Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

yok canım daha başlamadık. 28 temmuzda adet olucam. fsh testi iyi çıkarsa başlayacağız inşallah tedaviye

anladım canım sende bizdensin desene
bende uzun zamandırr seni görmeyince merak ettim...
hayırlısı olur inş

kızlar kafamı karıştıran bir konu var. ilk tüp bebekte transferden sonra 10 gün yatacaksın dediler. şimdiki tüp bebek merkezinde ise yatmana gerek olmayacak dediler. ????:26:

kızlar kafamı karıştıran bir konu var. ilk tüp bebekte transferden sonra 10 gün yatacaksın dediler. şimdiki tüp bebek merkezinde ise yatmana gerek olmayacak dediler. ????:26:

10 gunmu
ilk 3 gun yatin dinlenmek gerekiyor ondan sonra normal hayatina donebilirsin diye biliyorum ben:26:

canım banada çok uzun geldi, ilk bir saat yatmak, ilk üç gün hiç iş yapmamak, sonrada sadece ağır kaldırıp yukarıya uzanmamak diye uyarılar aldım, işe başlayabilrsin bile dediler, ben gitmiyorum. Acaba farklımı tedavi şekilleri ???

ay cnm 12 gün yattım duş bile almadım 12 gün olmadı.3.ğün yattım 4.ğün duş aldım 8.ğün dışarı çıktım yine olmadı.
bu defa ne yapcamı şaşırdım bu sıcaklardada nasıl geçicekse 12 gün.dr ilk 3 gün dinlenin ama sürekli yatmayın kan dolaşımınız olsun 3 günden sonra ılık suyla kısa bi duş alabilirsiniz diyo.sonra normal hayatınıza dönün o ordan düşmez biz embriyoyu oraya yapıştırıyoruz filan diyo.ay cnm allah nasip ederse koşsanda tutacagı varsa tutacak tabi biz yinede tedbirimizi alcaz.

sorma 10 gün öldüm öldüm yatmaktan. şimdi sadece transfer günü dinlenmen yeterli dediler. :26:

ayy canim ya dusunebiliyorum
yatmanin aslinda bir faydasi yokmus sadece iciniz rahat olsun diye yatin diyenleri bile duydum.
nasip kismat.
kendini nasil iyi hissediyosan oyle davran
hersey gonlunce olsun ins.

bilmiyorum ki ben de anlamadım.sana dedikleri çok mantıklı. hayırlısı bakalım hele tedavi zamanım gelsin bir daha sorarım doktora. bu arada hayırlı olsun canım hamileymişsin :)Allah tamamına erdirsin inşalllhhhhhhhhhh

ayy canim ya dusunebiliyorum
yatmanin aslinda bir faydasi yokmus sadece iciniz rahat olsun diye yatin diyenleri bile duydum.
nasip kismat.
kendini nasil iyi hissediyosan oyle davran
hersey gonlunce olsun ins.

aynen öyle canım. nasipse kalkıp oynasan takla atsan bile hamile kalırsın nasip değilse ben gibi 10 gün yatar bir işe yaramazsın

canım benim 9 gün önceden aldım kabul ettim, belki içine doğmuştur inşallah yarappim
karıştırdın canım yada benmi yanlış bişeyler yazdım bilemedim, canım transferimin 3. günündeyim, ama 9 tane hamişimiz oldu topikte, onların adın akbul ediyim

aynen öyle canım. nasipse kalkıp oynasan takla atsan bile hamile kalırsın nasip değilse ben gibi 10 gün yatar bir işe yaramazsın

bu kez olur INSALLAHH canim..
bu topikteki butun arkadaslarim icin oyle icten dua ediyorum ki
sanki yillardir taniyorum sizi.
yada kendimi goruyorum sizde
hepimizin derdi bir.
hayirli saglikli bir evlat.
INSALLAHHH

Son düzenleme:

:) kız ne bileyim hamileliğimin 3. haftasındayım falan yazıyor ya altta ondan ben de hamilesin demiştim. kız inşalllahhhh içime doğmuştur da hamişsindir.

canım ilk 4 gün önemliymiş bana doktorum 4 gün yat ihtiyaçların dışında kalkma 4 gün sonunda ağır iş yapmadan yavaş yavaş işlerini görebilirsin dedi..transferden 2 gün sonra istersen ayakta istersen oturarak banyonu yapabilirsin demişti..test gününe kadar yatmana hiç gerek yokmuş

selam kızlar
beni de ekler misiniz? bugün ilk adet günüm, yarın gideceğim doktora herhalde ilaçları falan verirler.
bakalım ne olacak kımset

yaşlar: 33-34, sperm sayısı azlığı& morfoloji problemi, ilk deneme, memorial ataşehir

umarım güzel sonuçlarla dolmaya devam eder liste...

:) kız ne bileyim hamileliğimin 3. haftasındayım falan yazıyor ya altta ondan ben de hamilesin demiştim. kız inşalllahhhh içime doğmuştur da hamişsindir.

haklısın canım bir çoğumuz yaptık onu, transferden öncede ordaydı, son adet tarihine göre bebeğinin olası doğum tarihini belirleyip profiline ekliyosun,
hoşuma gidiyor, aslında gerçek şu anda varlarsa eğer yeni blastokist seviyesindeler ve rahime gömülmeye başladılar, okuyorum bende
inşallah hepimiz öyledir

hayırlı olsun adaşım, hoşgeldin

canım inşllahhh hepimiz hamiş hamiş dolanırız. sayfalar bebişten dolar okumakta zorlanırızzzz

selam canım
inşallah hepimiz için hayırlı olur. güzel bebeklerimize kavuşuruz :)
adette bile duba gibi oluyorum, bakalım bu iğnelerle falan ne olacak halim
ah olsun da katlanırım elbet :)

hosgeldiniz
hayirli ugurlu ve bebisli olsun INSALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…