Bahar'cım canım ne güzel 3 hamilemiz var,katlanarak gitsin inşallah...
Bu arada canım senin de tedaviye başlamana haberini umutla bekliyorum...
Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....
Bu arada aaumut sizin sonucunuz ne zaman belli olacaktı?
Günaydın kızlar biliyorsunuz dün transferden sonraki 5.günümdü ve doktor tesr istedi...sonuç 39,84....sanırım hamileyimmmmm....
evet canım allaha şükür şimdilik 3 hamişimiz var ama inş artarak devam edecek hamişlerimiz
bende heyecanla bekliyorum canım...
gerçekten moralim bozulmuştu ama drumun izinde olması ve şuanda adet söktürücüye başlamış olmam rahatlattı beni...
ama bukadarını hiç tahmin etmezdim...
bugün 37. gün...
inş ilaçtan sonra hemen adet olurum...
temmuzu bekliyorum umutla dedim temmuzun bitmesine 10 gün kaldı...
bukadar beklememin sonucu hayırlı olur inş
Bahar sen kesin anne olacaksın,bebeğin biraz nazlı....zamanını bekliyor..içini ferah tut canım benim...
tüp bebekde protokol ler var canım mesela bana kısa protokol denedi doktorum bana uymadı 8 yumurtam vardı ama yumurtalarım boş çıktı uzun protokol deniyelim dedi denedik Allaha şükür 16 yumurtam oldu transferim oldu bekliyorum şimdi..doktorun uğraşma demiş ama bence başka doktora git şansını dene[/Q bende öyle yapacam başka dr devam edecem.inş bebşin sana tutunur.
aminnn inş öyle olur canım
heyecanım bitmedi hala umutla beklemeye devam ediyorum...
hamiş arkadaşlarımızın mutluluğunu rabbim bizlerede nasip etsin inş
Baharcım mış gibi yapmaktan bahsetmiştim sana, ve oluyor hayatımın her safhasında denedim....benim içime senin oğlun olacakmış gibi doğuyor,benim de sanki biri kız-biri erkek ikiz olacakmış gibi doğuyor...olmuş gibi davranalım,olsun inşallah canım benim...
evet canımmmm mış gibi yapalım rabbim gerçekleştirsin inş...
inş ikizlerin olur tatlımmmmmmmm ne güzel olur yaaa
içimizden geçtiği gibi olur herşey inş...
senin opun nezaman olacak canım drun bişe söyledi mi ??
Canım benim doktorum dedi ki herşey yolunda...c.tesi yani yarın Erbil Beye kontrole gidiyorum ..ve dedi ki%99 bu pazartesi günü yani 23 Temmuzda yumurtalarını toplayacağız dedi,en geç Salı olacakmış....dilerim yumurtalarım iyi büyür ve kaliteli olur ve çok sayıda olurlar...2012 de 13 tane toplanmıştı,12 tanesi de döllenmişti...
Canım benim doktorum dedi ki herşey yolunda...c.tesi yani yarın Erbil Beye kontrole gidiyorum ..ve dedi ki%99 bu pazartesi günü yani 23 Temmuzda yumurtalarını toplayacağız dedi,en geç Salı olacakmış....dilerim yumurtalarım iyi büyür ve kaliteli olur ve çok sayıda olurlar...2012 de 13 tane toplanmıştı,12 tanesi de döllenmişti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?