Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

onun fotğrafınıda çek sakla kuzum...yıllarca tek görüp üzüldük ...:)

baharcım ben şu yüz ifadelerini kullanamıyorum onun için de mi mesaj sınırı var?????????????????????????????????

yok canım olur mu yle şey
kıyamam ben sana sen ikoncanlarımızdan mahrum mu kaldın
canım yazı yazıyorsun ya altta ikoncanlar görünüyor zaten hangisine istersen tıklıyorsun onlar yazına ekleniyor...
ikoncanların altında "fazlası" yazıyor orayada tıklayıp geri kalanlarınıda görebilirsin...
hangisini istersen yazını yazarken o ikona tıklıyorsun yazına ekleniyor dene bakalım hadi

günaydın güzel anne adayları 2 gün girmedim topik çokkk ilerlemiş fazla geriyi okuyamadım ama 2 yeni hamilemiz var sanırım allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin test sonucu bekleyen arkadaşlar allah yardımcınız olsun hayırlı güzel haberler alırsınız inşallah Rabbim her isteyene versin içinde bizlerede aminn

canım uzun protokol senin ki benimde uzun protokol lucrinle beraber puregon ve menogon kullandım ben bazen puregon yerine gonal f de yazabiliyor doktorlar..Tedavin hayırlı olsun

merhaba kızlar ben yeni sayılırım, geçtiğimiz cuma günü bende aşılama yaptırdım ilk kez gerçi burası tüp bebek konusu yanlış yere yazdıysam kusuruma bakmayın sadece bu ay hamile kalan arkadaşlara hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin demek istedim

kızlar bende sürekli hapşırma ve burun tıkanıklığı var heralde grip olacam diye korkuyordum nette araştırırken hapşırma gebelikde tehlikelimi çocuğa bir zararı olurmu diye meğerse bazı hamilelerde hapşırma oluyormuş burun tıkanıklığıda hamilelik yüzündenmiş ve bazı hamişlerde 6 -7 ay hapşırma görülebiliyormuş ve doğuma yakın biraz tehlikeliymiş erken doğum olabiliyormuş...hamile arkadaşlarda bu durumu yaşayan varmı acaba ???

Ben tatlım gecen haftadan berı bır tarafı tıkalı burnumun..o zaman hamıle oldugumu bılmıyordum yaz günü üşüttümmü dedım.bugun 4- 5 kere hapsırdım sol burun delıgımde tıkalı.

baharcım bende kullanamıyorum yazı yazdığım yerde ikoncanlar görünmüyor neden öyle anlamadım..

Ben tatlım gecen haftadan berı bır tarafı tıkalı burnumun..o zaman hamıle oldugumu bılmıyordum yaz günü üşüttümmü dedım.bugun 4- 5 kere hapsırdım sol burun delıgımde tıkalı.

bende üşüttüm zannetmiştim canım öyle bir hapşırıyorum ki karnımdan birşeyler kopar gibi kontrole gidince doktora söyleyim bakıyım kulak burun boğaza gitmemi istiyecekmi..çünkü nette kkb görüşün burununuzu açık tutacak ilaç versin diyor..

tüp bebkte hafta hesaplama bi sonuca vardı mı kızlar ekliyor muyuz çıkarıyor muyuz napıyoruz

baharcım bende kullanamıyorum yazı yazdığım yerde ikoncanlar görünmüyor neden öyle anlamadım..

canım yazını yazarken altta istediğin ikoncana tıkla yazına eklenir...
yazına eklenince onların kodlarıula görünür...
sen cevapla yapıp yazını paylaşınca sayfada görünür ikoncanların

Kızlar aklınızda bulunsun beta hcg lerınızı devletın acılıne sabahtan gıdıp yaptırın 25 dakıkada cıkıyo daha az strese gırersınız dıycem ama o 25 dakıka 25 yıl gıbı gelıyo orası ayrı mesele

burun tıkanıklığı normalmiş bu dönemde bende internette okumuştum..hapşırıkta var bende ama ben klimaya bağlıyoeum malum işte sürekli klimanın altında oturuyorum.rahat bırak kendini sakın tutma hapşırığını içine ferah tut..alahın izniyele hiç bişey olmazzz

canım uzun protokol senin ki benimde uzun protokol lucrinle beraber puregon ve menogon kullandım ben bazen puregon yerine gonal f de yazabiliyor doktorlar..Tedavin hayırlı olsun
meydacım teşekkür ederim anladığımkadarıyla senin tedavin başarıyla sonuçlanmış hayırlı olsun ilk tüp bebek denemenmiydi

meydacım teşekkür ederim anladığımkadarıyla senin tedavin başarıyla sonuçlanmış hayırlı olsun ilk tüp bebek denemenmiydi

evet canım şuanda hamileyim benim ilk denemem yumurta toplamadan sonra iptal edildi yumoşların içi boş çıkmıştı...bu 2.denemem Allaha şükürler ollsun ki hamileyim..Allahım sizlerede göstersin inşaallah..

tüp bebek yada aşılama yönteminde ikiz bebek olma ihtimali daha mı yüksek ? benim genetik olarak zaten sülalede ikiz varmış bide aşılama yaptırdım ben genetikle birlikte 3üz yada 4üz olma şansı varmı endişelenmeli miyim sizce?

nerdesin yaaaa...az önce buralardaydın bişeyler yazarsın diye bekledim kayboldun ortalıktan....başka topiğemi takılıyorsun artık yoksa...unutma bizi bebişlerimizin ilk teyzesi..biz leylekleri kandırmaya çalışıyoruz sana ve artvinime de en kısa zamanda bebiş getirsinler diye...

Kızlar bugün kontrolüm vardi iğnelerin 5.günü
14-15 tane yumurta var en büyügü 13falan carsamba tekrar çağırdı bakalim artik hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…