senin ki 1000 geçmiştir artık canımmmm yapabilirsin gönül tahatlığıylaaa
benim ki de 4 gün sonra olur herhalde 1000 o zaman yaparımmm yarın testi bi tekrarlayalım da
inşallah değerim iyi gidiyordur:26::26::26:
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım???
bu hafta heyecan dolu bir hafta olacakhamiş sayımız her gün artacak inşallahh
cydkrbs heyecanla bekliyoruz seniiiiiii
günaydın kızlarr nasılsınız bakalım???
bu hafta heyecan dolu bir hafta olacakhamiş sayımız her gün artacak inşallahh
cydkrbs heyecanla bekliyoruz seniiiiiii
kızlar selam bende tüp bebek tedavisine yeni başladım lucrin ve bir iğnem daha var henüz cmtesi başladım 2 side göbekten yapılıyor sizlerdemi aynı iğnelerle başladınız yani hangi ilaçları kullanıyorsunuz
Deryacim 7.haftadasin sanirim kalp atislari icin ne zaman gideceksin?
ben cok heyecanliyim yaa vakit gecmiyor 2 hafta var.
Kızlar transferin 2. Gunü bitti. Ağzımda garip bir tat var. Daha önce hamile kaldigimdada böyle olmuştu. Gerçi ilactanda olabilir. Ne dersiniz?
günaydın canım iyiyiz şükür sen nasılsın tatlı hamişimiz
evet bu hafta çok heyecanlı bol halaylı olacak inş
teşekkür ederim baharcımaz önce konuya direk daldım tabii şimdi benim geçen ay lucrin iğnesiyle başladım adetinin ikinci günü gel dediler gittim cmtesi :) ve bir iğne daha eklendi ama şuan adını hatırlayamıyorum çarşamba tekrar gidicem oraya gidince niyeyse dilim tutuluyor herhalde hiçbirşey sormadan dönüyorum komiğim yani
bende iyiyim canımm çok şükür..yatıp dinleniyorum hala.progestan iğnelerime devam ediyorum..
geçende arkadaslarımla konusuyoruz anlatıyorum onlara önceden hasta da olsam doktora gitmezdim iğne verecekler diye.simdi ise kuzu kuzu gidip yaptırıyorum kendi yaptıklarımızı saymıyorum bile...anne olmak çok farklıymıs gerçekten...sırf o sağlıklı olsun diye 25 iğne yiyorum..Rabbim emeklerimizin karsılığını verir sağlıkla kucaklarımıza alırız evlatlarımızı inşallahhhh...
senin de 4.iğnen olacak bugün günler akıp gitsin de senin de halayını çekelim hep beraber inşallaahhhh
kızlarrrrrrrr müjdeeeeee
şimdi sonucu geldiiiii hamişimmm değerimmm 93.14 şükürlerrr olsunnn darısı herkeseeee
kızlar selam bende tüp bebek tedavisine yeni başladım lucrin ve bir iğnem daha var henüz cmtesi başladım 2 side göbekten yapılıyor sizlerdemi aynı iğnelerle başladınız yani hangi ilaçları kullanıyorsunuz
kızlar bu arada sakın kimse idrar testi yapmasın dün akşam tekrar yaptım test yine çıkmadı
demekki onlara güvenmemek gerikiyormuş belki akşam yaptığım içindir şimdi yarın kanı tekrar yaptırdıktan sonra ertesi gün sabah yapıcam inat ettim o çift çizgiyi görücemmmm
hoşgeldiin Seldacımm umarım herşey gönlünce olur:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?