Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

massallah massallah nazar degmesin burasi hamislerle dolmus allahim dahada artirsin insallah hayirlisiyla insallah allahim olmayan herkese nasip etsin insallah

kizlar ben niye buraya katilmadimki :)) bende temmuzda baslamis oldum haziran sonu yani :)) araniza alirsiniz insallah

canım benim o zaman sen haziran yopiğindensin...
burası sadece temmuzda tedaviye başlayanların topiği..
ama her zaman bekleriz bitanem...

kızlar bu anestezi nasıl bişi :2::2::2: böyle uyutulunca zifiri karanlık gibi mi oluyor :18::18::18::18: beni nedense tek korkutan anestezi

yok canım uyuyorsun uyanıyorsun. hatta ben narkoz yemeyi çok seviyorum hafif kafa yapıyor bende çeneme vuruyor sürekli konuşma isteği oluyor. çakırkeyf hali yani. tabi başkasında farklı bir hal yapabilir.

canım iyi ki yaptın da bizi de mutlu ettin bitanem.
çok ama çok sevindim..
o kadar da kuruntu yapmıştın..
bak aldın güzel haberi bitanem...
cumanın ramazanın hayrı....

Allah razı olsun canım, inşallah 12 ağustosta seninde güzel haberini alacağız.

sağol canım. ben bu kelimeyi yazmak için çok bekledim. şimdi her yere yazıyorum:)
merkezden çıkarken ayağımı sürüdüm, sizde peşimden geleceksiniz en kısa zamanda :)

hayırlı olsun canım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı da nasip etsin
rabbim nazarlardan saklasın

amin canım, allah razı olsun.

Aumut acaba 10.gun degerin kacti?

62 çıktı canım. pazartesi tekrar yapılacak.iki katına çıkması lazımmış.

Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.

yok canım uyuyorsun uyanıyorsun. hatta ben narkoz yemeyi çok seviyorum hafif kafa yapıyor bende çeneme vuruyor sürekli konuşma isteği oluyor. çakırkeyf hali yani. tabi başkasında farklı bir hal yapabilir.

ben çok korkuyorum bakalım bir kere geçirince ikinciye korkmam herhalde :26::26::26:

çok yaşa sen Ayşegül, sevecek şey mi bulamadın:)
yiğenimiz naralar atarak doğmasın sonra:)

Canim benim bende 10.gun yaptiracam carsamba gunu oluyo. İns. Bizde sizler gibi olumlu haberler verebiliriz. Coook sevindim Allah tamamina erdirsin ins

teşekkürler canım sanırım benim ağustos sonuna doğru olacak transferim bitanem,dua et güzel anne...

inşALLAH rabbim bizlerede nasip ederrrrrrr bizde yazarızzzzzzzzzz
benimde uzun bekleyişiminnnnnnn sonundaa bende inş hamiş olurumm gelirizzzzzzz baharla arkandannnnnnnnnnn

Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.

Rabbim daha fazla aratmadan kucağına bebeişlerini versin. Hayırlı haberlerinden bizleride mahrum bırakma sıkı takipteyiz ona göre

canım inşallah hamilesin bitanem...
inan buna..

Arkadaslar liste yapmışsınız bende bilgilerimi yazayım dedim. Yumurta rezerv azlığı ve sperm hareketsizligi ve azlığı. 6. Deneme ve altisida memorial hastanesi. Yasım 40, esimin 41. Tahlil tarihi 5 Ağustos. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah

evet canim 3 hafta önce yaptirmistim ve degerim 35 di sonradan cikti degerim cok korkmustum cünkü 35 cok az bi rakam ama degerim cikti cok sükür

Hayırlısı inşallah bu süreci kazasız belasız tamamlar bebeğini kucağını alırsın. Darısı topikteki tüm anne adaylarının başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…