ya kizlar bende bi anormalikmi var anlamadim ben cok üsüyorum, titriyorum normal gitmeyen biseylermi var acaba....
doğru doğru flzaskım, sonradan şahlandı veletlerim...
yarın kuzularımı vercem amcalarına teyzelerine eti sizin kemiği benim diyerekten, ama verdiğim kadar isterim dicem
olayı hemen bebişe bağlama, belkim sen üşüttün falan yada kanla ilgili bişey vardı diye hatırlıyorum senden, azsa kanın onun etkisiyle üşüyo olabilirsin...
hemen anormal bişi mi var hallam yaa, başka zaman olsa alır üzerine bi hırka oturursun şimdi bişe mi var haalm ya halla halllaaa..
Hayyyyy maaşallah senin yumoşalarabenim de en son muayenede 22.5 tu en büyüğüüüüüüü
ayyyyyyyy alemsin yaaaaaa verdiğin kadarını vermiyolarrrrrrrrrr ki geriiiiiiiiiiiiiiitopu topu 4 tane bebiş olarak geri döndü benimkiiiiiiiiiiiii
inş daha fazlası olur seninkilerrrrrrrrr
anammmmmmmm....
maşallah maşallahhh
ay çok sevindim ya...
eder eder o yumoşlarda o azmi görüyorum ben (mikroskop camı gibi konuştum)
ay darısı başıma inşallah, onun yumoşcuklar transfer olurken bende yumoşcuklarımdan haber alıcam holeyy...
haklisinda canim ama napim normalde herkesi sicak basar ben üsüyorum bide baktim ben dün yine kan ignemi vurmaya unutmusum ya Allhim benim bu halim ne olucak ya dün gec geldik unutum haliyle...
canım senide günün geldiiiiiiiii yarın hayırlısıyla teslim edeceksin onca zaman özenle büyüttüğün yumoşlarını
inş verdiğin kadarını alırsın canımmmmmmmmm ne emeklerle büyüttün sen onları dimi ama
kızlar benim miğdem bulanmaya başladı erken oldu sanırım
isteyenin bi yüzü kara demişler...
ben isteyimde onlar vermezse vermesin
Sen iste tatlım niş seninkilerin hepsini verirleerrrrrrrrrrr
benimkileriiiiii vermedilerrrrrrrrrrrr
ama razıyımmmmmmmm olanlaradaaaaaaaaaa
sorma canımm, saydım tam 27 iğne olmuşum toplam (çatlatma, menegon, puregon, orgalutran hepiciği) Allah herkesin emeğinin karşılığı versin..
nasıldı o...ey tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tanee... ver ver ver verr....
Herkese merhaba kızlar
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünkü test sonucumuda aldım değerim katlanarak artmaya devam ediyor :))))))))))))))
bugğn 18. gün değerim 105 den 288 olmuş . Bu benim için bir mucize , Allahım bu sevinci herkese yaşatsınnnnnnnnnnn inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .
Herkese merhaba kızlar
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünkü test sonucumuda aldım değerim katlanarak artmaya devam ediyor :))))))))))))))
bugğn 18. gün değerim 105 den 288 olmuş . Bu benim için bir mucize , Allahım bu sevinci herkese yaşatsınnnnnnnnnnn inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .
Gunaydin canlar dun benden sonra bi hamis daha olmus mas.nazarlar korusun rabbim:)
Baharcan evine sag salim varmisin gozun aydin bi suru frozen baby var:))
Fiyonk seninde yarin opun varmus hayirli olsun ver kurtul bebisleri:)
Benim de test tarihim 22 agustos cok gec sanki ama neyse olsun:)
Herkese merhaba kızlar
canmm o yumoslarin sana bebis olarak geri döner insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?