Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

Allah kolaylık versin hilbur. biz bir tane de zorlanırken sen iki tane taşıyorsun ama Allah'ın izniyle az kaldı. mart başı gibi alırlar bebişleri içimizde ilk doğuran sen olacaksın sanırım.

Allah kolaylık versin hilbur. biz bir tane de zorlanırken sen iki tane taşıyorsun ama Allah'ın izniyle az kaldı. mart başı gibi alırlar bebişleri içimizde ilk doğuran sen olacaksın sanırım.

evet kesin ben doğururum:) 36.haftada olacak doğum eee o da şubat sonu mart başı..sizler 40.haftayı bekleyi bakalımmm...

Allah razı olsun canımm..sağoll
siizin gibi tatlı hamişlerimizin duaları varken bizlerde inş.görürüz o günlerii hayırlısı artık:26:

evet kızlar geçen hil bur arkadaşım paylaşmıştı devlet acıbadem hastanesiyle ortaklaşa tüp bebek yapmak isteyenlere yardım edecek diye bende bugün tv de reklamını gördüm başvurular başlamış bence vakit kaybetmeden başvurun ssk lı olan 900 iş gününü doldurmuş ve 40 yaşını geçmemiş olmak gerekiyo kızlar bu fırsatı değerlendirin..çok güzel bi haber baharcım asel flash sizdende güzel haber bekliyorum bakın rabbim nasıl kapılar açıyo kendinize sıkıntı yapıyodunuz bide makarna vardı dimi hadi bi araştırın

günler çabul geçsin artık, gelsin bebekler....:13:
şubata girdik artık, zaten kısa ay, bak onunda bir günü geçti, haızrlıkları hızlandırmam lazım ben hala ağardan alıyorum.

evet kesin ben doğururum:) 36.haftada olacak doğum eee o da şubat sonu mart başı..sizler 40.haftayı bekleyi bakalımmm...

biz doğuruncaya kadar sen deneyimli anne olacaksın. fırsat bulup nete girebilirsen tecrübelerinden istifade ederiz hilburum. sağlıkla gelsinler minişlerimiz inşallah

biz doğuruncaya kadar sen deneyimli anne olacaksın. fırsat bulup nete girebilirsen tecrübelerinden istifade ederiz hilburum. sağlıkla gelsinler minişlerimiz inşallah

canlarım bu topik biraz az yazıyor artık ben 2013 ikiz anneleri topiğinde baya yazıyorum eğer merak edersen haber alamadığınızda ordaki kızların mutlaka bilgisi vardır benden.profilimde hazırlıklarımı baya bi fotosu var.arkadaş olarak eklerseniz cicişlerimizi ve benide görürsünüz:)

günler çabul geçsin artık, gelsin bebekler....:13:
şubata girdik artık, zaten kısa ay, bak onunda bir günü geçti, haızrlıkları hızlandırmam lazım ben hala ağardan alıyorum.
aynen canım sanki son günler daha yavaş geçiyor,inşallah su gibi hayırlısıyla geçer de bebişlerimize kavuşuruz,eşime uyusam uyansam bebeğime kavuşsam diyorum o da bu günlerin tadını çıkar diyor yani hamileliğin,gerçekten Allah korusun tekrar hamile kalamazsam bu günleri tekrar yaşayamıycam göbüşüm büyümiycek,o tatlı tekmeleri duyamıycam diye bir taraftan da hamilelik sürecinin bitmesine de üzülüyorum,ama sonunda yavrularımıza kavuşacağız inşallah,benim de puset araba kuvet temizlik bakım ihtiyaçları kaldı onları da doğuma yakın alırız diyorum,beşigini odamıza kurduk beyazlar içinde her sabah kızımın tekmeleriyle ve o bembeyaz beşikle uyanmak çok güzel bir duygu.
kızlar bebişimin cinsiyei belli oldu :) listeye bir kız daha ekleyin

hayırlı olsun canım prensesin,

şafak 43 Rabbim bize yardım et hayırlı ve sağlıklı bir şekilde yavrularımıza kavuşalım,çocuk sahibi olmak isteyen tüm arkadaşlarımıza da hayırlı evlatlar nasip et,doğacak yavrularımıza da sağlıklı hayırlı kardeşler nasip et,aminen az üç çocukamin

gerçekten çok tatlı heycanlar bunlar canım bizim odamız hazır değil daha gerçi sadece beşik alıcaz
bende oğluma ev tipi anakucağı aldım hemen kurduk onu salonun ortasına koyduk eşimlebirlikte gidip gelip seviyoruzzz
canım şafak 43 demişsin 38 haftaya girer girmez mi olacaksın sezeryanı:26::26:çok erken değil mi:26:
ben okudum ilk doğumda sezeryan olacaksa 39+0 olunca olması daha uygunmuş eğer bu senin kendi isteğinse bir hafta daha bekle canım içerdeki sürelerini ne kadar tamamlarsa o kadar iyi
benim doktorum benim için bi sorun olmazsa normal düşünüyor ama ben sezeryan olursa ne zaman olur diye sordumğumda yine onun içinde doldurması gereken süreyi doldurmasını bekliyoruz dedi
eğer benim oğlum uslu durup vaktini beklerse normalde 6 nisan görünüyor doğum ben 1 nisanda doğum yapmayı düşünüyorum

kizlar sezeryan olmakta eminmisiniz daha bunlari düsünmek icin erken degilmi bilemedim aranizda normal düsünen yokmu hic normalde ben normal düsünüyorum ama sizler böyle sezeryan diyince aklim karisiyor

ben doktorumla görüsmüstüm zaten benim oglus kac haftatir dönmüs..hani normal dogumun hic bi sakincasi yokmus üstelik ben fitik amaliyati oldum ondan korktugum halde bisey olmaz demisti bana sezeryaninin en az normal dogum kadar riski var yani bizimkiler tüp bebek diye sezeryan olmak gerekmiyor demisti..

oyacığım ben de sezeryan ve normal arasında gidip gelmekteyim. geçen gittiğimde bebek ters duruyordu. bidahaki kontrolde doktor ne diyecek bakalım. döllenmeden itibaren 260 günde bebek gelişimini tamamlıyormuş. bizim ki tüp bebek olduğu için döllenme gününü biliyoruz ben bu süreyi tamamlayıncaya kadar beklemeyi düşünüyorum eğer gelmezse sezeryan olur. tabi ters duruşu düzelmezse zorunlu sezeryan olur.

canim ben hic sezeryani aklima getirmiyorum tabi bi aksilik cikmadigi müdetce senin bebis ters duruyorsa iyi öyle kalir diye düsünüyorum ben iki kez gitim ikisindede ayni duruyodu cünkü dönmeyen bebeklerde var..biz sansliyiz canim bana 15.4 dediler ben beklicem ama dediyin gibi aksilik cikmadigi müdetce...

ablamlan yengem sezeryan oldular kimseye tavsiye etmiyolar bundan dolayida endisem var Allah hepimizin yardimcisi olsun bebislerimizi bi saglicakla kucagimiza alalimda benim sali ücüncü büyük kontrolüm var bakalim doktor ne diyecek...

ben normal doğum yapmaktan korkmuyorum ama bebeğime birşey olucak korkusu beni çok endişendiriyor
benim doktorumda normal olması yönünde ama tüp bebek merkezindeki doktorum sezeryan demişti bize eşimle birlikte karar verdik sezeryan olması için hakkımızda hayırlısı artık

benim arkadaşım geçen sene doğum yaptı. başından beri hep normal diyordu. bebek doğum kanalına da girmişti ama son haftası hatta nişanın geldiği gün bile açılması 1 cm imiş. suni sancı verildikten sonra da açılma olmayınca sezaryan oldu hiç bir şikayeti olmadı hatta tavsiye ediyordu. benim bebiş şimdilik ters duruyor bi sonraki kontrolde doktor ne der bilmiyorum ama ben her iki doğum şekli de olabilir diyorum. doğumu tüp bebek yaptırdığım hastanede düşünüyorum bakalım hayırlısı artık hangisi olursa bebişe sağlıkla kavuşalım da

Kızlar benim doktorum doğum konusunda şu bilgiyi vermişti; Öncelikle daha şimdiden normalmi sezeryanmi diye konuşmak doğru değil dedi. İkincisi ise ; son aylarda herhangi bir problem gözlenmediği taktirde normal doğum kesindir dedi. Çünkü devletin yeni yasasına göre herşey normal devam ettiği halde kişilerin talebine göre sezeryen yapılması ssk ile anlaşmalı özel hastanelerde ssk indiriminden yararlanılmadan hastanenin direk ücretini ödersin devlet karşılamaz dedi. Ama ben bir problem görürsem ve mecburi sezeryene alırsam rapora bunu yazarım ve böylece ssk dan yararlanarak doğum ücretini ödersin dedi. Ayrıca benim doktorumda bende bir problem olmadığı sürece normal doğumdan yanayız.

kızlarr nasılsınız bakalımm geçmişi okuyamadım baya hareket olmuşş çok sevindim

bahar85 , fiyonk makarna, flazky, ismini sayamadığım arakadaşlar nerdesiniz nasılısnız sizleri çok özlüyoruz

bahar85 , fiyonk makarna, flazky, ismini sayamadığım arakadaşlar nerdesiniz nasılısnız sizleri çok özlüyoruz

Burdayız cnm biraz uzak kalımaya çalışıyorum kk dan ama olmuyoo
ara ara giririp yazıyorum bi kaç yere gerektikçe..
yazacak bişey yok zatenn..
ama siizi takip ediyoruzz cnmm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…