Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sıkıntı yapma yarına ne kaldı şurada...katlanmıstırda gecmıstır bılenem

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım???
bu hafta heyecan dolu bir hafta olacak hamiş sayımız her gün artacak inşallahh
cydkrbs heyecanla bekliyoruz seniiiiiii

Deryacim 7.haftadasin sanirim kalp atislari icin ne zaman gideceksin?
ben cok heyecanliyim yaa vakit gecmiyor 2 hafta var.

günaydın kızlarr nasılsınız bakalım???
bu hafta heyecan dolu bir hafta olacak hamiş sayımız her gün artacak inşallahh
cydkrbs heyecanla bekliyoruz seniiiiiii

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın tatlı hamişimiz
evet bu hafta çok heyecanlı bol halaylı olacak inş

kızlar selam bende tüp bebek tedavisine yeni başladım lucrin ve bir iğnem daha var henüz cmtesi başladım 2 side göbekten yapılıyor sizlerdemi aynı iğnelerle başladınız yani hangi ilaçları kullanıyorsunuz

aaa umut ege demek testte hala çıkmıyor,peki daha adet görmeden idrarda çıkanlar nasıl çıkıyor? nasıl bir hormonal salgıdır bu onlarınki:))))

ben de bi hamile kalayım haftada bir kez idrar testi yapıp çift çizgi koleksiyonu yapıcam:))))))))

selam canım hoşgeldin aramıza...
tedavin hayırlı olsun inş herşey dilediğin gibi olur...
canım seninki uzun protokol galiba...
öyle olunca adet öncesi lucrinle başlanıyor diye biliyorum...
benimki kısa protokol adetin 2. günü puregon 200 doz ile başladım tedaviye...
bugün 4. iğnemi yapıcam...

teşekkür ederim baharcım az önce konuya direk daldım tabii şimdi benim geçen ay lucrin iğnesiyle başladım adetinin ikinci günü gel dediler gittim cmtesi :) ve bir iğne daha eklendi ama şuan adını hatırlayamıyorum çarşamba tekrar gidicem oraya gidince niyeyse dilim tutuluyor herhalde hiçbirşey sormadan dönüyorum komiğim yani

Deryacim 7.haftadasin sanirim kalp atislari icin ne zaman gideceksin?
ben cok heyecanliyim yaa vakit gecmiyor 2 hafta var.

1haftam var canım doktorum 20 gün sonrasına gün vermişti 15 gün geçti zorlaaa...
çok merak ediyorum çatlıcammm artık tatlım yaaaa su pazartesi bi gelse hayırlısıylaa....

günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın tatlı hamişimiz
evet bu hafta çok heyecanlı bol halaylı olacak inş

bende iyiyim canımm çok şükür..yatıp dinleniyorum hala.progestan iğnelerime devam ediyorum..
geçende arkadaslarımla konusuyoruz anlatıyorum onlara önceden hasta da olsam doktora gitmezdim iğne verecekler diye.simdi ise kuzu kuzu gidip yaptırıyorum kendi yaptıklarımızı saymıyorum bile...anne olmak çok farklıymıs gerçekten...sırf o sağlıklı olsun diye 25 iğne yiyorum..Rabbim emeklerimizin karsılığını verir sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı inşallahhhh...
senin de 4.iğnen olacak bugün günler akıp gitsin de senin de halayını çekelim hep beraber inşallaahhhh

rica ederim canım evet seninki uzun protokol...
adetin 2. günü başladığın iğnede gonal f olabilir mi
heyecandan oluyordur canım
alışırsın bidahaki kontrolde sorarsın herşeyi...

dinlen tabi canım kendine de bebişine de iyi bak
canım nekadar güzel anlatmışsın...
eskiden çekindiğimiz biçok şeyi şimdi bebişimize kavuşmak için çok rahat yapıyoruz...
herşey bebişlerimiz içinnnnnnnn
inş haftaya güzel haberler alırsın canım
amin tatlım inş günler geçiverirde bende hamiş olduğumuz yazarım size

baharcım ben şu yüz ifadelerini kullanamıyorum onun için de mi mesaj sınırı var?????????????????????????????????

ayy arkadaşalar çok heyecanlııııı inşallah bugün de yarın da sonra da hep güzel haberler alırız inşallah ben korkmaya da başladım inşallah rabbim kalp atışlarını da duymayı nasip eder..

biz gonal f ile başladık son iki gündü sanırım cetrotide ile birlikte kullandım

canım idrar testi herkese aynı olmuyor galiba..ben transferin 11. ve 12. günleri yaptım 2.çizgi çıktı 13.gün kan tastindede pozitif çıktı hemşireye söyledim test yapdım çift çizgiyi gördüm diye olabiliyor bazen dedi değerler yüksek oldumu idrara da geçebiliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…