Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

slm kızlar
dün ikincidüzey ultrasyonumuz vardı herşey iyi çıktı çok şükür darısı hepinizin başına inşallahhh

slm kızlar
dün ikincidüzey ultrasyonumuz vardı herşey iyi çıktı çok şükür darısı hepinizin başına inşallahhh

Gözün aydın, darısı başımıza. Bende önümüzdeki hafta Allahın izniyle hem tetanoz aşısı olacağım hemde detaylı ultrasona gireceğim. Hayırlısı olsun.

Oya seninkinin cinsiyetini bende merak ediyorum valla. Sen neden öğrenemiyorsun peki ?

Gözün aydın, darısı başımıza. Bende önümüzdeki hafta Allahın izniyle hem tetanoz aşısı olacağım hemde detaylı ultrasona gireceğim. Hayırlısı olsun.
ögrenmek istemezmiyim hic ama bana cok gec randevu veriyolar ozamana kadar zaten panik oluyorum. bu son gitiyimde ultrason yoktu naptim etim girdim ama kontrol etmedi sadece kalp atisini gösterdi cinsiyetinide somak gelmedi bu sefer icimden am 4.12 gidicem detayli ulrasona giricem insallah hersey yolundadir ordada zaten kesin ögreniriz canim valla zaman yaklastikca panik oluyorum kecke bu kadar gec vermeseler hep 8 haftaya veriyolarr Allahtan bebisimin tekmeleri beni rahatlatiyor....

buarada canim sen detayli ultrasona girmemismiydin en son benmi yanlis anladim yoksa
slm kızlar

canim cok sevindim senin adina sizler gidip güzel sonuclar alinca kendim gitmis gibiyim allah hepimizinkinin tamamini erdirsin saglcakla kucagimiza alalim insllah....

şimdiden transferin hayırlı olsun canım, havalar soğuk şimdiden bol vitamin al ve üşütme kendini.
allah yardımcın olsun inşallah olumlu sonuç alacaksın. bu kadar hamile dua ediyor senin için :)
nerede tedavi olacaksın?

Kızlar nasıl sinir oldum anlatamam ya

tedaviden elimde lucrin kalmıştı hiç açılmamış kullanılmamış düşündük eşimle dedim ihtiyacı olan biri yararlansın ben dedim bi sidede söyliyeyim bi kaç tüp bebek topinginde söledim kızın biri ihtiyacı oldugunu yazmış bende gönderdim teslim aldıktan sonra bekledim ne aradı ne msj falan bugün baktım girmişmi hiç diye kız bi kaç topinge hala ilaç ihtiyacı oldugunu yazıyoo şokk oldumm yaa şakamı bu ?

teşekkür ederim kızlar darısı başınıza ainşallahhhhh

canım gönderdiğin yetmediği için aramaya devam ediyordur mutlaka
bazıları uzun protokol oluyor ve daha çok ilaç kullanıyor onunda öyledir belki
tabi eline geçince sana br teşekkür bile etmemesi çok ayıp olmuş bana özelden gönderirmisin kim olduğunu merak ettim:44::44::44:

Benim 1 ay önceki muayenede doktor bu ay içinde detaylı ultrason yaptır bir dahaki görüşmede getir demişti. Bende araştırdım en doğru zaman 19-22 hafta aralarında demişti doktor. Bende 21. haftayı seçtim. Zaten önümüzdeki hafta detaylıya girerim sonrada doktor kontrolüne gitmiş olurum diye düşündüm.

Senin detaylıda cinsiyeti kesin belli olur.

teşekkür ederim canım inşallah sizlerin dualarıyla birlikte olumlu sonuç alırım :) darısı tüm bekleyen arkadaşların başına olsun inşallah
bahçeci fulya da tedavi oluyorum

kızlagünaydın sizlere birşey soracağım 21 haftalık hamileyim ve kabızlık sorunu çekiyorum ve bugün ıkınmamada oldu acaba bebeğime bir şey olmuşmudur çok merak ediyorum....(

"Milleti kuranlar yalnız ve ancak öğretmenlerdir. Öğretmenden, eğiticiden yoksun bir millet, henüz millet namını almak istidadını keşfetmemiştir."

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

BAŞÖĞRETMENİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK VE TÜM ÖĞRETMENLERİN ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLU OLSUN...

gerçekten çok ayıp etmiş

Öğretmenimmmm canım benim canım benim seni ben pek çook pek çok severim. Sen bir ana, sen bir baba herşey oldun artık bana.
Baharcığımm öğretmenler günün kutlu olsun hayatım.

kızlagünaydın sizlere birşey soracağım 21 haftalık hamileyim ve kabızlık sorunu çekiyorum ve bugün ıkınmamada oldu acaba bebeğime bir şey olmuşmudur çok merak ediyorum....(

Bende seninle aynı dertten muzdaribim. Doktorcuğum ıkınmayla bi şey olmaz ama sen yinede kabızlığa bir önlem almaya çalış dedi. Rahat ol bi şey olmaz Allahın izniyle.

Öğretmenimmmm canım benim canım benim seni ben pek çook pek çok severim. Sen bir ana, sen bir baba herşey oldun artık bana.
Baharcığımm öğretmenler günün kutlu olsun hayatım.

çok teşekkürler tatlımmmmmmmmmmm ne güzel bi kutlama bu
öpüyorum tatlı yiğenimle seni

kızlar merhaba, ben de tüp bebek ile 12+ hamileyim progestan kullanıyorum. Perşembe randevum var doktorum perşembe ilaçlaı keseceğini söylemişti. benim ilaçlarım yarın bitiyor salı günü için yok. yeni ilaç almaktansa saı günü bıraksam ne olur diye düşünüyorum.

siz ne zaman bırakmıstınız, azaltarak mı kestiniz yoksa birden bire bııratınız mı? yardımınızı rica ederim.

banada 12 haftalıkken kescez demişti ilaçlar tam ogüne kadar yetti sonunu sabah yapıp gitmiştim bi sorun olcağını sanmıyorum emin olmak için dr ara için rahat eder canım

çokteşekkür ederim canım yaa nasıl korkuyor insan bebişlerimiz ALLAH emanet ..

canım o sorun bendede vardı kayısı kompostosu yap kendine birebir sabahlarıda az pişmiş yumurta süt iç sabah akşam bide evinde kuru kaysı bulundur muz patates yeme fazla ekmek yeme bide bulgur çok faydalı balıktaki folik asit varmış dr tavsiyesi bağırsakta çalıştırıyo sebzeli felan yap hergün düzenli çıkarsın wc ye
bunları bütün arkadaşlara öneriyorum gebelikte yenmesi gereken birkaç faydalı şey dr tavsiyesi faydasını görüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…