanda hayallerimize kavuşuruz

ilk tedavimizde benim eşim de keçi boynuzu arı sütü polen bal karışımı kullanmıştı.sperm sayısında artış olmuştu.hatta tüp bebek için sperm sayısı fazla demişti doktorlar bu nedenle aşılama raporu çıkarmıştık.ama şimdi birşey kullanmıyoruz.

Selam Kızlar Herkese ;
Temmuz başlığını görünce bende geleyim dedim :))) Bende Temmuz da kısmetse 2. denememe başlayacağım . 1. denemem tutmamıştı inşl bu sefer tutar ((
Ben biraz merkez konusunda kararsızım
İlk sefer ivi tüp bebek merkezinde denemiştim ama ikincisi için çok kararsızım . Acıbadem Maslak ve Yeditepe var aklımda . Sizin önerebileceğiniz bir yer var mı kızlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…