Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

bahar yazdıklarını okuyunca çok duygulandım.
inşallah bundan sonra yolunuz açık olur bebeğinize kavuşur sağlıkla devam edersiniz yolunuza. bu acıalr bizim için gelmş dünyaya çekiyoruz, üzülüyoruz, ama allah dayanma gücü versin, çözümsüz dert vermesin. hepsi geçiyor, geçecek inanıyorum.
biz 3 yıldır hep eşimin sağlık sorunları ile uğraşıyoruz, çok yıpratıcı bir süreç ama herşey düzelecek allah ın yardımyla

çook çokk çookk sevındımm misafirlerım vardıı bu saatte senden ii haberler almak için açtım pc yi ve havalara uctum resmennn... maaşallahh 4tü, 14 oldu heee süpersinnn ALLAH tamamına erdirsın cnmm çok sevındımmmmmmmmm

Slm KiZlar bugun 2 gunum transferin aksam üstünden beri ayakta biraz dursam belim agriyor dizime sizi seklinde vuruyor..ara ara kasiklarimada batma oluyor ağrıtıyor diyebilirim ...hayir olsun sanki hamileyim öyle hissediyorum..ilkinde cok olumsuzum ilk günden beri hep dedim tutmadı diye ve zaten 8. Gun adet oldum..bu sefer cok farklı hislerim hamile oldugumu söylüyor ki ben olumsuz insanımdir bu sefer kendime bile şaşıyorum..
İlkinde hep yattım şimdi yatmıyorum yorulduğumda keyfi uzanıyorum tv izliyorum kaynanam yemek yolluyor hazırlayıp isitip yiyorum kaldırıyorum makinaya diziyorum yatağımı topluyorum yarın dışarı cikcam markete giderim biraz dolaşırım..ilkinde yaptığımın tersini yapıyorum ve mutluyum sanırım en önemlisi bu doktorumda dedi yatmayla olsa 15 gun hiç kaldırmadan yatırırız hastalarımızı ...Ole iste Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın ins..

canım işallah hissettiğin gibidir...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın... benim bugün 6.günüm... kasıklarımda batma bi de akıntım var(jel kullanmama rağmen)
yatmamakla iyi yapıyosun dikkat etsen yeter.geçen sefer ben sürekli yatarken en sonunda duvarlara bakıp ağlamaya başlamıştım insanın siniride bozuluyo

Ay neguzel yolu yarilamissin mslh:)
Ben bu sefer ilkinde yaptığımın tersini yapıyorum :)
Sürekli yatinca insan kafayı sıyiriyor bende cok ağlamıştım bu sefer hiç ağlamadım :)
En azından bu seferde olmazsa diycemki en azından test gunüne kdr hayatı zindan etmedim kendime :)

aynen canım bi de benim geçen sefer dış gebelik olunca kendime eziyet etmiyeceğime söz verdim
puzzle aldım onunla oyalanıyorum arada kitap okuyorum tv izliyorum bi şekilde vakit geçiriyoeum işte ama iyiyim çok şükür ....
tabi zaman daha da çabuk geçsin isterdim :)

Sağol cnm ya bend eçok mutlu oldummmmm ..herşey iyi diyincee geçen ay önden giden tek yumoş vardı gerikalanlarr ufaktı şimdi gayet iyi yumoşlarım bende gördümm ekrandaa.
darısı bidahaki ay senin başına inş canımmmmmm senden de bekliyorummmm .inş. cnm şuan geri kalan eşimde sprem bulunmasıııııı inş oda olursa gerisi ALLAHIN iznile olur inş..

Transferin hayırlı olsun tatlımmmm...
o 2 tane yavrun sım sıkı tutnur sana inş....... 12 gün sonra bize hamiş haberlerini verirsin İNŞALLAH
inş sağol cnmm yumoşlarımızzz dolu dolu olsunnnnnnn..sonrada bebiş olsunnnnnn
sen 12 günü güzelce geçirrrrr iyi ol biz bekleriz cnmm inş. süper haberlerle geliceksinnnnnnnnnn

benim rezerv azlığıydı. 3. gün embriyosu ve 1 tane konuldu

anladım canımm bendede rezerv azlığı ve eşimde sperm problemi vardı sadece 2 yumurtam döllendi transfer ettiler 3. gün 8 hücreli iyi embriyo dedilerr kısmet bakalımm.

sende kaç yumurta çıkıp döllendi kaçıncı denemendi bu

Günaydın kızlar...
İnşallah xbettyx'in pozitif sonucunu alır seviniriz bugün...
İnşallah ....

Baharcım inşallah kısmetiyle gelecek bebişin,uğur getirecek ve eşine de Allah çok iyi kapılar açacak ve çok iyi bir işe girecek...
Mutluluktan uçarak döneceksiniz Balıkesir'e...

autumn bebeğin kalp atışlarını göreceksin yakında,ne mutlu sana canım...

Evet canım çok şükür ..sende yakında göreceksin karnında o miniği/minikleri:)

Canım amin, inşallah...
O kadar çok istiyoruz ki eşimle anlatmama imkan yok...
Rüyaların genelde çıkar mı?
İnşallah çıkar benimle ilgili rüyan...

Hilalim senin nasıl geçiyor...
Sen ne zaman duyacaksın bebeğinin kalp atışlarını?
Bu arada senin ki tek mi,ikiz mi belli mi canım benim?

OO bu arada denizfenerim de gelmiş...
3 hamile annenin arasında kaldım,bana da bulaşsın Allah'ım lütfen....

bana afakanlar bastı zaman geçsin ne olucaksa olsun artık :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

7 Ağustos'a az kaldı...
kendini dinleme,dua oku..
Olcağına inan ,olacak inşallah bir kaç gün sonra senin de hamile haberini alacağız...
Bu arada Bahçelivler Medicana mı?

7 Ağustos'a az kaldı...
kendini dinleme,dua oku..
Olcağına inan ,olacak inşallah bir kaç gün sonra senin de hamile haberini alacağız...
Bu arada Bahçelivler Medicana mı?

ya bi inanabilsem olacağına bi de çok korkuyorum tekrar dış gebelik olursa diye
beylikdüzü internatıonal medicana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…