Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Merhaba arkadaslar. Temmuzda başladım suan sonuc bekliyorum. Pazar gunü isallah test gunüm dayanamaz ve yarın yaptirmazsam eğer. Bu benim 6. Denemem. İnsaallah bu defa yüzüm güler.

allah yardımcın olsun. pazar günü test yaptırmak zor olabilir. yarın yaptırabilirsin.

Canim benim bende 10.gun yaptiracam carsamba gunu oluyo. İns. Bizde sizler gibi olumlu haberler verebiliriz. Coook sevindim Allah tamamina erdirsin ins

inşallah sende muradına erersin inşallah. Allahım tamamına erdirir bebeklerimizi sağlıkla kucağımızada alırız inşallah.

teşekkürler canım sanırım benim ağustos sonuna doğru olacak transferim bitanem,dua et güzel anne...

inşallah, herkez anne olsun inşallah. bizde birlikte.

canım inşallah hamilesin bitanem...
inan buna..

Allah razı olsun insaallah canım, bu seferde ağlamak istemiyorum. Bugün idrar testi yaptım negatif çıktı, onun icinde çok daha fazla korkuyla bekliyorum. Biliyorum kesin sonuc vermiyor ama ınsanında psikolojisini çok kötü bozuyor

Aramıza hoşgeldin hayırlı olsun. bahar arkadaşımız gelinde ekler sizide listeye

canım bahar ekler seni bitanem hoşgeldin temmuz topiğine,bi hayırlı haber de senden alacağız...

sagol cnmm Allah herkesin yüzünü güldürsün Insallah

sagol cnmm Allah herkesin yüzünü güldürsün Insallah

baharcım 1 hamilemiz daha oldu ekler misin?
bir de ccey de temmuzda tedaviye başlamış onu da ekler misin..?
66 da 19 hamılemiz oldu bitanem...

ben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.

bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)

canımın içi listeyi güncellemez miyim ben hiçççç halayına yetişeyim diye uykumdan nasıl kalktığımı bilmiyorum ben
saolsun flzask mesaj çektide yetiştim
canım bizim topikte tebrik ettim ama burdan da edeyip gözün aydın rabbim bebişini sana bağışlasın
merkezden ayağını sürüyerek çıkmıştın bizde arkadan gelicez inş
yarın ararım telden de konuşuruz nasıl mutlu oldum anlatamam...
rabbim bizlerede nasip etsin inş

canım kaçıncı günün, idrar testi ile boşuna üzme kendini. en sağlamı kan testi

ben başı çekmek istiyorum
hamileyimmmmmmmmmmmmmmmmmm
inşallah hepiniide peşimden gelirsiniz, çok çok çok mutluyum.

bahar teyze hadi listeyi günceller misin:)
TEbrik ederim canmm bugün iki olduk sanirim darisi Insallah diger kizlarin basina Aminnnn ben bu Mübarrek aydan cok ümitliyim

TEbrik ederim canmm bugün iki olduk sanirim darisi Insallah diger kizlarin basina Aminnnn ben bu Mübarrek aydan cok ümitliyim

sağol canım. seninde gözün aydın. ikiz sanırım seninki. allahım sağlıkla kucağınada almayı nasip etsin inşallah.

sağol canım, candan gönülden dua ediyorum sizin içinde. inşallah sizde kavuşacaksınız bebeğinize.

sizin topik neresi bahar?

sakın ha moralini bozma...
kimse de idrar testi bu kadar günlükken pozitif çıkmadı...
kesin sonuç;kan testi...
inşallah hamilesin buna ina n canım..

ben ykaçıyorum artık kızlar, iyi geceler....

iyi geceler güzel annemiz..

şimdi hayatının en rahat uykusunu çekebilirsin...
darısı başıma ve hepimizin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…