Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

hadi Allah yardımıcın olsun kanbarım.
transfer ne zaman olcak senin.
heyecan başladı değil mi

Canım benim inş sonuçaların iyi çıkarrrrrrrrrrrda
devamıda gelirrrrrrrr veeeeee
sonradaaaaaaa

Son düzenleme:
Herkese merhabalar negatif sonuc alanlar bu yol uzun.hemen pes etmek olmaz.biz hamile nile olsak icimiz rahat etmiyo ki....dustu,dusmedi vay efendim kalbi atti mi,falan filan....yani herkes gibi kolay olmuyo cocuk bbizde. Kabul edip oyle olaylari normallestirmemiz lazim....

canım Rabbim yardımcın olsun inşl her şey güzel çıkar . dualarım seninle . haydi güzel haberler bekliyorum .

6 sene önce burda bir topiğe yazmıştım ve o topikte herkes hamile haberini veriyordu. Ben bir türlü hamile olamıyordum. En sonunda o topiğe yazmaktan vazgeçmiştim. üzülmüştüm çünkü bende onlarla aynı heyecanı yaşamak ve paylaşmak istiyordum.

6 sene sonra burada sizlerle heyecanımı yaşadım ve paylaştım. O topikte paylaşmak istediğim zaman 6 yıl sonra bu duyguyu yaşayacağım aklımın ucuna bile gelmezdi, biri bana 6 sene sonra deseydi "aaaaa ben 6 sene bekleyemem" derdim. Zaman geçiyorrrr, insan alışıyor, sabretmeyi öğreniyor ve en sonunda hiç ummadığı zamanda mükafatını alıyor. Fakat hangimizin hangi zaman olacağını hiçbirimiz bilmiyoruz.

Hakkında hayırlı zamanda, hayırlısı olsun....

çok haklısın canım . bende ilk denememde aynı şeyi yaşamıştım . arkadaşlarım sıra ile hamileyim müjdelerini verirlerken benim 3. gün kanamam başlamıştı ve o 12 günü kanama ile beklemiştim her gün ağlayarak . Doktorum hep kötüye yorma diyordu ama ben 12 günün sonunda o güzel haberi alamamıştım . Bu sefer bana da nasip oldu tam 12 sene önce . o zaman bana deselerdi 12 sene beklemen gerek bu süre o kadar uzun gelirdi ki . ama insan gerçekten de sabırlı olmayı öğreniyor . Rabbim o derse oluyor . her şeyin vakti zamanı var . Allahım isteyen herkese en kısa zamanda versin inşl bebeklerini ...

kızlar canlarım morel yazılarınız için teşekkürler ben regli olduğum için kan bile gidip vermek istemiyorum sonra arayıp sonucunuz maalesef negatifi duymaktan bıktım.
ama merkezden aradılar illaki kandeğerlerini görmek istiyolarmış yani öğlen gidip kan vericem işin en kötü tarafı negatif olduğunu bilmek galiba((

Kanbarım, canım benim diğer arkadaşlarım yanlış anlamaz inşallah ama inan burada en çok senin hamile olmanı ve bebeğine kavuşmanı istiyorum.

Bahçecide bu testleri yaptırıp sonuç beklediğim günleri hatırladım. Biz eşimle sigara içtiğimizden terasta otururduk. Dizlerimi sallaya sallaya sonuçları beklerdim.

Hadi inşallah sonuçlar süperrrr güzel çıkar, inşallah bir sorun çıkmaz. Güzel haberlerini bekliyorum.

canım Allahtan ümit kesilmez . bu forumda çok okudum ben daha önce kanama ile hamile kalanları . git ver canım senin de için rahatlar en azından . Allahım yardımcın olsun tatlım sana güç kuvvet versin . Yine de geldiğinde bize bilgi ver tatlım . Kolay gelsin

çok teşekkürederim cnm ii niyetler için inşallah hepimizin gönlüne göre olsun

hilalcim nasılsın canım?guatr vs.ne oldu canım sen ve ikizler iyi mısınız?

ah canım ya bugün testi tekrarladık bakalım memoriala yolladım sonuçları aramalarını bekliyorum.akşam az bi lekelenmem oldu tabi soluğu acilde aldım doktor kızdı hareket etmesen daha iiyidi dedi ama tek damla gerisi gelmedi çok şükür...iyiyim şimdi 15 gün dinlen dedi doktor ama biliyorsun bayram dönüşü herkes izinde tabiki rapor alamadım allaha emnaet çalışıyorum...iiyim ama düne nazaran...sen şimdi kendini düşün beni düşünüp stres yapma mazaallah hormonların etkilenir kuzum...dualarım seninle.

selam kizlar valla kac gündür sayfalar ilerlemiyodu bugün masallahi var topigimizin.....

Canım senin için dua ediyorum ve hep edeceğim.Allah'ım inşallah sağlıkla bebişlerini kucağına almayı nasip edecek..haberdar et lütfen,merakta bırakma beni...
Allah seni ve ikizlerimizi korusun.Amin.

hadi Allah yardımıcın olsun kanbarım.
transfer ne zaman olcak senin.
heyecan başladı değil mi

canım 25/26/27 Ağustostan birinde olacak.Cuma günü haber verecekler.
Çok rahatım nedense,inan bilmiyorum sebebini...
tevekkül ve Rabbime teslim oluş hali sanırım..

Canım benim inş sonuçaların iyi çıkarrrrrrrrrrrda
devamıda gelirrrrrrrr veeeeee
sonradaaaaaaa

inşallah canım benim,flaskım inşallah canım arkadaşım...

canım Rabbim yardımcın olsun inşl her şey güzel çıkar . dualarım seninle . haydi güzel haberler bekliyorum .

Canım arkadaşım çoook teşekkür ederim,bitanem...
Dualarınız o kadar önemli ki benim için ,eksik etmeyin ,Allah razı olsun sizden..
İnşallah güzel haberler vereceğim.AMİN.

Canım güzel kalbinden geçen bu güzel dileklerini Rabbim kabul etsin inşallah,Allah razı olsun senden.
43 yaşında topikte en yaşlı ve az zamanı kalmış bir anne adayı olarak,sanırım en çok ta benim işim zor..
Ama inşallah Yüce Rabbim zoru kolaylaştıracak,ol diyecek ve hamile olacağım...
Dualarınıza ihtiyacım var....
Cuma günü,hatta Pazartesi gününe kadar...
Ahunisacım biz de terasta oturuyoruz,eşim sigara içtiğinden...
İşte sizin oturduğunuz masalarda şimdi biz oturuyoruz....
İnşallah güzel haberler vereceğim canım.
Seni ve hepinizi çok seviyorum...

Canım arkadaşlarım,can yoldaşlarım E2,PROGESTERON ve TSH normal çıktı,çok şükür...
Rahim kalınlığı da iyi çıktı.
Rabbim yardım ediyor inşallah :)
Cuma günü 4 embriyolarım çözülecek.
Duruma göre en erken Cumartesi ve ya Pazar ya da Pazartesi transfer yapılacak..
Tam yarım saat bilgi verdi doktorum...
Hangi gün yaparsam yapayım şansın aynı dedi...
Moralini yüksek tut,ben senden çok umutluyum dedi....
Allah razı olsun Erbil Beyden sürekli moral veriyor...
Bir de bayram da 43 yaşında ve 46 yaşında sadece 1'er embriyoları olan ve çok kötü durumdaymışlar,demişki şansınız çok az isterseniz transfer etmeyeyim,bayramda her ikisinin de HAMİLE haberlerini almış...O yüzden hiç bir anne umutsuzluğa kapılmamalı,ne yaşa,ne embriyo sayısına,ne de kalitesine bağlı,tutuyorsa tutuyor dedi...
BU DA HEPİMİZE MORAL OLSUN CANLARIM...
Ben bir süre giremeyebilirim..
Dualarınızı esirgemeyin ne olur...
Hepinizi çok seviyorum..
Hepimiz HAMİLE kalacağız inşallah...
ALLAH'A EMANET OLUN.

Kanbarim masallah tedavin iyi gidiyormus insallah embriyolarin guzelce cozunurler ve annelerinin
mucizeleri olurlar

seldacim insallah negatif degildir canim test yaptirmalisin mutlaka guzel haberlerini bekliyoruz

canım benim doktorum da benzeri örnekler vermişti. Rabbim ol derse gerisi boş.
sakin olmana çok sevindim. tedavinin başında ben de öyleydim.
taki transferin son 4 günü regl zamanım olduğu için gerildim. sakinlik sana da olumlu sonuç getirecek ben inanıyorum

bU ARADA S-EYAN DAN BİR HABER YOK MU?
BUGÜN TEST GÜNÜYDÜ...
RABBİM İNŞALLAH POZİTİF SONUÇLARINI ALIRIZ.AMİN.

selam canlarım
bugün test günümdü ama sonuç negatif 1.20 çıktı rabbim benim için en hayırlısını böyle görmüş demekki 'O' ol demeyince olmaz
bakalım nasibimizde varsa elbet olur yeterki sağlık sıhhat versin
öpüyorum hepinizi canlar
bu maç bitti artık önümüzdeki maçlara bakacaz demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…