Genelde moralim bozulsa boğazım böyle olur. Ya da soğuk su içmemden oldu. Ihlamurum var galiba hemen yapayım
sagol canim Insallah 12.de seninde hayirli haberlerini alicas az kaldi
Canım neden moralin bozuk bilmiyorum ama,lütfen inancını,motivasyon ve moralini yüksek tut...
%100 başarı şansı da verseler Rabbim ol derse olacağız anne hepimiz...
Bak Ramazan ayındayız bu rastlantı olamaz,biz inşallah seçilmiş anneleriz...
mermem suresi,yasin,salat-ı tefriciye oku....ama önce 2 rekat namaz kıl ve bol dua et ,gece namazı kıl ....
dua ferahlatıyor ve Rabbimize yakın oluyoruz,yakın oldukça kuruntu ve vesfeseden kutuluyoruz...
lütfen kendine iyi bak...
doğacak bebeğin için bitanem...
canim bende de var bogaz agrisi 2 gundur bunyemiz zayif dusuyor sanirim ondan oluyor.
benim onceki denemelerimde de bogazim agrimisti..
gecmis olsun,
ben yatmadan sutu hic sevmedigim halde,balli sut iciyorum bebislerim icin
canım benimki uzun protokoldü bende 21.günde lucrinle başladım adet geciktiyor paniklemene gerek yok canım benim de 3 gün falan gecikmişti
Teşekkür ederim canım. Biraz yürüdüm iyi geldi. Bir fincan ıhlamur içeceğim. Gerçi esim içme dedi ama boğazım şişti iyice. Moralim bir iyi bir kötü. Merakla bekliyorum. Nasip tabi ki ama bu kez olsun diyor iste insan.
yarın ayağa kalkıyorumartık gündelik hayatıma geri dönücem. 9 gün sonrada müjdeli haberlerle gelicem yanınız :)
biz nisan annelerimi olucaz şimdi :)
biz nisan annelerimi olucaz şimdi :)
nasilsin canim nasil hissediyorsun kendini
20 Nisan annesiyim hey oooo
hoşbulduk canım :)))
göz atıyordum bizim topik sesleşince başka konulara bakayım dedim
iyiyim sen nasılsın cnm
aralarda kasık ağrısı gibi bişeyler oluyor ama sende de varmı?bide şişkinlik var 3. günüde bitirdim bakalım hayırlısyla
bennce iyim cok sukur canim.
bende de ara sira adet sancilari oluyor.
bel agrisi cok az.oyle canim ya hayirlisi bakalim.
siskinlik yok bende.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?