Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar beni de ekleyin listeye lütfen
31/35 6 yıl azosperm 4. denemem transferin 5. günü
beklemek çok zor

canım transferin hayırlı olsun inş kavuşursun bebişine...
canım öncelikle eksik bilgilerinide yazman gerekiyr...
önceki denemelerini nerde oldu ??
şimdiki denemen nerde oldu ??
transfer tarihin ??
bunlarıda yaz sonra eklerim...

haklısın canım..
embriyo sayıma göre dondurmayı düşünücem artık..
fazla heyecanlandm sanırım..
ama haklısınız iğne aşamasını atlayıp direk transfere geçmek çok daha iyi..
bu arada gözün aydın canım bebeğini sağlıkla kucağına al inşallah darısı başımıza..

canım daha ne olsun
biz yarın 8. iğnemizi yapıcaz flzaskla...
9. günde kontrole gidicez...
salı günü falan opu olur diye düşünüyoruz ama bakalım herşey cumartesi belli olur...

baharcım senin kısa protokol müydü? ben bi haftadır lucrin kullanıyorum doktor bir hafta içinde adet görürsün demişti ama ben de tık yok hala panikledim

Kızlar yumurtalarınızın yumurtalıklara göre sayısını merak ediyorum. Sağ da mı yoksa sol da mı fazla oluştu? Ya da her ikisinde de sayı birbirine yakınmıydı?

off kızlarr yaa ben çok pimpirikli oldum yaa birde pimpiriklendikçe başıma bişeler geliyor. biraz önce unutupp tüp bebeği falann kuzenim var 5 yaşında yerden tutup onu kaldırdımm ya sonradan aklıma geldii ama çok moralim bozuldu yaaa

Ben transferden 3 gün sonra yataktan korkuyla bi uyandım tabi transferi unuttuğum için çok tehlikeli bir şekilde fırlamış oldum sonra çok vicdan yaptım. Sonra transferin 5. günü iftara misafirler geldi bütün gün yemek yaptım sonra masayı hazırladım herkes yedikten sonra masayı kaldırırken unuttum kaç tane porselen tabağı üst üste koydum taa mutfağa kadar taşıdım, mutfakta hemen bıraktım ama iş işten geçmişti sonra yine vicdan yaptım, sonrasında yine hep raflara uzandım vicdan yaptım, Sonra internetten araştırdım ağır taşımak ve uzanmak hamile kadının beline çok zarar verirmiş ama bebeğe zarar vermezmiş, tabi yinede dikkatli olmak gerekiyor diye yazıyordu. Benim test günüm cumartesi günü eğer bunca dikkatsizliğe benim bebiş tutmuşsa sende rahatlarsın o zaman :))))

:)) inşallahh pozitif olur canım yaaa bende öyle işye bugün emek falanda yaptımm 10-15 kiloluk kuzenide kaldırdımm dediğin gibi insan vicdanen rahatsız oluyor

:)) inşallahh pozitif olur canım yaaa bende öyle işye bugün emek falanda yaptımm 10-15 kiloluk kuzenide kaldırdımm dediğin gibi insan vicdanen rahatsız oluyor

Rahat ol canım, inan ki eğer tutacağı varsa hiç bir şey engel olamaz, tabi sen yinede bundan sonra dikkat et. Şimdi vicdan yapıp stres yapma. Ben asıl vicdanı sigarada yapıyorum. Malesef 3-4 tanede olsa sigara içiyorum. İlk transferde tamamen bırakmıştım ama tutmamıştı. Çünkü sigarasızlık aşırı sinir stres yapmıştı şimdi ise 3-4 tane içiyorum stres yapmıyorum ama bu defada vicdan yapıyorum. Neyse hamile olduğumu öğrenirsem niyetim tamamen bırakmak.

inşallah hamilesindir de bırakırsın canımm

Merhaba arkadaşlar,
Hepimizin tedavisi hayırlı olur ve sağlıklı bebeklere kavuşuruz inş...
ALLAH'ın izniyle....

Bilgilerimi Tabloya ekleyebilirseniz çok sevinirim...
:)

ilknuray 30-32 Sperm Morfoloji bozukluğu 2 kere Bahçeci-Umut tüp bebek merkezi Bahçeci-Umut tüp bebek merkezi Transferi gerçekleşti sonucunu bekliyor.
Test tarihi:9 ağustos…

canım o dediğin olmuyor.bende transferden sonra bırakcam dedim.sonra stres yapıyor dedim senin gibi 3-4 tane içtim.sonuç aldım hala devam ama çok kötü hissediyorum kendimi

baharcım senin kısa protokol müydü? ben bi haftadır lucrin kullanıyorum doktor bir hafta içinde adet görürsün demişti ama ben de tık yok hala panikledim

canım benimki uzun protokoldü bende 21.günde lucrinle başladım adet geciktiyor paniklemene gerek yok canım benim de 3 gün falan gecikmişti

canım o dediğin olmuyor.bende transferden sonra bırakcam dedim.sonra stres yapıyor dedim senin gibi 3-4 tane içtim.sonuç aldım hala devam ama çok kötü hissediyorum kendimi

slm kızlar bu topikte sadece siğarayı bırakma çabasında olan bi benim sanıyodum iftardan sonra aranıyorum bende tedavime nerdeyse 10 gün kaldı bırakamadım bi türlü ama genelde tedavi başında ilk iğneyle birlikte bırakıyorum 1-2 tane arada kaçamak yaptıgım oluyor ama transferden sonra test gününe kadar asla içmiyorum.gerçi tutacagı varsa içerkende tutuyor .intenette okudugum kadarıyla bırakamayanlar için en azından yumurta toplama gününden önceki günden itibaren kesinlikle içmeyin yazıyodu.belkide o etkiledi beni beni bilmiyorum ama içmesek çok daha rahatlıcaz.allah hepimizi kurtarsın şu illetten.

Kızlar yumurtalarınızın yumurtalıklara göre sayısını merak ediyorum. Sağ da mı yoksa sol da mı fazla oluştu? Ya da her ikisinde de sayı birbirine yakınmıydı?

canım benim sağda 2 solda 6 tane yani sol daha fazla ama zaten ilk baktığında tedaviden önce sağ tarafında rezerv az demişti ulun hoca bana

günaydın kıslaarrrr....
akşam yine doldurmuştur kızlar buraları şimdi okurda okurum derkennn anammmm nerdeyse hiç bişi olmamış...
ay noolduk ki???
hemen hemen %90'ın tedavisi bitti tabe beklemeye geçti, biz bölee 3-5 kişi kaldık hala eski usul iğne yapan, heç bizi sallamıyonuz demi

ayyy ıssızlaşmış akşam buralar içim kederlendi yaaa....
acaba dolunayın etkisi mi???

neysem, eski hızımıza kavuşmak dileği ile
2 gündür bebiş haberi alamadık belki onunda etkisi var (gerçi arada bi tane komşu topikten getirdi müjde bahar onu atlamaym) ama bugün 2 tane güzel haber alarak eski şenlikli bol tey teyli günlerimize dönelim bi çabukkk....

herkese bi hamilişişko düşsün artanları komşu topiklere dağıtırız. (da onlar tabağı boş göndermemek için içine ne koyarlar merak ettim )

güzel bir gün olsun
öpüyorum hepinizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…