kızlar bu arada sakın kimse idrar testi yapmasın dün akşam tekrar yaptım test yine çıkmadı
demekki onlara güvenmemek gerikiyormuş belki akşam yaptığım içindir şimdi yarın kanı tekrar yaptırdıktan sonra ertesi gün sabah yapıcam inat ettim o çift çizgiyi görücemmmm
baharcım ben şu yüz ifadelerini kullanamıyorum onun için de mi mesaj sınırı var?????????????????????????????????
kızlar selam bende tüp bebek tedavisine yeni başladım lucrin ve bir iğnem daha var henüz cmtesi başladım 2 side göbekten yapılıyor sizlerdemi aynı iğnelerle başladınız yani hangi ilaçları kullanıyorsunuz
kızlar bende sürekli hapşırma ve burun tıkanıklığı var heralde grip olacam diye korkuyordum nette araştırırken hapşırma gebelikde tehlikelimi çocuğa bir zararı olurmu diye meğerse bazı hamilelerde hapşırma oluyormuş burun tıkanıklığıda hamilelik yüzündenmiş ve bazı hamişlerde 6 -7 ay hapşırma görülebiliyormuş ve doğuma yakın biraz tehlikeliymiş erken doğum olabiliyormuş...hamile arkadaşlarda bu durumu yaşayan varmı acaba ???
yok canım olur mu yle şey
kıyamam ben sana sen ikoncanlarımızdan mahrum mu kaldın
canım yazı yazıyorsun ya altta ikoncanlar görünüyor zaten hangisine istersen tıklıyorsun onlar yazına ekleniyor...
ikoncanların altında "fazlası" yazıyor orayada tıklayıp geri kalanlarınıda görebilirsin...
hangisini istersen yazını yazarken o ikona tıklıyorsun yazına ekleniyor dene bakalım hadi
Ben tatlım gecen haftadan berı bır tarafı tıkalı burnumun..o zaman hamıle oldugumu bılmıyordum yaz günü üşüttümmü dedım.bugun 4- 5 kere hapsırdım sol burun delıgımde tıkalı.
baharcım bende kullanamıyorum yazı yazdığım yerde ikoncanlar görünmüyor neden öyle anlamadım..
kızlar bende sürekli hapşırma ve burun tıkanıklığı var heralde grip olacam diye korkuyordum nette araştırırken hapşırma gebelikde tehlikelimi çocuğa bir zararı olurmu diye meğerse bazı hamilelerde hapşırma oluyormuş burun tıkanıklığıda hamilelik yüzündenmiş ve bazı hamişlerde 6 -7 ay hapşırma görülebiliyormuş ve doğuma yakın biraz tehlikeliymiş erken doğum olabiliyormuş...hamile arkadaşlarda bu durumu yaşayan varmı acaba ???
meydacım teşekkür ederim anladığımkadarıyla senin tedavin başarıyla sonuçlanmış hayırlı olsun ilk tüp bebek denemenmiydicanım uzun protokol senin ki benimde uzun protokol lucrinle beraber puregon ve menogon kullandım ben bazen puregon yerine gonal f de yazabiliyor doktorlar..Tedavin hayırlı olsun
tüp bebkte hafta hesaplama bi sonuca vardı mı kızlar ekliyor muyuz çıkarıyor muyuz napıyoruz
meydacım teşekkür ederim anladığımkadarıyla senin tedavin başarıyla sonuçlanmış hayırlı olsun ilk tüp bebek denemenmiydi
Kızlar bugün kontrolüm vardi iğnelerin 5.günü
14-15 tane yumurta var en büyügü 13falan carsamba tekrar çağırdı bakalim artik hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?