- 15 Ocak 2012
- 507
- 421
- 123
arkadaşlar hepinize iyi geceler ben kaçıyorum.yarın görüşmek üzere
bahar hocam rapor çıkartacak mısın? fiyat konusunda merkezle görüştün mü?ben 1.de rapor çıkarmıştım ona rağmen 6 bin tlye maloldu.2. deneme için raporluymuş gibi farzedip 4500 tlye yaparız dediler.aynı yerde 2. deneme olacağı için kolaylık sağladılar güya...
rapor çıkartacaksan memleketine gitmeden evraklarını hazırlamayı unutma...
bende geldim aranıza
temmuzda bende ikinci için başlıyorum inşallah uğurlu gelir bu aylar bize
mübarek günler de inşallah allah yüzümüzü güldürür...
memorıal de nur hn da başlıyorum tedaviye...
ön görüşmeye gittik şimdide bütün testlerimizi tamamladık onları göstermeye gidicezzz
temmuzun ilk haftası adetim şaşmazsa başlıyoruz inşallahhh ilkinden daha heycanlıyımmmm
Merhaba kızlar
Benim ilk denemem olacak ve ilk yolaçıkışım
temmuza kaldı hayallerim sizin gibi
Hayırlısı diyerek başlıyorum bakalım hayata
Bana yer varmı aranızda?
merhaba benimde daha önce tüp bebek ve aşılama denemem oldu. Aşılama tutmadı. Tüp bebek tuttu fakat bebeğim 16 haftalık iken karnımda öldü yaşasaydı bu ay doğum olacaktı. Üzüntümü nasıl anlatsam bilemiyorum ki çok zor arkadaşlar allah inşallah isteyen herkezi bebek sahibi etsin. Temmuz da belki bizde tekrar tüp bebek tedavisine başlıyabiliriz cerrah paşaya gidiyoruz. Tahlil yaptılar sonuçlarını bekliyoruz.
kızlar merhaba bende temmuz adetiyla başlicam bu benim 3. denemem olacak herkeze başarılar diliyorum bu zorlu süreçte allah yardımcımız olsun
eşinden spermiyogram isteniyor senden kan tahlili ile hormaonlar araştırılıyor yoksa hsg(rahim filmi)isteniyorjinekolojik muayene oluyorsun.aşılama yaptırıp yaptırmadığına bakılıyor ki zaten devlet bunu kayıt altına alıyor yani kaç tane yaptırdığın belli oluyor.belgeleri zaten yukarıda yazmıştım.
hoşgeldinnnnnnnnnnnn
canım tedavin hayırlı olsun şimdiden...
inş bu tedavinde güler yüzünüz
sen benden önce başlayacaksın hadi bakalım arka arkaya hamiş oluruz inş
merhaba canım hoşgeldin
benimde ilk denemem olacak...
tatlı bi heyecan var üzerimde...
inş gönlümüzden geçtiği gibi olur herrşey
canım çok üzüldüm inş bu denemende kavuşursun bebişine
rabbim hepimize bebişlerimizi sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin
canım allah yardımcınız olsun...
inş bu denemeniz size getiir mucizenizi
Eşim spermiogram testini vericek. Ben 1 defa aşılama 1 defa tüp bebek ve laparoskopi yaptırdım. Ayrıca 2 tanede çekilmiş HSG var ameliyat öncesi ve sonrası inşallah çok uğraştırmazlar.
slm kızlar
bizim genetik test sonuçları çıktı kromozomlarla ilgili bir sorun yok şükür ama bende kan pıhtılaşması çıktı
belkide ilk bebeğim bu yüzden tutmadı gerçi coraspirin kullanmıştım ama demekki kısmet değildi bilemiyorum...inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldürür...sanırım biraz korkmaya başladım kanpıhtılaşması olup düşük yapanları çok duyuyorummm
çok şükür canım.kan pıhtılaşmasını da coraspin ile takibe alıyorlar zaten.şu an hamile olan bir arkadaşım da bebeğinin karnında ölmesi sebebiyle ve doktorunun mutlaka coraspin başlamalıyız demesi üzerine şimdi düzenli olarak kullanıyor.inş aynı sıkıntıyı tekrar yaşamazsın.sanırım senin kontrollerin daha sık ve takibin daha dikkatli olacak gibime geliyor.doktorunla herşeyi konuşmaya çalış,kafana takılanları sor ki soru işaretlerine cevap versin.cevabını bilmediğimiz soru ve konularda kendi kafamızda olmadık şeyler kuruyoruz bu da bizi üzüyor.ayrıca herkeste düşük olacak diye bir genelleme yok rabbim istedi mi,nasip etti mi 2.kattan da düşsek o bebeğe birşey olmaz.biz yeter ki içten dua edelim,rabbime güvenelim.
inşallah canım ya bir sıkıntı yaşamam bende
dediğin gibi allah yeterki ol desinnn
çok inanıyorum bu sefer olacak
slm kızlar
bizim genetik test sonuçları çıktı kromozomlarla ilgili bir sorun yok şükür ama bende kan pıhtılaşması çıktı
belkide ilk bebeğim bu yüzden tutmadı gerçi coraspirin kullanmıştım ama demekki kısmet değildi bilemiyorum...inşallah allah bu sefer yüzümüzü güldürür...sanırım biraz korkmaya başladım kanpıhtılaşması olup düşük yapanları çok duyuyorummm
sağol canım inşallah dediğin gibi peş peşe veririz güzel haberleriiiigelsinler artık üzmesinler daha fazla bizi
bahar hocam seminer bitmiş,gelmişsiniz o zaman hoşgelmişsiniz..
ben de geldiğim gibi girdim arkadaşlar napmışlar diye merak ettim:)
slm canım gözün aydın kromozomlarda bi soun yokmuş...
canım sıkma canını sonuçta tüp bebekte tutma şansı düşük zaten...
hadi sizde bu soun vardı diğer arkadaşlardan da çok tutmayan var...
yani bu nasip meselesi sen kötüyü düşünme...
inş bu defa sorununa yönelik daha iyi bi takip yapılır...
iyi düşün iyi olsun canım
bizim genetik sonuçlarıda bu ay sonunda belli olacak...
inş üzülmiycez canım
rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine hepimize nasip eder inş anne olmayı
doğru diyorsun canımmm bütün negatif enerjiyi attım üzerimdennnnben çok inanıyorum olacak busefer dediğin gibi ne yapılması gerekirsa o yapılacaktır mutlaka allah da nasip ettikten sonra birşeycik olmaz inşallahhh
bende bu mübarek günlerin bize uğurlu geleceğinie inanıyorummmmmm
merhaba canım aramıza hoş geldin.şimdiden tedavin hayırlı olsun.umarım sıkıntısız bir süreç atlatırsın ve sonunda da beklediğin bebiş ya da bebişlerine kavuşursun.unutma ki yalnız değilsin
merhaba arkadaşlar ben de tüp bebek tedavisi görüyorum.sperm azlığından bahsedilmiş.sperm sayısını çoğaltmak için keçiboynozunu şiddetle öneriyor bir çok dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?