Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ya kizlar bende bi anormalikmi var anlamadim ben cok üsüyorum, titriyorum normal gitmeyen biseylermi var acaba....

olayı hemen bebişe bağlama, belkim sen üşüttün falan yada kanla ilgili bişey vardı diye hatırlıyorum senden, azsa kanın onun etkisiyle üşüyo olabilirsin...
hemen anormal bişi mi var hallam yaa, başka zaman olsa alır üzerine bi hırka oturursun şimdi bişe mi var haalm ya halla halllaaa..

doğru doğru flzaskım, sonradan şahlandı veletlerim...
yarın kuzularımı vercem amcalarına teyzelerine eti sizin kemiği benim diyerekten, ama verdiğim kadar isterim dicem

Hayyyyy maaşallah senin yumoşalara benim de en son muayenede 22.5 tu en büyüğüüüüüüü
ayyyyyyyy alemsin yaaaaaa verdiğin kadarını vermiyolarrrrrrrrrr ki geriiiiiiiiiiiiiii topu topu 4 tane bebiş olarak geri döndü benimkiiiiiiiiiiiii
inş daha fazlası olur seninkilerrrrrrrrr

haklisinda canim ama napim normalde herkesi sicak basar ben üsüyorum bide baktim ben dün yine kan ignemi vurmaya unutmusum ya Allhim benim bu halim ne olucak ya dün gec geldik unutum haliyle...

kızalr sigara konusunda bende katılıyorum size
edaaa sende lütfen bırak olurmu biz zor sahip olduk onlara sağlıklarını tehlikeye atmayalım bende hiç içmedim içmem de artık içenin yanında bile durmuyorum

isteyenin bi yüzü kara demişler...
ben isteyimde onlar vermezse vermesin

canım senide günün geldiiiiiiiii yarın hayırlısıyla teslim edeceksin onca zaman özenle büyüttüğün yumoşlarını
inş verdiğin kadarını alırsın canımmmmmmmmm ne emeklerle büyüttün sen onları dimi ama

sorma canımm, saydım tam 27 iğne olmuşum toplam (çatlatma, menegon, puregon, orgalutran hepiciği) Allah herkesin emeğinin karşılığı versin..
nasıldı o... ey tanrım bana 3 tane 3 te yetmez 5 tanee... ver ver ver verr....

Herkese merhaba kızlar
Allahıma binlerce kez şükürler olsun bugünkü test sonucumuda aldım değerim katlanarak artmaya devam ediyor :))))))))))))))
bugğn 18. gün değerim 105 den 288 olmuş . Bu benim için bir mucize , Allahım bu sevinci herkese yaşatsınnnnnnnnnnn inşllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll .

Gunaydin canlar dun benden sonra bi hamis daha olmus mas.nazarlar korusun rabbim:)
Baharcan evine sag salim varmisin gozun aydin bi suru frozen baby var:))
Fiyonk seninde yarin opun varmus hayirli olsun ver kurtul bebisleri:)
Benim de test tarihim 22 agustos cok gec sanki ama neyse olsun:)

canmm o yumoslarin sana bebis olarak geri döner insallah

aminn...
çooook güzelll maşallahhh...
Allah tamamına erdirsin canım...
bitti dediğin yerde aslında herşey yeni başlıyormuş bak...

Masallah guzel artmis ultrasonda da gorursun ins.

bayram tatilinin kurbanı olmuşsun canım

Canmm gözün aydin insallah kat kat artmaya devam eder amin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…