kızlar beni de ekleyin listeye lütfen
31/35 6 yıl azosperm 4. denemem transferin 5. günü
beklemek çok zor
saçmalama lütfen bu tedavinin en şanslıolduğumuz yanı dondurma işlemi.bak ben ilk negatifimden 2 ay sonra dondurulmuşlarla hamileyim...sakın hem canlı ve sağlıklı embvriyolarını dondurtmuycan da ölsünlermii...bi dahamı yiyicen o hormon iğnelerini vücudunada yazık malesef kabul etmek istemesende şansımız %40 pozitif kadar negaitifide var bu işin..
canım daha ne olsun
biz yarın 8. iğnemizi yapıcaz flzaskla...
9. günde kontrole gidicez...
salı günü falan opu olur diye düşünüyoruz ama bakalım herşey cumartesi belli olur...
off kızlarr yaa ben çok pimpirikli oldum yaa birde pimpiriklendikçe başıma bişeler geliyor. biraz önce unutupp tüp bebeği falann kuzenim var 5 yaşında yerden tutup onu kaldırdımm ya sonradan aklıma geldii ama çok moralim bozuldu yaaa
Ben transferden 3 gün sonra yataktan korkuyla bi uyandım tabi transferi unuttuğum için çok tehlikeli bir şekilde fırlamış oldum sonra çok vicdan yaptım. Sonra transferin 5. günü iftara misafirler geldi bütün gün yemek yaptım sonra masayı hazırladım herkes yedikten sonra masayı kaldırırken unuttum kaç tane porselen tabağı üst üste koydum taa mutfağa kadar taşıdım, mutfakta hemen bıraktım ama iş işten geçmişti sonra yine vicdan yaptım, sonrasında yine hep raflara uzandım vicdan yaptım, Sonra internetten araştırdım ağır taşımak ve uzanmak hamile kadının beline çok zarar verirmiş ama bebeğe zarar vermezmiş, tabi yinede dikkatli olmak gerekiyor diye yazıyordu. Benim test günüm cumartesi günü eğer bunca dikkatsizliğe benim bebiş tutmuşsa sende rahatlarsın o zaman :))))
:)) inşallahh pozitif olur canım yaaa bende öyle işye bugün emek falanda yaptımm 10-15 kiloluk kuzenide kaldırdımm dediğin gibi insan vicdanen rahatsız oluyor
Rahat ol canım, inan ki eğer tutacağı varsa hiç bir şey engel olamaz, tabi sen yinede bundan sonra dikkat et. Şimdi vicdan yapıp stres yapma. Ben asıl vicdanı sigarada yapıyorum. Malesef 3-4 tanede olsa sigara içiyorum. İlk transferde tamamen bırakmıştım ama tutmamıştı. Çünkü sigarasızlık aşırı sinir stres yapmıştı şimdi ise 3-4 tane içiyorum stres yapmıyorum ama bu defada vicdan yapıyorum. Neyse hamile olduğumu öğrenirsem niyetim tamamen bırakmak.
Transferinin kaçıncı günündesin canım?
Ben 6. Günümdeyim ve aynen adet sancılarım var...
Rahat ol canım, inan ki eğer tutacağı varsa hiç bir şey engel olamaz, tabi sen yinede bundan sonra dikkat et. Şimdi vicdan yapıp stres yapma. Ben asıl vicdanı sigarada yapıyorum. Malesef 3-4 tanede olsa sigara içiyorum. İlk transferde tamamen bırakmıştım ama tutmamıştı. Çünkü sigarasızlık aşırı sinir stres yapmıştı şimdi ise 3-4 tane içiyorum stres yapmıyorum ama bu defada vicdan yapıyorum. Neyse hamile olduğumu öğrenirsem niyetim tamamen bırakmak.
baharcım senin kısa protokol müydü? ben bi haftadır lucrin kullanıyorum doktor bir hafta içinde adet görürsün demişti ama ben de tık yok hala panikledim
canım o dediğin olmuyor.bende transferden sonra bırakcam dedim.sonra stres yapıyor dedim senin gibi 3-4 tane içtim.sonuç aldım hala devam ama çok kötü hissediyorum kendimi
Kızlar yumurtalarınızın yumurtalıklara göre sayısını merak ediyorum. Sağ da mı yoksa sol da mı fazla oluştu? Ya da her ikisinde de sayı birbirine yakınmıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?