Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Insallah biran önce herkesden müjdeli haberleri aliriz49:

kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz

vaayy topiğimizin ilk ikizleriii gözün aydın tatlım....benim de biri tutunamamıs hayırlısı sağlıklı olsunlar da gerisi hiiçç önemli değil
kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........
gözün aydın canımmm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahh

Canım sana da çok sevindim...
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bitanem...

çok tesekkürler canım Rabbim sizlere nasip eder inşallahh dualarımdasınız...
oo süper bir ikizz birde hamile haberi çok güzel
tebrkler kızlar..
benımde degerım 312 ye yukselmıs doktor ıyı dedı...

tatlım ne güzel bi değer hamişliğin tadını çıkarabilirsin artık rahaattt raahaattt
Hayirli aksamlar arkadaslar,bugun cok halsizdim yazamadim
allahima sukurler olsun cok guzel gelismeler olmus
hderya hilbur oya mirage kizlar hepinizi tebrik ediyorum
cok sevindim.
canım benim çok sağol sende en kısa zamanda bebişini görürsün inşallahh
bu da ayrı heyecanmıss

sagol canim darisi dondurulmuslarla senin basina!! Insallah

Miramixmirage degerine coook sevindim. Guzel guzel artislar ins. İkiz demek ya superrrr Allah tamamina erdrsin ins .oyacim hayirli olsun hwpiniz umut oldunuz bize
kanbar sevgili akadasim ben arapca bilmiyorum bu yuzden meryem suresini arayip durdum sonra hani kucuk dua kitaplari oluyo salati tefriciye falan yazi ona baktim ama yok bulamadim sonra bugun cepten tam kk ya girecwktim tam sayfaya basarken yanlislikla 601e basmisim bi baktim meryem auresi onumde. Nasilsa ben o sayfayi hic gormemesim sonra hemen abdest alip okudum sanad dua ediyorum ALlah emeklerimizi bosa cikarmasin tez elden bu sefer hakkimizda hayirli kilip bizi anne yapsin:))))))

benim tst tarihim 12 ağustos. Ramazanın bereketi diye düşünüyorum. 15 tane hamile var listede. inşallah bizde öyleyizdir. ben olumlu düşünüyorum. ikisini de kucağıma alıcam İnşallah

canım topiğimiz 66 kişi ,hamilemiz 18 oldu,biri de ikiz...
darısı başımıza bitanem...

kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz...kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz....kızlarrrrr ikiz...ikiz .ikizzzz

MAAŞALLAH CNMMM
HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL İKİZLERRRRRRRRRmişşş

kizzzzlar hilburdan sonra bitanede ben size bu mübarek günde güzelllll bi haber verim HAMILEYIM Rabbime sükürler olsun...........

Gözünaydın cnmm hayırlı olsunnnnnn ..
rabbim tamamına erdirsinnnnnnnn
darısı başımızaaaaaaaaaa

bana mı öyle geliyor bilmiyorum ama diğer aylara göre hamilelik oranı bu ay daha yüksek gibi.

nazar:maaşallaem en bereketli topik bizim topik canım,yanılmıyorsun...ben Ramazan Ayının nuruna,bereketine yoruyorum...bir de bizim topiktekile hep iyi niyetli,iyi kalpli,inancı ve motivasyonu çok yüksek kişilerden oluşuyor,bu pozitif enerji de hepimize yayıldıkça,hamilelerimiz çoğalıyor...

Kızlar bana akıl verin. Dün Migrenim tutmuştu hala devam ediyor. Boğazımda ağrıyor. Ateşim 36.8 ilaç icsem mı bilemedim

Kızlar bana akıl verin. Dün Migrenim tutmuştu hala devam ediyor. Boğazımda ağrıyor. Ateşim 36.8 ilaç icsem mı bilemedim
ateşin yok...
doktoruna danışmadan da sakın ilaç alma..
bol limonlu bir ıhlamur iç canım ,içine de elma kabuğu doğr,AMA LİMON VE ELMA KABUĞUNU VE IHLAMURU SU KAYNADIKTAN SONRA İLAVE ETMEWYİ UNUTMA...,
DİKKAT ET KENDİNE
KLİMA MI ÇARPTI ACABA BİTANEM..

Genelde moralim bozulsa boğazım böyle olur. Ya da soğuk su içmemden oldu. Ihlamurum var galiba hemen yapayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…