Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

sağol canım benim benim biraz kilom var ondan herhelde senin yazını okumaya başlayınca tekmelemeye başladı benim kızçem..çok güzel bir duygu onu hissetmek rabbim herkeze nasip etsin.ben çalıştığım için gündüzleri pek yok ama akşamları bir iki tık var olsun bu bile bana yetiyor sağlıklı olsunda rabbim sağsağlim kucağımıza almayı nasip etsin...

tabiki sorabilirsin canım İzmirde oturuyorum ayrıntılı ultrasona geçen hafta girdim 20.haftada ayrıntılı ultrason derken kalp ve diğer organlara bakıyorlar birde anbiyo sıvısına izmirde özel egepol hast. girdim 37 tl.ödedim.. tatonoz aşımı vuruldum dr.vurulmamı söyledi..

Bende bu hafta girecektim ultrasona ama uygun fiyata bi yer bulamadım. İstanbul da en ucuz yer 250 lira. Daha uygun bir yer arıyorum o yüzden sordum ama sen istanbul da değilmişsin. tetanoz aşısınıda sanırım yarın olacağım.

wayyy topingimizde izmirli biri =))) çok sevindim canım aynı şehirden biri var

merhaba kızlar ...bebeklerimiz çok şükür....bayağı büyümüşler kızımız 490 oğlumuz 460 gr olmuş.allah hepinize nasip etsin hopur hopur karnımm..

banada 12 haftalıkken kescez demişti ilaçlar tam ogüne kadar yetti sonunu sabah yapıp gitmiştim bi sorun olcağını sanmıyorum emin olmak için dr ara için rahat eder canım

birden kestim bende, hatta 8. haftada kestik.
için rahat etmeyecekse doktor randevunu salıya almaya çalış.

Kızlar merhaba,

İlgilenip cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. İçim rahat etmedi. İlaçları aldım devam ediyorum. İşallah yarın sorun çıkmaz doktorumuz hepsini keser. :) Hepinize/hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar işallah. Allah kimseyi evlat konusunda bekletmesin. Amin:)

ahunisa canım ben ayrıntılı ultrason için daha önce zeynep kamilden randevü almıştım ona gideceğim sanırım.

oy oy oy maşalah tosunlara kız oğlanı geçmiş nerdeyse 1 kilo ikisi

evet doktor tek olsan 35. haftadasın derdim dedi..bu sebeple işte son 3 haftam inşallah 3 hafta sonra evde dinleniyor olucamm...ay bi görseniz kız dönmüş arkasını oğlanda ona sarılmış arkadan kaşık olmuşlar:) kuzularımmm..

canım maşallah Allah hayırı sağlıklı uzun ömürler versin kuzularına. ben kardeş dayanışması diye buna derim

evet bende izmirliyim seninle aynı hastanede yaptırmışız benim dr. sühenda hanımdı smyrna art...:))

yaa dikkatimden kaçmış sanırım canım ordaki doktorları tanımıyorum fazla direk kahranman beye gidiyorum ya sadece işlemim orda oldu kont nereye gidiyosun ?

merhaba kızlar ...bebeklerimiz çok şükür....bayağı büyümüşler kızımız 490 oğlumuz 460 gr olmuş.allah hepinize nasip etsin hopur hopur karnımm..

masallah bebıslere canım rabbım saglıcakla kucagına almayıda nasıp etsın ınsallah.

merhaba kızlar,,,bugün doktora gittik... prenses geliyomuş değişmezse sağlıcakla kucağımıza alırız inş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…