Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....

Bahar'cım canım ne güzel 3 hamilemiz var,katlanarak gitsin inşallah...
Bu arada canım senin de tedaviye başlamana haberini umutla bekliyorum...

evet canım allaha şükür şimdilik 3 hamişimiz var ama inş artarak devam edecek hamişlerimiz
bende heyecanla bekliyorum canım...
gerçekten moralim bozulmuştu ama drumun izinde olması ve şuanda adet söktürücüye başlamış olmam rahatlattı beni...
ama bukadarını hiç tahmin etmezdim...
bugün 37. gün...
inş ilaçtan sonra hemen adet olurum...
temmuzu bekliyorum umutla dedim temmuzun bitmesine 10 gün kaldı...
bukadar beklememin sonucu hayırlı olur inş

Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....

bu ne güzel bi haberdir böyle
canım gözün aydınnnnnnnnnn buz bebişlerin seninle tebrikler
rabbim sağlıcakla kucağına almayıda nasip etsin

Canım Allah katlayarak artırsın oranını,hamilesin tebrikler çok sevindim,darısı başıma ve tüm arkadaşların da başına inşallah,bize de dua et...Ramazanın ilk gününün ilk müjdesisin sen ...

Bahar sen kesin anne olacaksın,bebeğin biraz nazlı....zamanını bekliyor..içini ferah tut canım benim...

Bahar sen kesin anne olacaksın,bebeğin biraz nazlı....zamanını bekliyor..içini ferah tut canım benim...

aminnn inş öyle olur canım
heyecanım bitmedi hala umutla beklemeye devam ediyorum...
hamiş arkadaşlarımızın mutluluğunu rabbim bizlerede nasip etsin inş

Dün hamile haberi alan arkadaşımı tebrik ederim.

Bugün test sonucu alacak arkadaşlarımız umarım dün gibi güzel haberlerle gelirler,Hem bizi sevindirir hemde umutlandırırlar...

canım tebrik ederim Allah hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin böyle güzel bir günde böyle bir haber almak ne güzel.Allah hepimize nasip eder inşallah .

Son düzenleme:
aminnn inş öyle olur canım
heyecanım bitmedi hala umutla beklemeye devam ediyorum...
hamiş arkadaşlarımızın mutluluğunu rabbim bizlerede nasip etsin inş

Baharcım mış gibi yapmaktan bahsetmiştim sana, ve oluyor hayatımın her safhasında denedim....benim içime senin oğlun olacakmış gibi doğuyor,benim de sanki biri kız-biri erkek ikiz olacakmış gibi doğuyor...olmuş gibi davranalım,olsun inşallah canım benim...

Tebrik ederim.çok güzel bir haber :))) umarım değerin her gün katlanır, bebeğini yada bebeklerini sağlıkla kucağına alırsın :)))

ilk hamile haberimizi de aldık,Allah'ım Ramazan da geldi,,bugün ne güzel başladı,inşallah hep böyle gider....

Caniiiim tebrik ederim bu muhtesem bir haber,gozunaydin,
ramazan ilk gununden bereketiyle geldi sukurler olsun

evet canımmmm mış gibi yapalım rabbim gerçekleştirsin inş...
inş ikizlerin olur tatlımmmmmmmm ne güzel olur yaaa
içimizden geçtiği gibi olur herşey inş...
senin opun nezaman olacak canım drun bişe söyledi mi ??

hayirli olsun canim rabbim tamamina erdirsin cok sevindim insallah saglikli bir sekilde kucaginada alirsin insallah...

ne guzel bir hafta yaaa bir suru hamile haberi aldik bir iki tane fire verdik ama onlarda en kisa zamanda yetiseceklerdir hep beraber yakinda bebeklerimizin kilosunu boyunu cinsiyetlerini konusacagiz insallah haaa birde isim bulmak var o konudada yardimci oluruz artik birbirimize....

Canım benim doktorum dedi ki herşey yolunda...c.tesi yani yarın Erbil Beye kontrole gidiyorum ..ve dedi ki%99 bu pazartesi günü yani 23 Temmuzda yumurtalarını toplayacağız dedi,en geç Salı olacakmış....dilerim yumurtalarım iyi büyür ve kaliteli olur ve çok sayıda olurlar...2012 de 13 tane toplanmıştı,12 tanesi de döllenmişti...

2012 de değil,2010'da öyle olmuuştu,ama doktorum çok ilgisizdi ,neyse geldi-geçti...
inşallah hamile olur,anneler topiği açarız....

canım negüzel bak yarısı bitti bile...
inş hayırlısıyla kaliteli yumoşların toplanır döllenir ve bisürü embriyon oluşur
sonrada senin test gününü bekleriz artık heyecanla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…