flazskım az kaldıevet çok şükür....inşallah sizin bu günlerinizide görücez.ben buna olan inancımdan hiç vazgeçmedim....
oya ya sen bide beni gör gece uyumak hayal oldu sabahları 6dan önce uyuyamıyorum.sonrasıda uyku değil sızma:)
Allah kolaylık versin hilbur. biz bir tane de zorlanırken sen iki tane taşıyorsun ama Allah'ın izniyle az kaldı. mart başı gibi alırlar bebişleri içimizde ilk doğuran sen olacaksın sanırım.
flazskım az kaldıevet çok şükür....inşallah sizin bu günlerinizide görücez.ben buna olan inancımdan hiç vazgeçmedim....
oya ya sen bide beni gör gece uyumak hayal oldu sabahları 6dan önce uyuyamıyorum.sonrasıda uyku değil sızma:)
iyiyim canım çok şükür..artık son aya girdim.dün gece sabahı sabah ettik veletler acımasız tekme tokat dalıyolar valla:) biraz daha dayanmam lazım ama yorgunluk başladı artık..yürümek falan çok zor...göbeğim düşcek gibi resmen elimle destek yapıyom:)
evet kesin ben doğururum:) 36.haftada olacak doğum eee o da şubat sonu mart başı..sizler 40.haftayı bekleyi bakalımmm...
biz doğuruncaya kadar sen deneyimli anne olacaksın. fırsat bulup nete girebilirsen tecrübelerinden istifade ederiz hilburum. sağlıkla gelsinler minişlerimiz inşallah
aynen canım sanki son günler daha yavaş geçiyor,inşallah su gibi hayırlısıyla geçer de bebişlerimize kavuşuruz,eşime uyusam uyansam bebeğime kavuşsam diyorum o da bu günlerin tadını çıkar diyor yani hamileliğin,gerçekten Allah korusun tekrar hamile kalamazsam bu günleri tekrar yaşayamıycam göbüşüm büyümiycek,o tatlı tekmeleri duyamıycam diye bir taraftan da hamilelik sürecinin bitmesine de üzülüyorum,ama sonunda yavrularımıza kavuşacağız inşallah,benim de puset araba kuvet temizlik bakım ihtiyaçları kaldı onları da doğuma yakın alırız diyorum,beşigini odamıza kurduk beyazlar içinde her sabah kızımın tekmeleriyle ve o bembeyaz beşikle uyanmak çok güzel bir duygu.günler çabul geçsin artık, gelsin bebekler....:13:
şubata girdik artık, zaten kısa ay, bak onunda bir günü geçti, haızrlıkları hızlandırmam lazım ben hala ağardan alıyorum.
kızlar bebişimin cinsiyei belli oldu :) listeye bir kız daha ekleyin
aynen canım sanki son günler daha yavaş geçiyor,inşallah su gibi hayırlısıyla geçer de bebişlerimize kavuşuruz,eşime uyusam uyansam bebeğime kavuşsam diyorum o da bu günlerin tadını çıkar diyor yani hamileliğin,gerçekten Allah korusun tekrar hamile kalamazsam bu günleri tekrar yaşayamıycam göbüşüm büyümiycek,o tatlı tekmeleri duyamıycam diye bir taraftan da hamilelik sürecinin bitmesine de üzülüyorum,ama sonunda yavrularımıza kavuşacağız inşallah,benim de puset araba kuvet temizlik bakım ihtiyaçları kaldı onları da doğuma yakın alırız diyorum,beşigini odamıza kurduk beyazlar içinde her sabah kızımın tekmeleriyle ve o bembeyaz beşikle uyanmak çok güzel bir duygu.
hayırlı olsun canım prensesin,
şafak 43Rabbim bize yardım et hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşalım,çocuk sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza da hayırlı evlatlar nasip et,doğacak yavrularımıza da sağlıklı hayırlı kardeşler nasip et,amin en az üç çocuk amin
Allah kolaylık versin hilbur. biz bir tane de zorlanırken sen iki tane taşıyorsun ama Allah'ın izniyle az kaldı. mart başı gibi alırlar bebişleri içimizde ilk doğuran sen olacaksın sanırım.
şafak 43Rabbim bize yardım et hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşalım,çocuk sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza da hayırlı evlatlar nasip et,doğacak yavrularımıza da sağlıklı hayırlı kardeşler nasip et,amin en az üç çocuk amin
kizlar sezeryan olmakta eminmisiniz daha bunlari düsünmek icin erken degilmi bilemedim aranizda normal düsünen yokmu hic normalde ben normal düsünüyorum ama sizler böyle sezeryan diyince aklim karisiyorgerçekten çok tatlı heycanlar bunlar canım bizim odamız hazır değil daha gerçi sadece beşik alıcaz
bende oğluma ev tipi anakucağı aldım hemen kurduk onu salonun ortasına koyduk eşimlebirlikte gidip gelip seviyoruzzz
canım şafak 43 demişsin 38 haftaya girer girmez mi olacaksın sezeryanı:26::26:çok erken değil mi:26:
ben okudum ilk doğumda sezeryan olacaksa 39+0 olunca olması daha uygunmuş eğer bu senin kendi isteğinse bir hafta daha bekle canım içerdeki sürelerini ne kadar tamamlarsa o kadar iyi
benim doktorum benim için bi sorun olmazsa normal düşünüyor ama ben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordumğumda yine onun içinde doldurması gereken süreyi doldurmasını bekliyoruz dedi
eğer benim oğlum uslu durup vaktini beklerse normalde 6 nisan görünüyor doğum ben 1 nisanda doğum yapmayı düşünüyorum
kizlar sezeryan olmakta eminmisiniz daha bunlari düsünmek icin erken degilmi bilemedim aranizda normal düsünen yokmu hic normalde ben normal düsünüyorum ama sizler böyle sezeryan diyince aklim karisiyor
ben doktorumla görüsmüstüm zaten benim oglus kac haftatir dönmüs..hani normal dogumun hic bi sakincasi yokmus üstelik ben fitik amaliyati oldum ondan korktugum halde bisey olmaz demisti bana sezeryaninin en az normal dogum kadar riski var yani bizimkiler tüp bebek diye sezeryan olmak gerekmiyor demisti..
canim ben hic sezeryani aklima getirmiyorum tabi bi aksilik cikmadigi müdetce senin bebis ters duruyorsa iyi öyle kalir diye düsünüyorum ben iki kez gitim ikisindede ayni duruyodu cünkü dönmeyen bebeklerde var..biz sansliyiz canim bana 15.4 dediler ben beklicem ama dediyin gibi aksilik cikmadigi müdetce...oyacığım ben de sezeryan ve normal arasında gidip gelmekteyim. geçen gittiğimde bebek ters duruyordu. bidahaki kontrolde doktor ne diyecek bakalım. döllenmeden itibaren 260 günde bebek gelişimini tamamlıyormuş. bizim ki tüp bebek olduğu için döllenme gününü biliyoruz ben bu süreyi tamamlayıncaya kadar beklemeyi düşünüyorum eğer gelmezse sezeryan olur. tabi ters duruşu düzelmezse zorunlu sezeryan olur.
ben normal doğum yapmaktan korkmuyorum ama bebeğime birşey olucak korkusu beni çok endişendiriyor
benim doktorumda normal olması yönünde ama tüp bebek merkezindeki doktorum sezeryan demişti bize eşimle birlikte karar verdik sezeryan olması için hakkımızda hayırlısı artık
kızlarr nasılsınız bakalımm geçmişi okuyamadım baya hareket olmuşş çok sevindim
bahar85 , fiyonk makarna, flazky, ismini sayamadığım arakadaşlar nerdesiniz nasılısnız sizleri çok özlüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?