arkadaşlaarrrr transferim gerçekleşti test tarihim 10 Aralık inşallaahh olumlu olur bu sefer
Her eve bir kız evlat şart diyorum. Kızçen hayırlı olsun, Allah kucağına almayı nasip etsin tabii banada ve diğer bütün arkadaşlarımıza.
Bebeğin hareketlerini hissetmek konusunda endişeye kapılma. Kişini kilosuna göre bile değişebiliyor bu hisler. Hatta 22. haftanın sonuna kadar hiç hissetmeyenler var. Bilmiyorum zayıfmısın zayıflar daha kolay hissediyor. Yemeklerden sonra çok hareket ediyor benimkisi. Birde hareketlerini hissetmek istersem eğer biraz çikolata yiyorum sonra sırt üstü uzanıp ellerimi göbeğimin üzerine koyuyorum ve resmen elimin altından geçtiğini ve tık tık diye bi sağdan bi soldan tekme attığını hissediyorum. Tabi ben çok zayıfım ondan olabilir. Ayrıca bu haftalarda bebeklerimiz uyuyor ve uyanıyor. Uyurken hiç bir şey hissetmiyorum. Özellikle gündüzleri ya uyuduğu için yada hareket halinde olduğum için çok fazla hissetmiyorum. Örneğin dün misafirim vardı bütün gün hareket halindeydim ve hiç hissetmedim. Çünkü daha o kadarda kuvvetli değiller. Sonra gece yatmadan bi hissedeyim öyle yatayım dedim ve çikolata yedim bir an bile kıpırdamadı galiba uyuyordu. Hatta eşim çikolata yiyip durma çocuğu uyandırma bu saatte falan diye kızdı bana. :))))) 5. ayın sonunda sanırım daha net hissederiz herkes öyle diyor. 5. aydan sonra dahada kuvvetlenecekler çünkü. Kemikleri falan yani.
Bende sana bir şey sormak istiyorum diyecektim ama demiyorum çünkü 3 şey soracağım.
1. Hangi şehirdesin ?
2. Ayrıntılı ultrasona girdinmi ? Girdiysen hangi merkezde, ne kadar ödedin ?
3. Tetanoz aşısı oldunmu ?
tabiki sorabilirsin canım İzmirde oturuyorum ayrıntılı ultrasona geçen hafta girdim 20.haftada ayrıntılı ultrason derken kalp ve diğer organlara bakıyorlar birde anbiyo sıvısına izmirde özel egepol hast. girdim 37 tl.ödedim.. tatonoz aşımı vuruldum dr.vurulmamı söyledi..
tabiki sorabilirsin canım İzmirde oturuyorum ayrıntılı ultrasona geçen hafta girdim 20.haftada ayrıntılı ultrason derken kalp ve diğer organlara bakıyorlar birde anbiyo sıvısına izmirde özel egepol hast. girdim 37 tl.ödedim.. tatonoz aşımı vuruldum dr.vurulmamı söyledi..
Hayırlı olsun cnmm transferinnn olmuşşşşşş
inşallah hamile haberlerinide almak nasip olurr...
inşallah, inşallah, inşallah
heyecanla 10 aralık bekliyoruz. İnşallah hep beraber seviniriz.
banada 12 haftalıkken kescez demişti ilaçlar tam ogüne kadar yetti sonunu sabah yapıp gitmiştim bi sorun olcağını sanmıyorum emin olmak için dr ara için rahat eder canım
birden kestim bende, hatta 8. haftada kestik.
için rahat etmeyecekse doktor randevunu salıya almaya çalış.
Bende bu hafta girecektim ultrasona ama uygun fiyata bi yer bulamadım. İstanbul da en ucuz yer 250 lira. Daha uygun bir yer arıyorum o yüzden sordum ama sen istanbul da değilmişsin. tetanoz aşısınıda sanırım yarın olacağım.
merhaba kızlar ...bebeklerimiz çok şükür....bayağı büyümüşler kızımız 490 oğlumuz 460 gr olmuş.allah hepinize nasip etsin hopur hopur karnımm..
wayyy topingimizde izmirli biri =))) çok sevindim canım aynı şehirden biri var
merhaba kızlar ...bebeklerimiz çok şükür....bayağı büyümüşler kızımız 490 oğlumuz 460 gr olmuş.allah hepinize nasip etsin hopur hopur karnımm..
oy oy oy maşalah tosunlara kız oğlanı geçmiş nerdeyse 1 kilo ikisi
evet doktor tek olsan 35. haftadasın derdim dedi..bu sebeple işte son 3 haftam inşallah 3 hafta sonra evde dinleniyor olucamm...ay bi görseniz kız dönmüş arkasını oğlanda ona sarılmış arkadan kaşık olmuşlar:) kuzularımmm..
evet bende izmirliyim seninle aynı hastanede yaptırmışız benim dr. sühenda hanımdı smyrna art...:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?