Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.
Canim benim bende 10.gun yaptiracam carsamba gunu oluyo. İns. Bizde sizler gibi olumlu haberler verebiliriz. Coook sevindim Allah tamamina erdirsin ins
teşekkürler canım sanırım benim ağustos sonuna doğru olacak transferim bitanem,dua et güzel anne...
canım inşallah hamilesin bitanem...
inan buna..
Arkadaslar liste yapmışsınız bende bilgilerimi yazayım dedim. Yumurta rezerv azlığı ve sperm hareketsizligi ve azlığı. 6. Deneme ve altisida memorial hastanesi. Yasım 40, esimin 41. Tahlil tarihi 5 Ağustos. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah
Rabbim daha fazla aratmadan kucağına bebeişlerini versin. Hayırlı haberlerinden bizleride mahrum bırakma sıkı takipteyiz ona göre
Arkadaslar liste yapmışsınız bende bilgilerimi yazayım dedim. Yumurta rezerv azlığı ve sperm hareketsizligi ve azlığı. 6. Deneme ve altisida memorial hastanesi. Yasım 40, esimin 41. Tahlil tarihi 5 Ağustos. Allah hepimizin yardımcısı olsun, yüzümüzü güldürsün inşallah
Hayırlısı inşallah bu süreci kazasız belasız tamamlar bebeğini kucağını alırsın. Darısı topikteki tüm anne adaylarının başına
MAAŞALLAH CNMMM
HAYIRLI OLSUNNNNNNNNNN ÇOK SEVİNDİM NE GÜZEL İKİZLERRRRRRRRRmişşş
Gözünaydın cnmm hayırlı olsunnnnnn ..
rabbim tamamına erdirsinnnnnnnn
darısı başımızaaaaaaaaaa
sagol cnmm Allah herkesin yüzünü güldürsün Insallah
canım bahar ekler seni bitanem hoşgeldin temmuz topiğine,bi hayırlı haber de senden alacağız...
ben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.
bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)
Allah razı olsun insaallah canım, bu seferde ağlamak istemiyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, onun icinde çok daha fazla korkuyla bekliyorum. Biliyorum kesin sonuc vermiyor ama ınsanında psikolojisini çok kötü bozuyor
TEbrik ederim canmm bugün iki olduk sanirim darisi Insallah diger kizlarin basinaben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.
bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)
TEbrik ederim canmm bugün iki olduk sanirim darisi Insallah diger kizlarin basinaAminnnn ben bu Mübarrek aydan cok ümitliyim
canımın içi listeyi güncellemez miyim ben hiçççç halayına yetişeyim diye uykumdan nasıl kalktığımı bilmiyorum ben
saolsun flzask mesaj çektide yetiştim
canım bizim topikte tebrik ettim ama burdan da edeyip gözün aydın rabbim bebişini sana bağışlasın
merkezden ayağını sürüyerek çıkmıştın bizde arkadan gelicez inş
yarın ararım telden de konuşuruz nasıl mutlu oldum anlatamam...
rabbim bizlerede nasip etsin inş
canımın içi listeyi güncellemez miyim ben hiçççç halayına yetişeyim diye uykumdan nasıl kalktığımı bilmiyorum ben
saolsun flzask mesaj çektide yetiştim
canım bizim topikte tebrik ettim ama burdan da edeyip gözün aydın rabbim bebişini sana bağışlasın
merkezden ayağını sürüyerek çıkmıştın bizde arkadan gelicez inş
yarın ararım telden de konuşuruz nasıl mutlu oldum anlatamam...
rabbim bizlerede nasip etsin inş
Allah razı olsun insaallah canım, bu seferde ağlamak istemiyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, onun icinde çok daha fazla korkuyla bekliyorum. Biliyorum kesin sonuc vermiyor ama ınsanında psikolojisini çok kötü bozuyor
ben ykaçıyorum artık kızlar, iyi geceler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?