İyi aksamlar arkadaslar benimde bugun transfer sonrasi 4.gunum suratimda iki tane minik sivilce cikti acaba tutmadi olmadimi diuorum.acayip strese gurdim
İyi aksamlar arkadaslar benimde bugun transfer sonrasi 4.gunum suratimda iki tane minik sivilce cikti acaba tutmadi olmadimi diuorum.acayip strese gurdim
Beni de listeye ekler misiniz? 32 yaşındayım, tüplerimin ikisi de kapalı cumartesi günü konya euro fertilde tedaviye başlayacağım inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
Beni de listeye ekler misiniz? 32 yaşındayım, tüplerimin ikisi de kapalı cumartesi günü konya euro fertilde tedaviye başlayacağım inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun...
,24 temmuz bayramın olur inş canım benim
canım benimde transferin 10. günü bugün bende de bugün çıktı o sivilce alnımda ve çenemde ben adet belirtisi diyorum ama inş değildir bakalım pazartesi belli olacak nedir ne değildir
yetişemiyorum hızınıza...bankada çalıştığımdan akşam okuyorum,öyle çabuk ilerliyor ki maaşallah...
tickerımı yapmamda yol gösteren yardım cı olan umutage ve denizfenerime çooook teşekkür ederimmm.
yaşasın benim de tickerım var yaşasın,,,kendimi hamile gibi hissetiirdi....
doktorun kimdi canım senin ?
Rica ederim dileklerimiz gercek olsun insallah,
umutegenin transferi vardi bugun unsallah guzel gecmistir.
canım eklerim tabi ama tablodaki tüm bilgilerini yazman gerekiyor önce
Ali Sami GÜRBÜZ olacak inşallah...Cumartesi görüşeceğiz...
Tabi yazarım ben de eşim de 32 yaşındayız. ilk tüp bebek denememiz olacak benim tüplerim kapalı konya eurofertilde tedaviye başlayacağız başka hangi bilgi lazımdı( bu arada dün laparoskopi oldum narkozun etkisi geçmedi sanırım çok unutkan oldum :26: )
benim doktorumda sami bey ama zaten bazı şeylere diğer doktorlarla beraber karar veriyor merkezin o yönünü sevdim birbirleriyle bilgi paylaşımında bulunuyorlar hayırlı olsun inşaallah..
Rica ederim dileklerimiz gercek olsun insallah,
umutegenin transferi vardi bugun unsallah guzel gecmistir.
inşallah canım benim,demek benim bebekler doğdu doğacak,eli kulağında...yeniden yapıyım ben o zaman canısı...herşey için çooook teşekkürler sen ve umutage 'a da özelime mail atmışbenim için çok önemliydi...öptüm ikinizin de güzel yanaklarınızdan....dayanışma ne güzel burada....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?