Güzelim kaçınçı yüzyılda yaşıyoruz. Çocuğu olmuyor diye küçümseme, aşağı görme dönemleri çoktaaan bitti. Sonuçta böbrek, akciğer, karaciğer, kalp, romatizma vb. gibi rahatsızlıklardan biri bu. Artık insanlar psikolojik rahatsızlıklara bile "delimiyim" zihniyetinden kurtuldu. Kısırlık ise çağın hastalığı.
Canim sikma canini birseyleri paylasmak senin en dogal hakkin insan sikintilarini baskalariyla paylasmaak ister
sen icini rahat tut esin kimsenin yaninda kücük düsmedi yakinda bebislerindde olur hersey unutulr gider tamami em bu sorunu olupta hamis olan birsürü arkadas var bu topikte...
kızlar size bişey söylicem ama
korkuyorum söylemeye ben tedavi ye başlamadan önde sigarayı bırakcam dedim
başlayınca
stresten bırakamadım.
sonra transfer oldu yine bırakamadım.hamileyim halaaaaaaaaaaaaa bırakamıyorum.günde 3-4 tane içiyorum ama içim içimi yiyor.çok üzgünüm.bebeğime bişe olmaz demii
bende öyle düşünüyordum.ama bazıları oh iyi boşver sende sorun olması dediklerinde demekki hala öyle görüyolar ve eşimi küçük düşürmüş hissettiriliyor bana
başlayınca
stresten bırakamadım.
sonra transfer oldu yine bırakamadım.hamileyim halaaaaaaaaaaaaa bırakamıyorum.günde 3-4 tane içiyorum ama içim içimi yiyor.çok üzgünüm.bebeğime bişe olmaz demii
Bi kere herkesten önce sen eşine o gözle bakmayacaksın ki, insanlarında bakış açıları değişsin. Sen olayı dramatize etmezsen insanlarda etmezler. Ben öyle düşünüyorum. Benim çevremdeki bazı zevzevklerde "aaa iyiki sorun sende değil valla sorun sende olsa çok vicdan yapardın. Daha fazla yıpranırdın. Şimdi kafan rahat nasıl olsa kocanda sorun var" dediklerinde bu nasıl bir zihniyettir ablacım, eşimde yada bende ne farkeder. Hastalığı veren Allah. Eşim yada ben bu rahatsızlığı gelip içimize koymadıkya. Kimsenin suçu yok. Ben senin gibi düşünmüyorum. Eşimde senin gibi düşünmüyor. Bunlar kenar mahalle ağzından çıkan laflar. Böyle konuşarak Allah a karşı günaha girmiş oluyorsunuz. Senin tansiyon hastalığın gibi, eşinin şeker hastalığı gibi bişey bu.
Ayrıca biz kadınlar erkeklere daha duygusalız ve paylaşımcıyız. Benim eşim hayatta hiç bir sırrımızı kimseye anlatmaz. Ben bazı konuları konuşmak isterim, paylaşmak isterim. Bizim doğamızda var paylaşmak. Dertler paylaşarak azalır, sevinçler paylaşarak çoğalır diye boşa dememiş atalarımız. Sen şimdi bizim topiğe takıl. Bak kafan nasıl dağılıyor. O şuursuz konuşma yapıp seni üzen insanlardan biraz uzak durmaya çalış. Bebişini kucağına aldığında hepsini unutursun. Hatta hamile kaldığında.
inş canım benim ya.eşimde öyle diyor bebek olursa unutursun diyor ama ben sürekli pişman olurum diye korkuyorum
canmm bu dünyada neler unutulmamis o mu unutulmicak artik bundan sonra hata gördüyün seyi tekrarlamasin icini rahat tut olurmu...
başlayınca
stresten bırakamadım.
Kızlar bi sorum olucak sizlere lucrin ilk başta nekadar kullanmaya başladınız sonra azaltınızmı ?
inş canım benim ya.eşimde öyle diyor bebek olursa unutursun diyor ama ben sürekli pişman olurum diye korkuyorum
canlar biliyorsunuz arunanın dün 8 yumoşu toplanmıştı...
bebişlerinden ilk haberi almış 5 yumoşu döllenmiş
pazar yada salı günü transferi olacakmış...
inş 5 bebişide son güne kadar bölünmeye devam eder
annesinde olduğu için giremiyor canlar dualarınızı eksik etmeyin
o günler okadar istiyorum ki hamile kalıp herşeyi unutmayı.insanların düşüncelirini elbette değiştiremiyiz ama dediğin gibi sanırım ben olayı insanlara anlatırken acımdan dramatize ettim.şimdi nasıl bunu yaptım diye üzülüyorum.farkına varmadım yaparken o kadar mı üzüldüm de yaptım anlamıyorum.sadece vicdan yapıyorum işte eşime karşı.onun haberi var sölediğimden olsun nasılsa duyulcaktı diyor ama ben öyle düşünmüyorum.ben sölemesem duyulmazdı.yada düşünmüyoruz diyip geçerdik.özellikle sorunun ne olduğunu anlatmış olmam beni kahrediyor.bunun telafisinini olmamasını düşündükçe çaresiz hissediyorum kendimi.
anammmmmmmm....
maşallah maşallahhh
ay çok sevindim ya...
eder eder o yumoşlarda o azmi görüyorum ben (mikroskop camı gibi konuştum)
ay darısı başıma inşallah, onun yumoşcuklar transfer olurken bende yumoşcuklarımdan haber alıcam holeyy...
canlar biliyorsunuz arunanın dün 8 yumoşu toplanmıştı...
bebişlerinden ilk haberi almış 5 yumoşu döllenmiş
pazar yada salı günü transferi olacakmış...
inş 5 bebişide son güne kadar bölünmeye devam eder
annesinde olduğu için giremiyor canlar dualarınızı eksik etmeyin
Canım yarında senin yumoşalr toplanıyoooooooo hadi inş güzelce atlatırsınn sonrada heyecanla beklersinnnnnn
yumoşlarınnda atağa geçmişş en büyüğü 23 fialn diye gördümmmmmmmmmdoğrumudurrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?