Slm KiZlar bsy sorcam transferimin 4. Gunu bugun sabah üstü uyurken birden fosur fosur giden akıntının şiddetine uyandım dedim kesin adet oluyorum ta kalçama kdr gitti su gibi şey...bı baktım iç çamaşırım boydan boya islanmis beyaz tortular var tmm jelin kalıntıları o tortular...ama bende hiç bukdr su gibi akinti olmazdı uykumdan uyandım o derece ..ilk tup bebekte su gibi akinti olurdu ama hissetmedim bile..
Sizdede böle oldumu hiç
Hayırlı cumalar kızlar...bir şey soracaktım crionne jel kullanıyorum ve çok açık pembe geliyor jelden kalanlar..böyle birşey yaşayan varsa yazabilirmi kafam karıştı kanama başlangıcımı yoksa jelin etkisimi diye..2 gündürr pembemsi geliyor jel...
Hayırlı cumalar kızlar...bir şey soracaktım crionne jel kullanıyorum ve çok açık pembe geliyor jelden kalanlar..böyle birşey yaşayan varsa yazabilirmi kafam karıştı kanama başlangıcımı yoksa jelin etkisimi diye..2 gündürr pembemsi geliyor jel...
kızlar ben o jeli iki gündür kullanıyorum daha
siz geri geliyor diyorsunuz benden de hiç birşey geri gelmiyo sorun bende mi acaba yoksa ilerleyen zamanlardamı öyle oluyo:44:
siz geri geliyor diyorsunuz benden de hiç birşey geri gelmiyo sorun bende mi acaba yoksa ilerleyen zamanlardamı öyle oluyo:44:
merak etme cnm normal...
Cnm malesef o ilacı kullanırken bile adet oluyorsun ilk tup bebekte 8. Gunde adet oldum...şimdi ikinciyi yaptırdım elim yüreğimde adet Olcam diye
ama canım daha öncede kullandım ben o ilaçları negatifi aldıktan sonra ilaçları bırak dediler bi kaç gün sonra oldum...
merhaba arkadaşlar inşallah bu güzel mübarek günde haber bekleyenlerden hayırlı haberler alırız ben dün ikinci testi yaptırdım ama size yazamadım üstümden kamyon geçmiş gibiydi paso yattım üşüttüm mü nedir anlamadım her neyse sonuç 418 çıktı ama kalp seslerini ya da sesini duymadan rahat edemicem galiba dua edin nolur yine dış gebelik olmaasın.benim dualarım sizinle bi de burdaki hamilişkolar başka topiklere katıldılar mı acaba ???? sizleeri seviyorummmm kuzulaaarrrr
İlk tup bebekte iki kez emstrofem alıyordum doktor 3 yaptı ins busefer gebelik yoksa bile kan testi yapabilirim
canım sen niye bu kadar stres yaptın estrofem kullanmıyo musun? o ilacı kullanırken adet olamazsın ki?
canım o dediğin olmuyor.bende transferden sonra bırakcam dedim.sonra stres yapıyor dedim senin gibi 3-4 tane içtim.sonuç aldım hala devam ama çok kötü hissediyorum kendimi
bu ilacı bende kullanıyorum o yüzden merak ettim bu ilacı kullanırken neden adet olmuyoruz? bana dr.um adet olana kadar yada hamileliğin belli olana kadar içeceksin demişti de ben mi yanlış anladım acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?