Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

kızlar ben o jeli iki gündür kullanıyorum daha
siz geri geliyor diyorsunuz benden de hiç birşey geri gelmiyo sorun bende mi acaba yoksa ilerleyen zamanlardamı öyle oluyo:44:

merak etme cnm normal...

siz geri geliyor diyorsunuz benden de hiç birşey geri gelmiyo sorun bende mi acaba yoksa ilerleyen zamanlardamı öyle oluyo:44:

canım ben o jeli yumurta toplamadan buyana kullanıyorum jel test günümü beklerken siyah bir şekilde gelmişti doktor önemli değil oksitlenmiştir jel demişti...ama 2 gündür çok açık pembe geliyor korkuyorumda acaba kanama felanmı başlıyacak diye ağrım felanda yok sadece kasıklarımda batmalar var..

Cnm benim ikinci denemem bu
İlki negatifti
Tuvalete gidince pencereyle silinde gelirdi normalde böle durduk yere foş diye Şule gelmezdi...
Normal olan hangisi anlamadım bende

Cnm benim ikinci denemem bu
İlki negatifti
Tuvalete gidince pencereyle silinde gelirdi normalde böle durduk yere foş diye Şule gelmezdi...
Normal olan hangisi anlamadım bende

Selam kızlar.
Oya ve xbettyx'den umarım pozitif sonuç alırız ..hamilemiz 19'a yükselir...Ramazan ayının bu hayırlı Cuma günü..AMİN.

kızlar o jeli ben defalarca kullandığım için merak etmeyin...başlarda az gelir gelende açık renk olur..uzun süre kullanınca birikenler parça parça ve koyu renk gelir.. korkmayın,stres yapmayın...

merhaba arkadaşlar inşallah bu güzel mübarek günde haber bekleyenlerden hayırlı haberler alırız ben dün ikinci testi yaptırdım ama size yazamadım üstümden kamyon geçmiş gibiydi paso yattım üşüttüm mü nedir anlamadım her neyse sonuç 418 çıktı ama kalp seslerini ya da sesini duymadan rahat edemicem galiba dua edin nolur yine dış gebelik olmaasın.benim dualarım sizinle bi de burdaki hamilişkolar başka topiklere katıldılar mı acaba ???? sizleeri seviyorummmm kuzulaaarrrr

canım çıkar aklından artık olumsuz şeyleri gayet güzel artıyo işte...allahın izniyle kesesini kalp atışınıda görüceksin...
olmadı keseyi görmek için erken git doktora sonra kalp atışıiçin gidersin...

İlk tup bebekte iki kez emstrofem alıyordum doktor 3 yaptı ins busefer gebelik yoksa bile kan testi yapabilirim

aslında olumsuz olucaksa şahsen ben test yapmadan öğrenmeyi tercih edebilirim...bekleyip bekleyip olumsuz sonuç almak çok zor...
allah hepimiz için hayırlısını nasip etsinn....

canım sen niye bu kadar stres yaptın estrofem kullanmıyo musun? o ilacı kullanırken adet olamazsın ki?

bu ilacı bende kullanıyorum o yüzden merak ettim bu ilacı kullanırken neden adet olmuyoruz? bana dr.um adet olana kadar yada hamileliğin belli olana kadar içeceksin demişti de ben mi yanlış anladım acaba?

canım o dediğin olmuyor.bende transferden sonra bırakcam dedim.sonra stres yapıyor dedim senin gibi 3-4 tane içtim.sonuç aldım hala devam ama çok kötü hissediyorum kendimi

Öyle olmayacağını yada çok zor olacağını biliyorum aslında ama kendimi kandırıyorum işte. İnşallah hamile kalır kalmaz mide bulantılarım başlar sigaradan tiksinirimde bırakırım diyorum. İnşallah sende öyle olursun. Bir de daha yeni hamilesin göbişin falan yokya o yüzden hamile gibi hissetmiyorsun kendini biraz belirtiler başlayınca vicdan yaparsın içemezsin zaten.

ilerleyen zamanlarda olabilir canım sanada telaş etme güzel çözülüyor demekki ilacın.benimde çok nadiren olutor hatta jel kapsülünün ucunda geri geliyor.bide o geleceği zaman kasıklarımda ağrı oluyor.önemli bişey değil o merak etme.

bu ilacı bende kullanıyorum o yüzden merak ettim bu ilacı kullanırken neden adet olmuyoruz? bana dr.um adet olana kadar yada hamileliğin belli olana kadar içeceksin demişti de ben mi yanlış anladım acaba?

o ilaç rahmin kalınlaşmasını sağlıyo o yüzden regl olamıyosun cnm...test yapılana kadar ilaçlarını kullanıyosun negatif sonuç alırsan bırak ilaçları diyolar.bi kaç güne kadar regl oluyosun...

Hamile annalerimiz size çok özendim şu an...
Ne güzel inşallah ben de hamile kalırım da böyle sohbetler ederiz beraber...:119:

Birinci tedavide yumurta toplamadan 3 gün sonra transfer oldu ve jeli kullanmaya başladım. 12 gün boyunca jelin geri gelen kısmı pembeydi. Bu defa hiç pembe gelmedi hep bembeyaz geldi. Sanırım yumurta toplamadan kaynaklanan bir durum. Çünkü transfere başlamadan bir gün öncesine kadar hafif hafif kananamam vardı. Ben ondan olduğunu düşünüyorum. Benimde jel artık neredeyse tamamı geri geliyor ona sinir oluyorum. Bir işe yaramıyor bu yüzden diyorum.

Hemşire bana jeli yaptıktan sonra 15 dakika yat, sonra yarım saat yürü yoksa jelin hepsi geri gelir işe yaramaz demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…