selam kızlar
degerim yavas yaas yukselıyor
rabbım dualarımızı kabul ettı hepınıze cok tesekkur ederım.
bugun 16. gun degerım 135.9 ..
kızlar kısmetse yarın transferim olacak. 2 tane yavru bakalım ( tek atımlık ) inşallah tutunurda annelerini mutlu ederler. bu arada baharım ve flazyy yumoşlarınız maşallah çok güzel inşallah içleride dolu dolu olur ve bebiş olarak dönerler size. yarından sonra pek giremeyebilirim kızlar kayınvalide de 2 yatarım herlalde. güzel günlerde buluşmak ümidi ile sevgiyle kalın ( karınlarınız dolsun bebişle )
gozunaydin canim cok sevindim insallah saglikli artmaya devam eder degerlerin.sevincini doyasiya yasa.selam kızlar
degerim yavas yaas yukselıyor
rabbım dualarımızı kabul ettı hepınıze cok tesekkur ederım.
bugun 16. gun degerım 135.9 ..
Canim benim dollendiklerinden bu yana hepsini evlat kabul ediyor bagrimoza basiyoruz insan ister tabiki hepsinin tutunmasini.ama ne guzek tebrikler keseyiDoktordan yeni geldim..2 kuzucuğumun ikiside tutunmuş bana ama biri gelişememiş..Rabbim bu kuzuma hayırlı ve sağlıklı ömür versin inş... dilerim herkes evladını sağlıkla kucağına alır...bu arada 5hafta5günlükmüş...kalp atışlarını duyamadık,erkenmiş , bidahaki kontrole inş...
Anlamaz miyim canin benim yagmur yuklu bulutlar sadece mutlulugunda ugrasin sana,inan mujdeli haberlerinizi dort gozle bekliyorumdenizfenerim güzel annem , yazdığın güzel sözlere çok teşekkür ederim..
15 ağustos aslan burcu kadını özünde çok duygusaldır,ondan olsa gerek...
benim gözlere bulutlar ve yağmur çok uğrar....
inşallah ben de mutlulukla hamile kalıp,bebeğime kavuşacağım,sizlerle o güzel haberi paylşacağım günün hayaliyle yaşıyorum desem beni sen iyi anlarsın canım benim...
kızlar kısmetse yarın transferim olacak. 2 tane yavru bakalım ( tek atımlık ) inşallah tutunurda annelerini mutlu ederler. bu arada baharım ve flazyy yumoşlarınız maşallah çok güzel inşallah içleride dolu dolu olur ve bebiş olarak dönerler size. yarından sonra pek giremeyebilirim kızlar kayınvalide de 2 yatarım herlalde. güzel günlerde buluşmak ümidi ile sevgiyle kalın ( karınlarınız dolsun bebişle )
canım tansferin hayırlı olsun şimdiden
demek 2 bebiş yerleştirecekler ne güzel inş ikiside tutunurlar sıkıca hiç bırakmazlar annelerini
saol canım benim inş dediğin gibi foliküller dolunur...
aminnnnnnnnn o yumoşlar bizim mis kokulu bebişlerimiz olurlar inş
tamam canım sen kendine dikkat et dualarımız seninle
buarada test tarihin nezaman olacak ??
pazartesi opu olduğuna göre nasıl hesaplanır bilemiyorum ama bana bir şey demediler henüz. ilk fırsatta haber vereceğim inşallah ama 2 gün kayınvalidemde yatacağım. sonra evime geçerim o zaman yazarım.
6 yumoştan 4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi. bu durumda şansım çok az bunu biliyorum korku ile umut arasında gidip geliyorum. nasipten öte hiç bir şey yok onuda biliyorum. olmazsa zaten kendimi maddi manevi hazır hissettiğim bir anda tedaviye başlarım. bu arada geçen cuma eşimin işine son verdi patronu. birde bu sıkıntı çıktı. neyse vardır her şeyde bir hayır diyorum.
gozunaydin canim cok sevindim insallah saglikli artmaya devam eder degerlerin.sevincini doyasiya yasa.
Canim benim dollendiklerinden bu yana hepsini evlat kabul ediyor bagrimoza basiyoruz insan ister tabiki hepsinin tutunmasini.ama ne guzek tebrikler keseyi
gormussun rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Anlamaz miyim canin benim yagmur yuklu bulutlar sadece mutlulugunda ugrasin sana,inan mujdeli haberlerinizi dort gozle bekliyorum
hepinizin namazlarimda da topikteki tum arkadaslar diye dua ediyorum.ve guzel haberlerinize cok seviniyorum.rabbim guzel yuregin gibi
guzel evlatlar versin sana ve tum arkadaslarima.
herkesi opuyorum iyi geceler
pazartesi opu olduğuna göre nasıl hesaplanır bilemiyorum ama bana bir şey demediler henüz. ilk fırsatta haber vereceğim inşallah ama 2 gün kayınvalidemde yatacağım. sonra evime geçerim o zaman yazarım.
6 yumoştan 4 tanesi olgun çıktı. 2 tanesi döllendi. bu durumda şansım çok az bunu biliyorum korku ile umut arasında gidip geliyorum. nasipten öte hiç bir şey yok onuda biliyorum. olmazsa zaten kendimi maddi manevi hazır hissettiğim bir anda tedaviye başlarım. bu arada geçen cuma eşimin işine son verdi patronu. birde bu sıkıntı çıktı. neyse vardır her şeyde bir hayır diyorum.
2 gün sonra evine geçeceksen haber alırız senden tatlım...
bende uzun kalırsan bilelim tarihi diye sormuştum...
canım şansın az falan değil sen sonrasını düşünme şuanı düşün...
olmazsa dondurulmuşum yok diye canını sıkma...
şuanda 2 embriyo transferin olacak negüzel bi sonuç bu...
inş bebişlerin seninle olur hiç bırakmazlar seni...
canım aynı dert bizde de var diğer topikteki arkadaşlarım biliyor ama buraya yazmamıştım hiç...
ben öğretmenim eşim özel bi şirkette muhasebeciydi...
şirket zordaydı temmuzun ilk haftası kapandı ve eşim boşta kaldı...
biz balıkesirden istanbula geleceğimiz için yeni bi işede giremedi herzaman izin vermezler diye...
şimdi bebişimizide alıp hayırlısıyla dönersek yeniden iş bakıcak bikaç yer var görüşeceği inş girer birinden birine...
canım bebişlerimiz nasipleriyle gelirler inş...
napalım gücümüz yettiği kadar maddi manevi elimizden geleni yapıcaz...
sen şimdi olumsuzlukları hiç düşünme...
inan ki ben eşimin oşta kalmasını hi takmadım kafaya...
1 senedir bu tedaviyi bekliyorum hiçbişey canımı sıkımaz dedim dediğim gibi oldu hiç düşünmüyorum...
sende buanın tanını çıkar yarın bebişlerin seninle olacaklar...
allah sana bağışlasın onları inş
canım sıkma canını , çok daha iyi bir işe girmesi için Rabbim bu kapıyı kapatmıştır,çok daha güzel kapılar açılır önünde eşinin emin ol...
rahat ol,eşine müjdeli haberler vereceksin inşallah,o da sevincinden havalara uçacak...
kızlar merhaba
sonucumu sabah aldık ve negatif,
biraz üzüleyim, ağlayayım, sonra 7 tane daha bebeğim bekliyor,
onlar için hazırlık yapmam lazım, hepiniz için dua edicem, inşallah pozitif sonuçlarınızı okurum,
birde dondurulmuş tedaviye ilk kez başlıyacağım, süreç konusunda hiç bilgim yok, bilgi verirseniz çok sevinirim,
üzülmenin faydası yok önümüze bakıcaz
amin inşallah doğru söylüyorsun Allah başka kapılar açacaktır belki bebişler kısmeti ile gelecektir. önce bebişlerimiz ben de onu düşünüyorum. opuya girdiğimde bu işlerin ne kadar zor olduğunu anladım. sonra anneliğin ne kadar kutsal olduğunu düşündüm. annelik tüm zorluklara değer. yolumuz açık olsun hepimizin inşallah. tez zamanda bu duyguyu tadarız. sizleri çok seviyorum.( bu arada baharcığım meslektaşız ben sadece 5 beden büyükleri ile ilgileniyorum
inşallahhh canımm benimmm senin sorun neydi kaç embrio ve kaçıncı gün embriyosuydu
allahım kucağına almayıda nasip etsin sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?