Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

ahh canım yaa demek çok kötüsün allah şifa versin inş
evet canım evimdeyim benim çok şişmişti karnım eve döndükten sonra 2 gün çok ağrım oldu kıpırdanamıyordum bile...
ama şükür ağrı geçti şilikte biraz azaldı...
amin canım inş bekletmeden gelir bu defa kırmızılar...
canım arkadaşlar estrofem kullanırken adet olunmuyor diye yazdılar burada daha önce ama nekadar doğru bilemiyorum tabi...

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıklı sıhhatli bir hamilelilk geçirirsin inşallah. darısı başımıza

kızlar kan testımı verdım degerım 105 cıktı salı gunu tekrar gıdecem insallah degerlerım artar,hamıleyımm aglamaktan ıcım sıstı cok sukur rabbıme.rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın.

Hayırlı olsun, Allah kolay bir hamileleik geçirmeyi ve sağlıcakla kucağına alayı nasip etsin...

günaydın kızlarrrr..

bişey soracağım bugün 7.günüm ama hiç bir belirtim yok..
hamiş olan arkadaşlar transferden sonra belirtiniz oldu mu yazabilirmisiniz..
korkuyorum

Cnm hadi günleri azalttın sende ına 7. Günden sonrasi hemen geçiyor..
Benim bu ikinci tup bebek denemem...ilkinde olmadı ikincisinde oldu ve bariz farklılıklar yasadım..
Belirtilerimdn en önemlilerini yazayım
Öncelikle Ates ölme yöntemini yapıyorduk senle bilirsin :) ben adet günüme 3-4 gun kala ateşim düşerdi ilkinden düştü ama bu sefer yükseldi sabah hep 8.30 da ateşimi ölçerdim eskiden batıma yakın 36.2 civarı olurdu busefer 36.6 oluyordu ...akşamları eskiden en fazla 37.0 olan ateşim bu sefer 37.4 oluyordu ..ilk transferimde hiç olmadı bu kendi vücudumu çözmüştüm artık..ama özellikle diyeyim bata 3-4 gun kala Ates ölçtüm transferin 10. Gunu zaten bat tarihime geliyordu...

Diger bı belirtide fosssss diye su gibi akıntım olması..hani ilaçlar yapıyor diyoruz ya evt yapıyor ama ilkinde sadece hafif islaklik olurdu şimdi altıma yapmış gibi ve biden su geliyor bı kac kere sabah sırf suyun gelme şiddetinden uyandığım oldu...ilkinde hiç olmadı bu...

Diger belirtide 6. Günden itibaren ciddi adet agrisi girip sonra kaydoluyordu ...

Yine 4-5 günden sonra iki göğsümün arası yanıyordu hiç bu yasıma kdr mide yanması ve migde agrisi çekmeyien ben bu sefer çektim...
Transferin 9. Gunu miden bulandı ama arabada arkadaslara gidiyordum dedim araba tutmuştur ..ama öle degildi 9. Günden sonra ara ara hafif midem bulandı hala var...

Bunların arasında en önemlisi ateşim yükselmesi ve fossss diye su gibi akıntımin sürekli gelmesi ve adet ağırlarımın girip çıkması...

Ole iste aysunum..psikolojik belirti degildi bunlar çünkü ilkinde hiç biri yoktu bunların...ama sole bsyde var okdr yazı okudum hiç belirtisi olmayanların neredeyse hepsi hamile...böyle belirtisi olanlar az cnm..ondan belirtim yok hamile deilmiyim diyip üzülme internetten baksan belirtisi olmadan Hamile olan cok kisi var tup bebekte

Rabb'ime emant bebisin cnm üzülme millet hoplayip sızlayın düşürmeye uğraşır bsy olmaz...icini ferah tut
cok tesekur ederım tatlım rabbım hepınıze bu duyguyu yasatsın ınsallah.

Cnm hayırlı olsun pozitif sonuc almissin Rabbim tamamına erdirsin ins:))

bitanemmmmmmmmmm gözün aydın nasıl sevindim anlatamammmmmm
allah bebişinizi size bağışlasınnnnnnn
rabbim hepimize nasip eder inşşşş

bıtanem baharım oyle mutluyumkı anlatamam ALLAH razı olsun hepınızden.kan tahlılını verıp eve geldık doktorum aradı hamılesın dedı duyamadım hocam dedım hamılesın...aglamaktan konusamıyorum degerım kac hocam dedım 105 gayet ıyı bır deger dedı nasıl dua edıyorum doktora.esım hala bana bakıyor tepkımı olcuyor herhalde ,sarıldım hıckıra hıckıra aglıyorum kendımı durduramıyorum gozlerıne baktım veeeee hamıleyım dedım 2 damla yas suzuldu gözlerınden esımı aglarken hıc gormemıstım anlatılmaz bır duygu.salı gunu kadır gecesı ınsallah o gun hepınız ıcın dualar edecem. dualarınızla ayaktayım buna ilk gunden berı cok ınanıyorum sızın samımıyetınız guzel kalbınız ben ınanıyorum bızım tablomuz hamısten dolup tasacak hepımız catır catır doguracaz insallah .eylul ayını ıple cekıyorum fıyonk makarnam ,kanbarım flzask dıger ısmını sayamadıgım tum arkadaslarım rabbım bu guzel duyguyu sızede yasatacak insallah.baharım ne yerdeyım ne gokte hala ınanamıyorum bırazcık degerım dusuk cıktı kafam takıldı doktorum ıyı dedi.sızlerı cok sevıyorum

Rabb'ime emant bebisin cnm üzülme millet hoplayip sızlayın düşürmeye uğraşır bsy olmaz...icini ferah tut

Cnm hayırlı olsun pozitif sonuc almissin Rabbim tamamına erdirsin ins:))

sagol canım benım ALLAH RAZI OLSUN.RABBIM SENI VE BEBISINI KORUSUN TATLIM

canım çok sağolasın valla içimi rahatlattın

anladım canım inş burdan müjdeyi verirsin bize

canım inan yazdıklarını okurken gözlerim doldu nasıl bi mutluluktur bu...
rabbim bize de nasip eder inş
inş bundan sonra gözyaşlarınız sadece sevinçten dökülür canım
rabbim bu mutluluğunuzu hep daim etsin
canım değerin düşük değil takılma boş şeylere...
2 gün sonra 2 ye katlayacak allahın izniyle

gamzelim içini ferah tut hemşirenin telefonu varsa ara sor kimyasalın belirtelrini araştır tutunma kanamasıdır inş.
stres yapma artarsa hemen bir acile kadın doğum servisine git ilaçlarını saatinde al iğnenide akşam saatlerine bırakma tatlım

bu tabloda olduguma ınanamıyorum kızlar en kısa surede sızlerıde gormek ıstıyorum hadı hayırlısıyla gelın aramıza bak burası bayagı genıs hepımız sıgarız,bızım kalbımız cok genıs zaten burayamı sıgmıycaz sızlerı cok sevıyorum ıyıkı aranızdayım...

pimpirik bnmde 12. günüm bende böyle ağrılar oluyor 2-3 dk sürüyor belim karnım kasıklarım adet ağrısı gibi umarım hamileliğin belirtileridir

canım tebrik ederim Allah tamamına erdirsin inşallah. sağlıklı sıhhatli bir hamilelilk geçirirsin inşallah. darısı başımıza

ALLAH razı olsun canım rabbım sana ve tum arakadaslarımıda nasıp etsın ınsallah.ama hala korkuyorum sankı 2 embrıyoya gore degerım cok dusuk salı gunu bellı olacak artık

asel k çok geçmiş olsun canım sende nazarmı vardrr nedir hatırladığım kadarıyla baya bi üzüldün sen bebişin çok nazlı çıktı başlarda şimdi rahatsızlanmışsın korkma içini ferah tut ağlama artık stres yapmaman lazım Allahım onu sana yazmışsa neolursa olsun ona bişey olmaz merak etme

bıtanecık baharım insallah bu sevınc gozyaslarını doktugun gunlerı bende gorecegım.eşınle aglamaktan bırbırınıze bakamıycaksınız kalbınız yerınden cıkacak gb atacak inanamıycaksınız gercekten bızım basımızamı geldı bu ben anne sen babamı oldun yanı dıyıp esıne soracaksın rabbım sana ve butun arkadaslarıma tez vakıtte ıkız ıkız ,yok yok ucuz ucuz hadı canım varmı arttıran dersen besız besız mınnoslar nasıp etsın innnşallahhhhhhhhhhhhhhhhhh.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…