canım eşim ilk bu hastalığa yakalandığında 22 yaşındaydı...
evli değildik ozamanlar sevgiliydik...
tedavisi bittikten 1 sene sonra evlendik...
ama düğünümüzden bi ay sonra eşimde sorunlar olmaya başladı...
biyopsi falan yapılmasına rağmen hastalığın tekrarladığını anlamadılar...
6 ay sonra bi biyopsi daha yapıldı ve hastalık tekrarlamış dediler...
eşim lenf kanseriydi (lenfoma)...
oysaki okadar barizdi ki boynundaki lenfler çok büyümüştü...
tekrar tedavi başladı şükür atlattı atlattık beraber
şükür hastalığı atlattık derken 2. tedavisi nedeniyle azosperm olduğunu öğrendik...
1,5 sene hep 0 ken tedaviye başladık şükür rabbim yine yüzümüze güldü ve şimdi sperm sayımız 5 milyon...
yılmadan mücadeleye devam ediyoruz aşkım o hastalığı yendi 2 kere...
şimdide evladımıza kavuşmak için el ele devam edicez yolumuza ve sonunda kavuşucaz inanıyorum
canım allah rahmet eylesin üzüldüm baban için...
inş sende bundan sonra hep mutlu olursun canım arkadaşım
Selam kızlarrrrrrrr
biraz geç oldu ama şimdi geldik eve baharım anlatmışşşşşşş canımcım herşeyiiiiiiiii
bugün umuttaydık geçen çok beklediğim için bugünde erken gidelim dedik ama ulun hoca geç gelicekmişş
neysee beklemeye başladık sonra baharlar geldik onlarla vakit geçirdikk gerisini biliyosunuz işteee
süleyman bey ilk beni aldı ve herşeyy çok iyi görünüyooooo gayet iyi dediii...sonra ben hemşireye sordummm kaç yumoş var yani foliküll var diye
oda 14 dediiiiiii ben çokkkkkkkk mutlu oldum baharın dediği gibi öylece kaldım yaniiiii korkuyodum yine olumsuz bişey söyliyecek diye şükürler olsunki herşey iyiymişşşşş
şaşırdımmmmm birdennnnnnn
neyse baharımında yumoşalr gayet iyimişş.. cumartesi kontrolümüz varrrrrr bakalımm ogün neler olucakkkkk
güzelllllllll bi gün geçirdikk havada yağmurluydu serinde gayet güzeldiiiiiiiiiii iğnemizide beraber yaptıkkkk ohhhhh canımlaaaaa
mutluyum ya inş. bundan sonrakii aşamalarda güzelce geçiririzzzzzzzzzz..şimdilik bende herşey iyi görünüyoo allahın izniyle eşimde de sprem çıkarsaaaa.
Dahada mutlu olucammmmm
Slm KiZlar bugun 2 gunum transferin aksam üstünden beri ayakta biraz dursam belim agriyor dizime sizi seklinde vuruyor..ara ara kasiklarimada batma oluyor ağrıtıyor diyebilirim ...hayir olsun sanki hamileyim öyle hissediyorum..ilkinde cok olumsuzum ilk günden beri hep dedim tutmadı diye ve zaten 8. Gun adet oldum..bu sefer cok farklı hislerim hamile oldugumu söylüyor ki ben olumsuz insanımdir bu sefer kendime bile şaşıyorum..
İlkinde hep yattım şimdi yatmıyorum yorulduğumda keyfi uzanıyorum tv izliyorum kaynanam yemek yolluyor hazırlayıp isitip yiyorum kaldırıyorum makinaya diziyorum yatağımı topluyorum yarın dışarı cikcam markete giderim biraz dolaşırım..ilkinde yaptığımın tersini yapıyorum ve mutluyum sanırım en önemlisi bu doktorumda dedi yatmayla olsa 15 gun hiç kaldırmadan yatırırız hastalarımızı ...Ole iste Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın ins..
canım işallah hissettiğin gibidir...allah emeklerimizi boşa çıkarmasın... benim bugün 6.günüm... kasıklarımda batma bi de akıntım var(jel kullanmama rağmen)
yatmamakla iyi yapıyosun dikkat etsen yeter.geçen sefer ben sürekli yatarken en sonunda duvarlara bakıp ağlamaya başlamıştım insanın siniride bozuluyo
Ay neguzel yolu yarilamissin mslh:)
Ben bu sefer ilkinde yaptığımın tersini yapıyorum :)
Sürekli yatinca insan kafayı sıyiriyor bende cok ağlamıştım bu sefer hiç ağlamadım :)
En azından bu seferde olmazsa diycemki en azından test gunüne kdr hayatı zindan etmedim kendime :)
çook çokk çookk sevındımm misafirlerım vardıı bu saatte senden ii haberler almak için açtım pc yi ve havalara uctum resmennn... maaşallahh 4tü, 14 oldu heee süpersinnn ALLAH tamamına erdirsın cnmm çok sevındımmmmmmmmm
kızlar kısmetse yarın transferim olacak. 2 tane yavru bakalım ( tek atımlık ) inşallah tutunurda annelerini mutlu ederler. bu arada baharım ve flazyy yumoşlarınız maşallah çok güzel inşallah içleride dolu dolu olur ve bebiş olarak dönerler size. yarından sonra pek giremeyebilirim kızlar kayınvalide de 2 yatarım herlalde. güzel günlerde buluşmak ümidi ile sevgiyle kalın ( karınlarınız dolsun bebişle )
benim rezerv azlığıydı. 3. gün embriyosu ve 1 tane konuldu
2 gün sonra evine geçeceksen haber alırız senden tatlım...
bende uzun kalırsan bilelim tarihi diye sormuştum...
canım şansın az falan değil sen sonrasını düşünme şuanı düşün...
olmazsa dondurulmuşum yok diye canını sıkma...
şuanda 2 embriyo transferin olacak negüzel bi sonuç bu...
inş bebişlerin seninle olur hiç bırakmazlar seni...
canım aynı dert bizde de var diğer topikteki arkadaşlarım biliyor ama buraya yazmamıştım hiç...
ben öğretmenim eşim özel bi şirkette muhasebeciydi...
şirket zordaydı temmuzun ilk haftası kapandı ve eşim boşta kaldı...
biz balıkesirden istanbula geleceğimiz için yeni bi işede giremedi herzaman izin vermezler diye...
şimdi bebişimizide alıp hayırlısıyla dönersek yeniden iş bakıcak bikaç yer var görüşeceği inş girer birinden birine...
canım bebişlerimiz nasipleriyle gelirler inş...
napalım gücümüz yettiği kadar maddi manevi elimizden geleni yapıcaz...
sen şimdi olumsuzlukları hiç düşünme...
inan ki ben eşimin boşta kalmasını hi takmadım kafaya...
1 senedir bu tedaviyi bekliyorum hiçbişey canımı sıkımaz dedim dediğim gibi oldu hiç düşünmüyorum...
sende buanın tanını çıkar yarın bebişlerin seninle olacaklar...
allah sana bağışlasın onları inş
autumn bebeğin kalp atışlarını göreceksin yakında,ne mutlu sana canım...
Evet canım çok şükür ..sende yakında göreceksin karnında o miniği/minikleri:)
bana afakanlar bastı zaman geçsin ne olucaksa olsun artık :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
7 Ağustos'a az kaldı...
kendini dinleme,dua oku..
Olcağına inan ,olacak inşallah bir kaç gün sonra senin de hamile haberini alacağız...
Bu arada Bahçelivler Medicana mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?