tebrik ederim canım, Allah kucağına sağlıklı almayı nasip etsin,sevgiler...
Insallah biran önce herkesden müjdeli haberleri alirizkayracım canım benimmmmmmmmmmmm alllah razı olsun duaların için
canım ben daha devam ediyorum tedaviye istanbuldayız...
8. iğnemi yaptım bugün yarın 2. kontrolüm var...
pazartesi salı opu olur heralde...
inş müjdeyi en kısa zamanda veririm hepinize canım
dualarını eksik etme öpüyorum seni de yiğenimide
kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz
gözün aydın canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahhkizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........
Canım sana da çok sevindim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem...
oo süper bir ikizz birde hamile haberi çok güzel
tebrkler kızlar..
benımde degerım 312 ye yukselmıs doktor ıyı dedı...
canım benim çok sağol sende en kısa zamanda bebişini görürsün inşallahhHayirli aksamlar arkadaslar,bugun cok halsizdim yazamadim
allahima sukurler olsun cok guzel gelismeler olmus
hderya hilbur oya mirage kizlar hepinizi tebrik ediyorum
cok sevindim.
kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........
kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........
sagol canim darisi dondurulmuslarla senin basina!! InsallahTebrikler cnmm,,,sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
canim gozun aydinnnnnnn
sagol canim darisi dondurulmuslarla senin basina!! Insallah
maşallah bu ay inşallah hepimiz hamileyiz
ayşegül sen de mi hamilesin?
benim tst tarihim 12 ağustos. Ramazanın bereketi diye düşünüyorum. 15 tane hamile var listede. inşallah bizde öyleyizdir. ben olumlu düşünüyorum. ikisini de kucağıma alıcam İnşallah
kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz
bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama diğer aylara göre hamilelik oranı bu ay daha yüksek gibi.
arkadaşlar xbettyx arkadaştan haber var mı? inşallah müjdeli haber.
ateşin yok...Kızlar bana akıl verin. Dün Migrenim tutmuştu hala devam ediyor. Boğazımda ağrıyor. Ateşim 36.8 ilaç icsem mı bilemedim
ateşin yok...
doktoruna danışmadan da sakın ilaç alma..
bol limonlu bir ıhlamur iç canım ,içine de elma kabuğu doğr,AMA LİMON VE ELMA KABUĞUNU VE IHLAMURU SU KAYNADIKTAN SONRA İLAVE ETMEWYİ UNUTMA...,
DİKKAT ET KENDİNE
KLİMA MI ÇARPTI ACABA BİTANEM..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?