Temmuz 2012'de tüp bebeğe başlayacak arkadaşlar, yola birlikte çıkalım...

nur hanımda mı tedavi ile oldu?

iyi dilekleriniz için hepinize tek tek teşekkür ediyorum. bugün yine test yaptırdım ve benim değerlerim ummadığım bir şekilde katlandı. 5. gün embriyosu 14. gün veeee işte karşınızda :1179

ara ara lekelenmelerim olduğu için korkuyordum. 2 gündür bir şey yok ama bu sonuç beni çok mutlu etti. Artık hissedebiliyorum hamile olduğumu. Rabbim benim yavruşlarımla birlikte

herkesinkileri sağlıcakla kucaklarımıza almayı nasip etsin. Rabbim olmayan arkadaşlarıma da önce maddi ve manevi güç verip bir an önce tedaviye başlamarını nasip etsin. Sonuç olarakta

onlarda bizler gibi hamilelik hallerini burada paylaşsınlar ne olur Ya Rabbim!

canımcım nur hanıma göre 13 şubatta ilk randevu ama ben o kadar bekleyemeyeceğim. 6 şubata randevu aldım devlet hastanesinden bakalım. 8 şubatta 6. hafta doluyor olacak. 6 şubatta en azından kalp sesleri duyulmasa da keseleri görürüz inşallah.

tatlim sen bebisi düsünmü o annesinin göbisinde kendisine cok iyi bakiyordur emin ol sen diyet listesinde yapa bildiyinin en iyisini yap gerisini allaha birak üzme kendini tamami canim
ahunisam canim ruvosa ve hillbura katiliyorum kendini bukadar yorma acisini sen cekiceksin sonra daha doguma bir kac ay var ama sen yinede dikkatli ol lütfen hem bebisede yazik annesi....
aselcigim dediginiz gibi erkeklerin sagi solu beli olmuyor onlar napsalarda bi kadin gibi güclü olamiyorlar. Ama Rabbim bi kapiyi kapar bi kapiyi acar canim bu denemende olucak allahin izniyle hersey yoluna giricek insallah..... öpüyorum seni....

2013 ikiz anneleri topiğine davetlisiniz şekerim:) değer baya katlanmış sanki bize bi mesajı var...nur hanımın tedavi değildir herlade bilmiyorum.hamile yani demek istemiştim:)

KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ /COLOR]

Allah yardımcınız olsun. inşallah çifter çifter bulursunuz. ben okumak isterim. ne kadar okunacak söylersiniz. Allah kabul etsin

bende okumak ısterım...allah yardımcınız olsun

canım bence yeteri kadar zaman tanımışsın zaten eşine şunu unutma bayanlarında yaşı geçtikçe şansı azalıyo bence eşine böyle bi konuşma yap bende ilk denemem için biraz borç almıştım biliyosun ondan biray sonra 2 inc denemeyi yaptım oda kredi çektim yani demek istediğim fazla bekleme canım eşin birazda seni düşünsün 12 sene beklemişn zaten artık yeter bence ki yaşın otuzu geçince şansın azalıyo o yüzden biran önce harekete geçin nur hanımıçok övüyolar bence git konuş artık bekleme bankaları araştır kredi oranlrına bak....eşinle konuş çocuk istiyomu onu korkutan ne gerekiyosa psikolojik destek alın

Merhaba kızlar nasılsınız çok özledim sizleri küçük hanım ve beyler hazırmısınız çok az kaldı sizlere kavuşmaya anneleri üzmek yok baştan anlaşalım nasıl merak ediyorum sizleri en çok kime benziyeceğinizi :d
kocama öpüyorum hayırlısıyla yüzünüzü görmekte nasip olsun :d

biz anne adaylarınada allahtan biran önce bebiş diliyorum :d

bende okumak ısterım...allah yardımcınız olsun

allah yardımcınız olsun. Inşallah çifter çifter bulursunuz. Ben okumak isterim. Ne kadar okunacak söylersiniz. Allah kabul etsin

kızlar sağolunnnn dualrınız içinnnn içinizden kaç tane okumak geçerse o kadar okuyunnnnn sayı koymadık ama 500 tamamlarsak iyi olacak

2013 ikiz anneleri topiğine davetlisiniz şekerim:) değer baya katlanmış sanki bize bi mesajı var...nur hanımın tedavi değildir herlade bilmiyorum.hamile yani demek istemiştim:)

nasılsın hil-bur, ilk hedef tamam şimdi ikinci hedef :)

tedaviniz hayırlı olsun canım, inşallah bu defa ikinizde bebeklerinize kavuşursunuz dile kolay 6. deneme.
benide listeye yazabilirsin 2 tanede ben alırım.

tedaviniz hayırlı olsun canım, inşallah bu defa ikinizde bebeklerinize kavuşursunuz dile kolay 6. deneme.

iyiyim canım çok şükür..artık son aya girdim.dün gece sabahı sabah ettik veletler acımasız tekme tokat dalıyolar valla:) biraz daha dayanmam lazım ama yorgunluk başladı artık..yürümek falan çok zor...göbeğim düşcek gibi resmen elimle destek yapıyom:)

teşekür ederim senide okudu diye yazdımmm

zaten bana hamileliğinin sonlarında koca göbüşlülerin göbeğini tutması gerekiyomuş yoksa yere düşermiş gibi geliyor :) orda iki insancık var kolay mı. Vay be ne kadar az kalmış Hilbur, zaman su gibi, inşallah kırkları çıktı ahanda resimleri kuzularımın dediğin günde bi çabucak gelir.

ay bunu okuyunca çok heyecanlandım , insan 3 gün geçmiş hala bekler mi, hem tecrübeli biri olarak bilmem lazım ki 3 gün kala bile kanda cuk diye çıkar, hadi merakta bırakma topik halkını, güzel haberler getir.

Kızlarrrrr çook doğru söylüyorsunuz, bakın siz bana bunları yazalı 3 gün olmuş ben daha yeni görüyorum çünkü fırsat bulamıyorum. Dediklerinize katılıyorum ama sadece benim düşünmem yeterli olmuyor insanların düşünmesi gerekiyor, eşim arada kalmış durumda bi yanda annesi bi yanda hamile karısı mümkün olduğunca bana yardımcı olmaya çalışıyor ama annesinede git diyemez ki zaten bunu istemiyorum ondan, kendilerinin düşünmesi lazım. Diğer eltilerim ve görümcelerimin davet etmeleri gerekiyor ama hiç oralı bile değiller. Herkes ettiğini bulur diyorum ben. Neyse idare etmeye çalışıyorum artık Allah yardımcım olsun inşallah. Bu arada tuzu azalttıktan sonra ödemlerim geçti ama her gece sırt ve bel ağrısından yatamıyorum doktor sırt ağrısı için normal diyor. Şeker ve guatr sonuçlarım iyi çıktı. Mümkün olduğu kadar kendimi yormamaya ve dinlenmeye çalışıyorum.

Sizi öpüyorum ve özlüyorummmm :))))

Ah be güzelim böyle seyleri duydugum veye gördüyüm zaman nasil sinir oluyorum ya....görümcelerine ve eltilerine diyecek birsey bulamiyorum artik neyse olan olmus sen kendine dikkat et gerisi önemli degil esinide anliyorum tabi ama ne yaziki anlayissis insan etrafta cok yapicak birsey yok..ödeminin azaldiginaa sevindim canim benimde gecelerim bi kabus gibi gözüme uyku girmiyor saga sola dönmekten bi hal oldum midemde cok yaniyor Allah hepimizin yardimcisi olsun...

haaa bu arada bugün yogaya basladim baya rahatlatiyor insani bi nevi dogumada hazirlik herkese tavsiye ediyorum)

flazskım az kaldıevet çok şükür....inşallah sizin bu günlerinizide görücez.ben buna olan inancımdan hiç vazgeçmedim....

oya ya sen bide beni gör gece uyumak hayal oldu sabahları 6dan önce uyuyamıyorum.sonrasıda uyku değil sızma:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…