Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

İyi aksamlar arkadaslar benimde bugun transfer sonrasi 4.gunum suratimda iki tane minik sivilce cikti acaba tutmadi olmadimi diuorum.acayip strese gurdim

canım benimde transferin 10. günü bugün bende de bugün çıktı o sivilce alnımda ve çenemde ben adet belirtisi diyorum ama inş değildir bakalım pazartesi belli olacak nedir ne değildir

İyi aksamlar arkadaslar benimde bugun transfer sonrasi 4.gunum suratimda iki tane minik sivilce cikti acaba tutmadi olmadimi diuorum.acayip strese gurdim

bende de adet dönemimden 1hafta 10 gün önce sivilcelerim çıkardı.aynen transferin 6 ya da 7.günü sivilcelerim çıktı 3 4 tane.oturdum ağladım sivilcem çıktı adet olucam diye..hamiş olduğumu öğrenince sıkıntıdan da çıkmıs olabileceğini düşündüm.tabi o zaman bu ihtimal hiç aklıma bile gelmedii
inşallah pozitif haberler alırsın feraycımm

yetişemiyorum hızınıza...bankada çalıştığımdan akşam okuyorum,öyle çabuk ilerliyor ki maaşallah...

Beni de listeye ekler misiniz? 32 yaşındayım, tüplerimin ikisi de kapalı cumartesi günü konya euro fertilde tedaviye başlayacağım inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Beni de listeye ekler misiniz? 32 yaşındayım, tüplerimin ikisi de kapalı cumartesi günü konya euro fertilde tedaviye başlayacağım inşallah...Allah hepimizin yardımcısı olsun...

canım eklerim tabi ama tablodaki tüm bilgilerini yazman gerekiyor önce

kızlar malum yarın mübarek ramazan-ı şerifin ilk günü. bizim tedavi süresince iğnelerimiz olacağı için sanırım oruç tutamayacağız. bu arada ramazan ay hepimiz için hayır ve bereket getirsin bebişler çifter çifter gelsin inşallah.

canım benimde transferin 10. günü bugün bende de bugün çıktı o sivilce alnımda ve çenemde ben adet belirtisi diyorum ama inş değildir bakalım pazartesi belli olacak nedir ne değildir

benim ilk hamileliğimde de çıkmıştı. sivilceye takılma. o bir belirti değil. hatta sivilcelenme olayı 2. ayda daha çok artar çünkü hormonlar üst düzey çalışıyor

tickerımı yapmamda yol gösteren yardım cı olan umutage ve denizfenerime çooook teşekkür ederimmm.

yaşasın benim de tickerım var yaşasın,,,kendimi hamile gibi hissetiirdi....

yetişemiyorum hızınıza...bankada çalıştığımdan akşam okuyorum,öyle çabuk ilerliyor ki maaşallah...

Gorduuum tickeri guzel olmus amaa,bebekler 40.haftaya gelmis
tarihleri yanlis yazmis olabilir misin?

tickerımı yapmamda yol gösteren yardım cı olan umutage ve denizfenerime çooook teşekkür ederimmm.

yaşasın benim de tickerım var yaşasın,,,kendimi hamile gibi hissetiirdi....

Rica ederim dileklerimiz gercek olsun insallah,
umutegenin transferi vardi bugun unsallah guzel gecmistir.

inşallah canım benim,demek benim bebekler doğdu doğacak,eli kulağında... yeniden yapıyım ben o zaman canısı...herşey için çooook teşekkürler sen ve umutage 'a da özelime mail atmışbenim için çok önemliydi...öptüm ikinizin de güzel yanaklarınızdan....dayanışma ne güzel burada....

canım eklerim tabi ama tablodaki tüm bilgilerini yazman gerekiyor önce

Tabi yazarım ben de eşim de 32 yaşındayız. ilk tüp bebek denememiz olacak benim tüplerim kapalı konya eurofertilde tedaviye başlayacağız başka hangi bilgi lazımdı( bu arada dün laparoskopi oldum narkozun etkisi geçmedi sanırım çok unutkan oldum :26: )

Ali Sami GÜRBÜZ olacak inşallah...Cumartesi görüşeceğiz...

benim doktorumda sami bey ama zaten bazı şeylere diğer doktorlarla beraber karar veriyor merkezin o yönünü sevdim birbirleriyle bilgi paylaşımında bulunuyorlar hayırlı olsun inşaallah..

kaç yılık evli olduğunuzuda yazarsan tamamdır canım

benim doktorumda sami bey ama zaten bazı şeylere diğer doktorlarla beraber karar veriyor merkezin o yönünü sevdim birbirleriyle bilgi paylaşımında bulunuyorlar hayırlı olsun inşaallah..

Sen memnun kaldın yani...Çok sevindim...Benim kafam çok karışmıştı...Dün laparoskopi sonu normal yollardan bebeğim olmayacağını duyunca yıkıldım...Bütün gece hastanede ağladım Allah'tan eşim yanımdaydı destek oldu bana...Doktorum bana Ali Sami beyi tavsiye etti...İnşallah vesilemiz olur...Vercek olan Allah sonuçta...Senin güzel haberini bekliyorum...Bakarsın karşılaşız orada...

Allah'ım Umutage'ın da transferi iyi geçsin,yumuşları 1.kalite olsun,hamile kalsın inşallah...Mübarek 3 ayların uğur ve hayır getireceğine inanıyorum...

İnsallah bebislerinle 40.haftayi goresin canim,ne demek rica ederim
yardimlasicaz tabi,umutegecim de sen de cok pozitifsiniz dua edelim birbirimize,
ben de opuyorum canim

herkesr iyi geceler,mutlu umutlu bol hamis haberli hayirli ramazan ce cuma sabahina

ramazaniniz hayirli olsun dostlaaar,rabbim tum dualarimizi kabul etsin
oruc tutamayacagimiz icin bizi affetsiiin
hoscakalin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…