Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Canım arkadaşım,çok üzüldüm...
Ama eminim birdahakine bebişini kucağına alacaksın...
En önemlisi yaşın genç,avantajın çok,lütfen bunu unutma...
Güçlü olman beni çok sevindirdi...
Allah yardımcınız olsun senin ve eşinin ve en kısa zamanda yola devam edin ....
Dualarım seninle birtanem...
Sevgiyle kal..

Canım benimm üzüldümm gerçektennnnnn
nasip değilmişş demekkii şimdiiiiii
üzülme inş bidahakinde kavuşursun bebeğineee

Canım çok teşekkür ederim...
Baştan beri böyleyim Allah'ıma şükürler olsun ki...
Bu durum , stressiz ve rahat olmana yolaçıyor...İnşallah herşey olumlu olur bitanem...
Ve 14.Mayıs.2013 'te yani anneler gününde hayatımın en güzel Anneler Günü hediyemi alırım.
AMİN RABBİM...

Canım benim çok sağol ben hep hayırlısı olsun diye dua etmiştim ve kadir gecesi rüyamda o kadar güzel bir rüya gördüm ve yeşil görünce dedim ki olumlu yada olumsuz benim için çok güzel çok hayırlı olacak bunun sonucu diye şeytana uyup da isyan ettirme rabbim demiştim
olmamasında eminim bir hayır vardır zamanı gelmemiş demekki henüz
çok sağolasın

Canım benimm üzüldümm gerçektennnnnn
nasip değilmişş demekkii şimdiiiiii
üzülme inş bidahakinde kavuşursun bebeğineee

tabiki canım mevlam henüz ol dememiş elimizden gelen bir şey yok ki transfere kadar yapılanlar yapıldı gerisi takdir-i ilahi demekki daha vakti gelmemiş

İçime bir dahanine olacağı doğdu şu an senin..
Lütfen devam et bitanem..
Bu gece eve gidince işten dua edecektim,sana da dua edeceğim...
Rabbim mucizene tez zamanda kavuşturacak seni de...
Eşinle çok az vakit sonra bebişini kucağına alıp,gezmelere çıkacaksınız bitanem...
Çok iyi şeyler doğuyor içime seninle ilgili....

rabbim nasip ettiyse olacaktır canım benim ben de buradaki herkes için dua ediyorum özellikle senin için
seneye kadar düşünmüyorum ben öğretmenim artık kısmet diğer yaz tatiline şimdiden para biriktirmeye başlıyım ben

Nasılsın cnmmmmm nasıl gidiyoooo

Flaskım canım benim Rabbim şu aranızdaki en olgun anneye yardım etti şu ana kadar,inşallah embriyolarım da Cuma günü güzelce çözülür,Pazartesine kadar devam eder çözülmeye ve transferimden de pozitif sonucu alırız canım...
Bugün kontrole gittim..
E2,PROGESTERON ve TSH kan testi sonuçlarım iyi çıktı...
Rahim kalınlığı da iyi çıktı..
Doktorum dedi kanlar,hormonlar tamam,bebeğin yatağı(rahim de) da hazır...
Sen elinden geleni yaptın,bebişlerin de inşallah güzelce çözlürler ve C.tesi/Pazar veye Pazartesi günü transferini yaparız dedi...
Dua edin canlarım inşallah pozitif sonucumu alırım...
İnşallah embriyolarım Pazartesi gününe kadar güzelce çözünürler ve kavuşuruz,2 hafta sonra da POZİTİF/HAMİLE sonucumu görürüm inşallah....

Böyle inanman çok güzel bence. Hepimiz bu fikre inandık ama yinede çok üzüldük ve dünya başımıza yıkıldı. Dediğin gibi hakkında hayırlısı olsun. Buna inanıyorsan gerçekten öyledir diye düşünüyorum. Ve seni tebrik ediyorum böyle sağlam düşünebildiğin için. Bir dahaki sefere inşallah hayırlısıyla sende hamile haberini verirsin bizlere.

Allah razı olsun canım benim..
Rahmetli babam da öğretmendi.
O yüzden öğretmenlere sevgim biraz daha fazla...
E hadi bakalım ,biriksin paralar , seneye gelsin bebişlerin inşallah..
Bu rada beraber sevinelim canım benim...

Dünyanın sonu olarak düşünmüyorum ben de bu kadar metanetli olacağımı beklemiyordum ama konuştuk eşimle benim de eşimin de sağlığımız yerinde çok şükür şimdilik yaşımız da genç gibi demek ki bu da bizim sınavımız yeterki isyan etmeyelim
benim liseden arkadaşım 2 sene önce durduk yere omurilik felci geçirdi çocuğu vardı 2-3 yaşlarında ve 1 sene yataktan kalkamadı en son değnekle yürürken gördüm ya dünyalar benim oldu sağlık en önemlisi üzülür gibi olunca aklıma o geliyor ve şükrediyorum tevekkül etmekten başka yapacak birşeyimiz yok

Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.

Hep böyle gider inşallah.... hadi bakalım demek transfere çok az kaldı. Çok heyecanlı......

Canım benimm çok sevindimmmmmmm
herşey yolunda gidiyoooooooo maaşallah
sonuçlarında iyi çıkmışşşşşş sen herşeyiiiii yaptın bebişlerin içinnnnnn
onlarda inş.. güzelce çözülür ve annelerinin göbüşüne gelippppppp sım sıkı tutunurlarrrrr inşALLAH
dularım seninlee cnm şuan en çok senin için olsun istiyorumm cnmmmmm gerçektenn..
Gönlü güzel kendi güzel arkadaşımmmmmm..dilinde hep dua rabbim inşş kabul eder dualarını cnmmmmmm.
hep olumlusun hep pozitiffffffsinn.. inş.HAMİLEYİMMMM diyede yazacaksınnnnnnnn

Allah rahmet eylesin nur içinde yatsın canım
Çok şükür rabbime deneme de olsa gördük bu günleri bundan önce her ay beklenti içinde olduğumdan adet olunca ağlıyordum bir kaç gün de düzelemiyordum
Şeytana uyup isyan etmekten çok korkuyordum şükür yani

Selam kizlar bugün benimde test günimdü sonuç 11.78 degerim düşük cuma tekrardan istediler hayirlisi umudum yok ama varmi böle düşük cikipta sonradan saglikli yükselen s eyan senin içinde üzüldüm hayirlisi canim

Hayırlısı olsun inşallah değerinn katlanarak artar cnmmmmmm

Tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim.

Hep böyle gider inşallah.... hadi bakalım demek transfere çok az kaldı. Çok heyecanlı......

Canım arkadaşım çok teşekkür ederim.Valla gün sayıyorum artık,inşallah canım olumlu olur ve hepinize umut olurum bitanem.

Canım arkadaşım inşallah Rabbim evlâtlarımı kucağıma almayı nasip eder.dua edin ne olur,sayılı gunüm kaldı.

Canım seneye bugünler seni de Hamiş gorucez bitanem.

Canım insaallah degerin katlanır ve hamilesindir,dua edelim bitanem.

Hayırlısı olsun inşallah değerinn katlanarak artar cn
mmmmmm[/QUOTE

canım arkadaşım inş embriyoların güzelce çözülecek ve senin için en hayırlı olan günde en kaliteli 2 tanesi transfer edilecek
rabbim o güzel gönlünün mükafatını bebişlerinle verir inş
onca sene çektiğin tüm acılar bebişlerinin gelişiyle unutulur ve hep yüzün güler inş
daularım seninle canım benim allah yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…