kizlar ben niye buraya katilmadimki :)) bende temmuzda baslamis oldum haziran sonu yani :)) araniza alirsiniz insallah
kızlar bu anestezi nasıl bişi :2::2::2: böyle uyutulunca zifiri karanlık gibi mi oluyor :18::18::18::18: beni nedense tek korkutan anestezi
canım iyi ki yaptın da bizi de mutlu ettin bitanem.
çok ama çok sevindim..
o kadar da kuruntu yapmıştın..
bak aldın güzel haberi bitanem...
cumanın ramazanın hayrı....
Canımmmmmmm bizim topiktee kutladım ama burdan da yazayımmmmmmm
gözünnnnnnnnnn aydın tatlımm rabbim tamamına erdirsinn....
çokkkkkkkkkkk mutlu oldum cnm yaaaaaaaaa umut oluyosunuzzz banaaaaaaaa
inşş bizde yaşarız en kısa zamandaaaa
hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
rabbim nazarlardan saklasın
Aumut acaba 10.gun degerin kacti?
yok canım uyuyorsun uyanıyorsun. hatta ben narkoz yemeyi çok seviyorum hafif kafa yapıyor bende çeneme vuruyor sürekli konuşma isteği oluyor. çakırkeyf hali yani. tabi başkasında farklı bir hal yapabilir.
. .. .
yok canım uyuyorsun uyanıyorsun. hatta ben narkoz yemeyi çok seviyorum hafif kafa yapıyor bende çeneme vuruyor sürekli konuşma isteği oluyor. çakırkeyf hali yani. tabi başkasında farklı bir hal yapabilir.
Allah razı olsun canım, inşallah 12 ağustosta seninde güzel haberini alacağız.
sağol canım. ben bu kelimeyi yazmak için çok bekledim. şimdi her yere yazıyorum:)
merkezden çıkarken ayağımı sürüdüm, sizde peşimden geleceksiniz en kısa zamanda :)
amin canım, allah razı olsun.
62 çıktı canım. pazartesi tekrar yapılacak.iki katına çıkması lazımmış.
Allah razı olsun canım, inşallah 12 ağustosta seninde güzel haberini alacağız.
sağol canım. ben bu kelimeyi yazmak için çok bekledim. şimdi her yere yazıyorum:)
merkezden çıkarken ayağımı sürüdüm, sizde peşimden geleceksiniz en kısa zamanda :)
amin canım, allah razı olsun.
62 çıktı canım. pazartesi tekrar yapılacak.iki katına çıkması lazımmış.
Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.
yani olumlu mu oldu test?
Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.
çok yaşa sen Ayşegül, sevecek şey mi bulamadın:)
yiğenimiz naralar atarak doğmasın sonra:)
evet canim 3 hafta önce yaptirmistim ve degerim 35 di sonradan cikti degerim cok korkmustum cünkü 35 cok az bi rakam ama degerim cikti cok sükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?