selam canım
inşallah hepimiz için hayırlı olur. güzel bebeklerimize kavuşuruz :)
adette bile duba gibi oluyorum, bakalım bu iğnelerle falan ne olacak halim
ah olsun da katlanırım elbet :)
selam canım
inşallah hepimiz için hayırlı olur. güzel bebeklerimize kavuşuruz :)
adette bile duba gibi oluyorum, bakalım bu iğnelerle falan ne olacak halim
ah olsun da katlanırım elbet :)
3,5 yıllık canım
2 yıllık korunmuyoruz, ama yok bir gelişme. morfoloji %0.
aşılamayı direk atladık, morfoloji 0 olunca yapmak çok anlamlı değil demişti bir doktor.[/QUOTE
ben pek bilmiyorum canım morfoloji canlılıkmı hareketlilikmi ?
inşallah tüp bebek çözüm olur bizim topikde var sizin problemi taşıyanlar hemde hamişimizde var yanlış hatırlamıyorsam
Morfoloji spermlerin şekil bozukluğu ile ilgili canım, bizde normal görüneni yok demek. ama tesellim oturup 15 milyon spermi tek tek saymamaları
sadece bir örnek sayıyorlar, vardır herhalde 15 milyon içinde doğru düzgün 1-2 sperm..
umudumuz bu işte
ah ah
sorma vallahi
ne ilaç ne birşey..
çocuk istiyor muyuz diye sorunca evet. herkes peşimizde artık siz de yapın, gidin doktora falan diye.ama bizim beyefendi sıfır çabada.
bir ara gingko biloba diye birşey kullandı, ve keçiboynuzu pekmezi. sayılarda etkiliymiş bunlar ama morfoloji işi daha karışık diyorlar canım. varikosel e de yok dediler. bizimki ne yazık ki sigara yüzünden ve tiryaki kocamı bir saat bile içmeden tutamıyorum
insan aşık olurken sigara içmeyeninden olsun diyemiyor işte
senin transferin oldu sanırım değil mi? inaşllah herşey iyi gidiyordur ??
Öncelikle Pinponn ve Meyda da anne olma yolundapozitif sonuçlarını görmüşler:Çok mutlu oldum,Allah mutluluğunuzu daim etsin,kucaklarınızı bebişlerinizle doldursun..Meyda ben sana demiştim ama di mi hamilesin diye,boşuna kuruntu yaptın canım benim..Şimdi keyfini çıkar...
Yarın öğlen 12 de opum var...inşallah çok sayıda kaliteli yumurtalarım olmuştur,inşallah çok güzel döllenip çok sayıda 1.kalite embriyolarım olur,öncekinde 13 yumurtadan hiçbirini dondurmamışlardı..inşallah bu kez çok kaliteli olur..
Banto yaptım,abdest aldım,kollarımı açtım dua ettim,bebeğimi istiyorum ben,ya da bebeklerimi,gesinler annelerine sıkı sıkı tutunsunlar...
Lütfen dualarınızı esirgemeyin benden..
inşallah canım, inşallah dolu dolu kaliteli embriyolarını tslim eder öyle dönersin
kanbar opu hayirli olsun canim.
dualarin kabul olsun INSALLAH.
Gamzelim teşekkür ederim ,inşallah güzel gelişir yarın ve sonrasında herşey...ben elimden geleni yaptım,doktor ne diyorsa harfiyen yaptım,ilaçlarımı saatinde aldım,iğnelerimi zaten kendim yapıyorm.son çatlatma iğnemi dün gece 2 tane kendim yaptım...yiyeceklerime dikkat ettim...gerisi Allah'ıma kalmış,yazmıştır dilerim..akıl,beden,ruh sağlığı yerinde hayırlı ve güzel kız veya erkek evlat veya evlatlar bana da...AMİN...
cok guzel canim ya bak icin rahat bir sekilde uygulamisin herseyi.
sonrasi ALLAH tan.
hersey gonlunce olur saglikli yomoslarin sonrasinda saglikli embriyolarin veeeeeeeeeeee
sonrasinda da saglikli hayirli evlatlarin olsunnnnn
Ne güzel söyledin,inşallah hayırlı evlat/evlatlarım olsun...başka ne isterim bu hayatta..
Ne maddi ,ne başka bir beklentimiz yok..
Var olanla yetiniyoruz...,
Tek beklentimiz evlat hasreti,yanıp tutuşuyoruz...
Opuya kadar sen elinden geleni yapıyorsun,sonrası doktorlara ve Allah'a emanet..
bildiğim kadarı ile var, öyle hamile kalanda çok var diğerinde bir farkı olmadığını düşünüyorum hatta artısı vardır diye düşünüyorum bedenin ilaçlardan hırpalanmadan sadece donmuşları tutmaya adapte oluyor
kızlar ben geldim biraz geç oldu amaVeeee hamileyim allahıma şükürler olsun bu günleride gösterdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?