benimde hep 27 sinde olur bi gün şaşar en fazla ama bu ay hormonlarımız alt üst malum nasıl oluruz bilmem, ama ben aşılamadan sonra 3-5 gün erken olmuştum, yine öyle olsa ne süpperr olurr
her yerde sağanak yağış diyo istanbul için ama henüz hiç bir yağmur belirtisi yok.
bu arada dün aklıma ne geldi biliyo musun, sen buraya gelmeden önce evde etraflı bir temizlik yapmıştın ya dönüşte yapamam diye şimdi yine paralanıcaksın aman ayyy...
kızlar selam hepinize . dilerim herkes iyidir .
kızlar ben dün Akşam üzerine doğru rahatsızlandım . Çok kötü bir astım krizi geldi . 20 dakika resmen savaştım normale dönmem 40 dakiayı buldu . ve aşırı derecede hava, toz , şurup ilaçlarımı aldım . kızlar çok korkuyoırum bebeğime bir şey olmuşmudur . çünkü bu kriz esnasında vucut çok kasılıyor ve ben 20 dakika yarı bilincim kapalı haldeydim . ilk geldiğindede yere düştüm . kızlar bir şey olmamışitır değil mi bebeğime ne olur bir şey söyleyin dün geceden beri ağlıyorum ona bir şey olmasın diye(
kızlar ben dün Akşam üzerine doğru rahatsızlandım . Çok kötü bir astım krizi geldi . 20 dakika resmen savaştım normale dönmem 40 dakiayı buldu . ve aşırı derecede hava, toz , şurup ilaçlarımı aldım . kızlar çok korkuyoırum bebeğime bir şey olmuşmudur . çünkü bu kriz esnasında vucut çok kasılıyor ve ben 20 dakika yarı bilincim kapalı haldeydim . ilk geldiğindede yere düştüm . kızlar bir şey olmamışitır değil mi bebeğime ne olur bir şey söyleyin dün geceden beri ağlıyorum ona bir şey olmasın diye(
canım çok geçmiş olsunnnnnnn ara ara oluyor mu bu krizler çok üzüldüm :26:
ama sen korkma bişeycik olmamıştır allahın izniyle bebişine
senin bebişin çok mücadeleci ner aşamalardan geldin buraya üzme sen kendini
allah şifa versin inş...
peki gebelik sürecide bu astım için yapabileceğin bişey yok mu yani bu krizleri geçirmemek adına ??
canım tedavi esnasında doktorum kullan ilaçlarını gebelikten sonra konuşuruz demişti ama ben iyiydim kullanmamıştım etkilemesin diye . 1 aydır ilk defa ilaç aldım ve 1 senedir bana hiç kriz gelmiyordu((( çok kötüyüm ve korkuyorum . hafta sonu olduğu için doktorumda ulaşamdım eşimle şimdi ne zaman wc ye gitsem yüreğimiz ağzımızda bir şey gelmişmi kanama falan var mı diye
olsaydı dün akşamdan bu yana olurdu değil mi kanama . şu anda bir şey yok olsa olurdu değil mi .
benim 33-35 günde oluyordu zaten en son 42 günde oldu biliyorsun
bende ulun hocaya bunu sordum hocam ben geç adet oluyorum neyapıcam yine adet söktürücü mü kullanıcam diye...
çatlatma iğnesini yaptığınız için adetiniz tam zamanında hatta öncesinde bile gelebilir gecikmez dedi sevindim...
bi 42 gün daha beklemeye tahammülüm yok çünkü
sorma canım yaaa bebişimle dönücem diye evi kırklamıştım resmen
neyseki ağır işler bitti istanbula gelmeden önce yine bi temizlik yaparım yeter o
buara burda öyle bi yağıyor ki anlatamam...
az önce bi gökgürledi yerimden sıçradım resmennnnnnn
e şimdik canım 4 sende, şimdilik 4 bende etti 8 kaldı 4 ekiğimiz, 12 nerden çıktı kiyoksam senin 2 taneyle benim 2 tane tek yumurta ikizimi olacak
çook çok geçmiş olsun canım, bak şöyle düşün, zamanında bu kürtaj falan yokken kadınlar bebeklerini düşürmek için ne hoplayıp zıplamadıkları kalıyormuş ne, ne bi yerlerden atlamadıkları, apır sapır bişey içmedikleri ama düşmüyormuş, o yüzden hiççç canını sıkma, o kadar kolay değil, ama sen bu astımınla ilgili doktoruna mutlaka hemen (pazartesi) git.
aklınada kötü şeyler getirme
canım sen yarın hemen drunla görüş ve gebelik sürecinde tedavine nasıl devam edeceğinizi belirleyin...
bebişe zararı dokunmasın diye içmemişsin ama bak daha kötü oldu senin için...
1 senedir kriz geçirmemene rağmen ilaçlarını içmediğin için geçirmişsin...
canım sen korkma bebişin çok iyi...
allah korusun öyle bişey olsa kanama olurdu heralde...
şükür bebişin seninle bundan sonra hem bebişini hem kendini düşün...
bisürü astım hastası hamiş vardır heralde bu ilaçların bebeğe zararı olmayanları vardır sen ihmal etme hemen görüş drunla..
rabbim bebişinizi size bağışlasın inş
ay ben çok severim gök gürültüsünü şimşek çakmasını yaaniye burda yokkk....
flzask canım sen nasılsınnnnnnnnnndün çağrı atmışsın geç gördüm...
İyi cnmm sen nasılsınn
evt cnm napıyosun diye attımm ..olsun cnm
bizimde netten problem varr buraya zor giriyorum sinir oldumm
bizimde dün net yoktu daha doğrusu bi gelip bi gidiyor delirtti beni
bugün iyi şükür...
napıyım canım akşam net olduğu süreci takıldım biraz olmayınca tv izledim falan geçirdim zamanı
dün geç yatmıştım bugünde erkenden kalktım offf yaa güzelce uyusam ne olurdu ki...
kızlar miğdem çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?