canım ilk kontrolün ne zaman kese kontrolünde zaten belli olur tek kese iki kese.benim ikiz ama değerlerim baya yüksek çıkmıştı..aman 1 olsun bizim olsun..hayırlısı olsun...nur hanımda biza katıldı onunda 1 kızı olucak:)
canım ilk kontrolün ne zaman kese kontrolünde zaten belli olur tek kese iki kese.benim ikiz ama değerlerim baya yüksek çıkmıştı..aman 1 olsun bizim olsun..hayırlısı olsun...nur hanımda biza katıldı onunda 1 kızı olucak:)
tatlim sen bebisi düsünmü o annesinin göbisinde kendisine cok iyi bakiyordur emin ol sen diyet listesinde yapa bildiyinin en iyisini yap gerisini allaha birak üzme kendini tamami canimahunisa kuzum nasılsın. uzun zaman oldu topiğe girmeyeli. diğer kızlarıda yakalayamıyorum. bu arada zayıflamışım 1.300 gram olarak 2 haftada. diyetisyen yemiyorsun diye kızıyor ama ben diyet listesindekilerin hepsini tüketemiyorum. inşallah bebiş büyüyordur. kilo alsamda versem de benim için farketmiyor ama bebek büyümezse işte sorun orda olur.
ahunisam canim ruvosa ve hillbura katiliyorum kendini bukadar yorma acisini sen cekiceksin sonra daha doguma bir kac ay var ama sen yinede dikkatli ol lütfen hem bebisede yazik annesi....iyiyim ruvoşcumm :)) fakat çok yoğun günler geçiriyorum, nasıl sabah oluyor nasıl akşam oluyor anlamıyorum. Daha öncede söylemiştim kayınvalidem ameliyat oldu bizde kalıyor geleni gideni oluyor, kendi ihtiyaçları oluyor, evlatları geliyor gidiyor ee bütün gelen giden için yemek falan işlerim biraz fazla oluyor derken hiç bir şeye fırsatım olmuyor. Bende doktorum istemediği halde şeker tahlili yaptım sonucu pazartesi alacağım. Ben kendimce daha önceki durumları göz önünde bulundurarak şekerle ilgili sorun olduğunu düşünerek kendi kendimi diyete soktum ve faydasını gördüm bakalım sonuç ne çıkacak? Bu arada benim kilom hep ilerliyor hiç gerilemiyor tammmmmmm 70 kilo oldum 49 ile hamile kalmıştım fakat hamur işi ve ekmek gibi şeylere ara verdim yemiyorum veya çok çok az yiyorum ayrıca vücudumda ödem oluştu bi görseniz suratım el ve ayak bileklerim goril gibi şişti bu sebeple daha doktor görmeden ben tuzu hayatımdan çıkardım. Bakalım 10 gün sonra falan kontrol var doktor ne diyecek, doktorum kızmadan ben kendim biraz çaresine bakayım dedim.
Sende ne var ne yok nasıl gidiyor hazırlıklar falan ??
aselcigim dediginiz gibi erkeklerin sagi solu beli olmuyor onlar napsalarda bi kadin gibi güclü olamiyorlar. Ama Rabbim bi kapiyi kapar bi kapiyi acar canim bu denemende olucak allahin izniyle hersey yoluna giricek insallah..... öpüyorum seni....canım çok saol . valla aynen öyle dediğin gibi erkeklerin sağı solu belli olmuyor . bebekten sonra iyice uzaklaştı bu işlerden önceden çok hevesliydi herşeyi birlikte yapıyorduk . biliyorum o da çok üzülüyor ama ben ona da diyorum derdi veren Rabbim dermanını verecek ama bizimde yerimizde saymadan bir şeyler yapmamız gerek . bana biraz zaman tanı dedi . bende üstüne gitmiyorum evden girmiyorum buraya telden de bakmıyorum görürse huzursuzlanmasın diye . Ben ikinci denememde elimde avucumda hiç bir şey yokken başladım ama dediğim gibi rabbim kolaylık veriyor ve verdi de . biliyorum yne denersem onun sayesinde her şey yolunda gidecek . hep böyle söylüyorum . bakalım mayıs gibi ön görüşmeye giderim diyorum sonra eylül ekim gibi de tekrar başlarım eğer o zamana kadar kendimi hazırlayabilirsem . Tabi belli olmaz belki bir yerden bir şey olur daha erken başlarım Allah bilir .
iyi dileklerin için çok saol canım arkadaşım ağzından bal damlıyor :))) Test yapmak aklıma bile gelmedi acıkcası . yapmaya da cesaretim yok .
3 gün geçti olsa çıkar mı bilmiyorum onu da Allah kerimdir artık bilemedim :)))
canımcım nur hanıma göre 13 şubatta ilk randevu ama ben o kadar bekleyemeyeceğim. 6 şubata randevu aldım devlet hastanesinden bakalım. 8 şubatta 6. hafta doluyor olacak. 6 şubatta en azından kalp sesleri duyulmasa da keseleri görürüz inşallah.
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ /COLOR]
kızlar günaydınlarrrr nasılsınız şimdi ben ve bir arkadaşımmm tedaviye başlıyoruz her ikimizde 6. Tüp bebek tedvailerimiz allahın zini ileee inşşş iyi (hayırlı )onuç almak için yasin okuyacağız yardımcı olmak istermisiniz /color]
canım çok saol . valla aynen öyle dediğin gibi erkeklerin sağı solu belli olmuyor . bebekten sonra iyice uzaklaştı bu işlerden önceden çok hevesliydi herşeyi birlikte yapıyorduk . biliyorum o da çok üzülüyor ama ben ona da diyorum derdi veren Rabbim dermanını verecek ama bizimde yerimizde saymadan bir şeyler yapmamız gerek . bana biraz zaman tanı dedi . bende üstüne gitmiyorum evden girmiyorum buraya telden de bakmıyorum görürse huzursuzlanmasın diye . Ben ikinci denememde elimde avucumda hiç bir şey yokken başladım ama dediğim gibi rabbim kolaylık veriyor ve verdi de . biliyorum yne denersem onun sayesinde her şey yolunda gidecek . hep böyle söylüyorum . bakalım mayıs gibi ön görüşmeye giderim diyorum sonra eylül ekim gibi de tekrar başlarım eğer o zamana kadar kendimi hazırlayabilirsem . Tabi belli olmaz belki bir yerden bir şey olur daha erken başlarım Allah bilir .
iyi dileklerin için çok saol canım arkadaşım ağzından bal damlıyor :))) Test yapmak aklıma bile gelmedi acıkcası . yapmaya da cesaretim yok .
bende okumak ısterım...allah yardımcınız olsun
allah yardımcınız olsun. Inşallah çifter çifter bulursunuz. Ben okumak isterim. Ne kadar okunacak söylersiniz. Allah kabul etsin
2013 ikiz anneleri topiğine davetlisiniz şekerim:) değer baya katlanmış sanki bize bi mesajı var...nur hanımın tedavi değildir herlade bilmiyorum.hamile yani demek istemiştim:)
KIZLAR GÜNAYDINLARRRR NASILSINIZ ŞİMDİ BEN VE BİR ARKADAŞIMMM TEDAVİYE BAŞLIYORUZ HER İKİMİZDE 6. TÜP BEBEK TEDVAİLERİMİZ ALLAHIN ZİNİ İLEEE İNŞŞŞ İYİ (hayırlı )ONUÇ ALMAK İÇİN YASİN OKUYACAĞIZ YARDIMCI OLMAK İSTERMİSİNİZ /COLOR]
nasılsın hil-bur, ilk hedef tamam şimdi ikinci hedef :)
tedaviniz hayırlı olsun canım, inşallah bu defa ikinizde bebeklerinize kavuşursunuz dile kolay 6. deneme.
benide listeye yazabilirsin 2 tanede ben alırım.
nasılsın hil-bur, ilk hedef tamam şimdi ikinci hedef :)
tedaviniz hayırlı olsun canım, inşallah bu defa ikinizde bebeklerinize kavuşursunuz dile kolay 6. deneme.
benide listeye yazabilirsin 2 tanede ben alırım.
iyiyim canım çok şükür..artık son aya girdim.dün gece sabahı sabah ettik veletler acımasız tekme tokat dalıyolar valla:) biraz daha dayanmam lazım ama yorgunluk başladı artık..yürümek falan çok zor...göbeğim düşcek gibi resmen elimle destek yapıyom:)
canım çok saol . valla aynen öyle dediğin gibi erkeklerin sağı solu belli olmuyor . bebekten sonra iyice uzaklaştı bu işlerden önceden çok hevesliydi herşeyi birlikte yapıyorduk . biliyorum o da çok üzülüyor ama ben ona da diyorum derdi veren Rabbim dermanını verecek ama bizimde yerimizde saymadan bir şeyler yapmamız gerek . bana biraz zaman tanı dedi . bende üstüne gitmiyorum evden girmiyorum buraya telden de bakmıyorum görürse huzursuzlanmasın diye . Ben ikinci denememde elimde avucumda hiç bir şey yokken başladım ama dediğim gibi rabbim kolaylık veriyor ve verdi de . biliyorum yne denersem onun sayesinde her şey yolunda gidecek . hep böyle söylüyorum . bakalım mayıs gibi ön görüşmeye giderim diyorum sonra eylül ekim gibi de tekrar başlarım eğer o zamana kadar kendimi hazırlayabilirsem . Tabi belli olmaz belki bir yerden bir şey olur daha erken başlarım Allah bilir .
canım anlamadığım o kadar zahmetle bulduk bebeklerimizi senin neden bu kadar işle başbaşa bırakıyorlar.senin dinlenmen lazım ayaklarını biraz yükseğe uzatıp dinlensen ödemin azalır...ben ikiz gebeyim 31 haftalık 48kg hamile kaldım 17kg aldım..seninki muhtemelen kg değil ödemden sen okadar şişmişsin..suyu artır biraz..bende kendine çok dikat et bu kadar koşturmaca falan iyi değil.gelip baksalarya annelerine..başka çocuğu yokmu kayınvalidenin senin hasta bakacak zamannınmı allah aşkına.
ahunisam aman dikkat sen de ödem oluşmuş hilbirunda dediği gibi yorma kendini. biz bu günlere ne zahmetlerle geldik. tuzu kes suyu bol iç. az az ye ama sık ye. hamur iş falan ben de çoktan çıktı. kedi gibi bakıyorum ama bebiş için yemiyorum. eğer el ayaklarında çok fazla şişlik varsa ve geçmezse hemen doktoruna başvur. ama önce bir dinlenme ve tuzu kesip suyu içiersen normale döneceksin canım.
tatlim sen bebisi düsünmü o annesinin göbisinde kendisine cok iyi bakiyordur emin ol sen diyet listesinde yapa bildiyinin en iyisini yap gerisini allaha birak üzme kendini tamami canim
ahunisam canim ruvosa ve hillbura katiliyorum kendini bukadar yorma acisini sen cekiceksin sonra daha doguma bir kac ay var ama sen yinede dikkatli ol lütfen hem bebisede yazik annesi....
aselcigim dediginiz gibi erkeklerin sagi solu beli olmuyor onlar napsalarda bi kadin gibi güclü olamiyorlar. Ama Rabbim bi kapiyi kapar bi kapiyi acar canim bu denemende olucak allahin izniyle hersey yoluna giricek insallah..... öpüyorum seni....
Ah be güzelim böyle seyleri duydugum veye gördüyüm zaman nasil sinir oluyorum ya....görümcelerine ve eltilerine diyecek birsey bulamiyorum artik neyse olan olmus sen kendine dikkat et gerisi önemli degil esinide anliyorum tabi ama ne yaziki anlayissis insan etrafta cok yapicak birsey yok..ödeminin azaldiginaa sevindim canim benimde gecelerim bi kabus gibi gözüme uyku girmiyor saga sola dönmekten bi hal oldum midemde cok yaniyor Allah hepimizin yardimcisi olsun...Kızlarrrrr çook doğru söylüyorsunuz, bakın siz bana bunları yazalı 3 gün olmuş ben daha yeni görüyorum çünkü fırsat bulamıyorum. Dediklerinize katılıyorum ama sadece benim düşünmem yeterli olmuyor insanların düşünmesi gerekiyor, eşim arada kalmış durumda bi yanda annesi bi yanda hamile karısı mümkün olduğunca bana yardımcı olmaya çalışıyor ama annesinede git diyemez ki zaten bunu istemiyorum ondan, kendilerinin düşünmesi lazım. Diğer eltilerim ve görümcelerimin davet etmeleri gerekiyor ama hiç oralı bile değiller. Herkes ettiğini bulur diyorum ben. Neyse idare etmeye çalışıyorum artık Allah yardımcım olsun inşallah. Bu arada tuzu azalttıktan sonra ödemlerim geçti ama her gece sırt ve bel ağrısından yatamıyorum doktor sırt ağrısı için normal diyor. Şeker ve guatr sonuçlarım iyi çıktı. Mümkün olduğu kadar kendimi yormamaya ve dinlenmeye çalışıyorum.
Sizi öpüyorum ve özlüyorummmm :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?